Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Sniege26 @ 2008 09 06, 17:50)
Koriukų raštas gavosi, juo ir megsiu thumbup.gif  Dabar pasibandysiu pynę ir pradėsiu narplioti biggrin.gif Tiesa, kaip mezgat apačią?

Aš mezgu paprastai: viena geroji, kita blogoji akis ir t.t.
Atsakyti
Mezgu tokias kaip originale. (čia ne mano pavyzdys, skolinau iš rusaičių, net spalva sutampa biggrin.gif )
user posted image

O schema tokia:
user posted image

Rinkaus iš visokių, bet nusprendžiau neapsisunkint ir megzt tokias. Jau viena savo vietoj, kitą baiginėju ax.gif .
Tik darau žymiai platesnes, nes neardžiau ax.gif , jau labai gaila ir darbo, ir laiko sugaišto. Vietoj dviejų kaitalioju keturias gerąsias su trim blogisiom. Ir dar kraščiukui šešias akis gerom-blogom pridėjau, kad nesiriestų ir šiaip pločio prisideda tongue.gif .
Atsakyti
Na su pyne kaip ir išsiaiškinau biggrin.gif Mezgiau irgi pagal tą pačią schemą, tik pyne dariau storesne. Dabar galvoju kaip daryti juostos kraštą g.gif kad gražiai atrodytų.
Tiesa, ar abi priekio puseles reikia daryti vienodas? Ar viena turi būt platesnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniege26: 06 rugsėjo 2008 - 19:03
QUOTE(Sniege26 @ 2008 09 06, 20:02)
Na su pyne kaip ir išsiaiškinau biggrin.gif  Mezgiau irgi pagal tą pačią schemą, tik pyne dariau storesne. Dabar galvoju kaip daryti juostos kraštą g.gif kad gražiai atrodytų.
Tiesa, ar abi priekio puseles reikia daryti vienodas? Ar viena turi būt platesnė?

Aš mezgu gerų-blogų stulpeliais, bet gerąsias akis persuku, tada nebūna tokios išplęrusios tongue.gif , panašios į grandinėlę išeina.
O dėl puselių tai nežinau g.gif . Ašen tai vienodas darau, bet taip, kad viena ant kitos užsidėtų - kaklą užsegt išeitų. O jeigu viena siauresnė bus, o kita platesnė, tai pasislinks "praskiepas" į kurį nors šoną - tą, kuris siauresnis. Čia man taip rodosi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2008 09 06, 17:52)
noriu pasigirti  4u.gif  ax.gif

Graziai atliktas darbelis thumbup.gif Ir rankovytes graziai istatytos, ir kakliukas graziai isejo. o kaip toki kakliuka graziai padaryti? ar numegzta atskirai ir prisiuta, ar surinktos akys? ziema megstu megztinius aukstu kaklu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2008 09 06, 20:02)
Na su pyne kaip ir išsiaiškinau biggrin.gif  Mezgiau irgi pagal tą pačią schemą, tik pyne dariau storesne. Dabar galvoju kaip daryti juostos kraštą g.gif kad gražiai atrodytų.

Ir mano liemenės abi pusės vienodos. O kraštą aš darau taip: iš gerosios pusės - viena geroji, viena blogoji, viena geroji, po to dvi blogos ir pynės raštas, po to vėl geroji, blogoji, geroji. Iš blogos pusės - gerąją nuimu (siūlas prieš akį), blogą mezgu gerąja, gerąją vėl nuimti. Tarp sukryžiuotų akių ir nuimtų akių mezgu vieną blogą, kad abu raštai nesusilietų.
Atsakyti
oi, nu vis dar gundot mane ta liemene. jau buvau nusprendus nebemegzt, nes nepavyko koriukų įveikti. bet jūs vis plepat apie ją, plepat... dalinatės mezgimo įspūdžiais... imsiuos vėl tų koriukų, gal įveiksiu g.gif

agnieszka.v, gal gali parodyt, kaip atrodo tas tavo kraštelis, nes visai neįsivaizduoju. keistai nuskambejo papasakojimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 06 rugsėjo 2008 - 23:42
Eh,mezgimo tik noras likes,o galimybiu laaaabai mažai.Jau akis nuleidinejau kaklo isemai,bet...pabandžiau prisimatuot ir...išardžiau iki rankoviu. verysad.gif Per aukšta atnara ir per zemai prikabinau rankoves.Gavosi,kad rankovyte ankštoka,veržia.Dabar atnara siauresne,bet tiek pat akiu ir nuo truputi aukščiau prasideda.Tikiuosi tiks. del pločio vis dar abejoju doh.gif
Atsakyti
jurgaju, gundykis, liemenė tikrai graži ir mezgasi nesunkiai. Kraštelis atrodo va taip

user posted image

kacumota, gaila, kad reikia ardyti, bet užtat kai padarysi, bus gerai 4u.gif

Aš mezgu rankovytes smile.gif
Atsakyti
oi, agnieszka.v, kaip gražu thumbup.gif o pas tave čia tikrasis koriukų raštelis?
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 09 06, 21:33)
Graziai atliktas darbelis thumbup.gif  Ir rankovytes graziai istatytos, ir kakliukas graziai isejo. o kaip toki kakliuka graziai padaryti? ar numegzta atskirai ir prisiuta, ar surinktos akys? ziema megstu megztinius aukstu kaklu blush2.gif  4u.gif

surinktos akys ir po to paprastai megzta,nes man nepatinka kai atskirai, o paskui prisiut,nes prisiuvus toje vietoje nebera tokia tampri apykakle ir sunkiai eina apsivilkt megztuka.tai visada surenku akis ir primezgu
Papildyta:
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 07, 12:12)
jurgaju, gundykis, liemenė tikrai graži ir mezgasi nesunkiai. Kraštelis atrodo va taip

user posted image

kacumota, gaila, kad reikia ardyti, bet užtat kai padarysi, bus gerai  4u.gif

Aš mezgu rankovytes  smile.gif

pasidalink rasteliu,nes cia kitoks koriukas nei kad kitos mergino dejo schemas
Atsakyti
Čia koriukų raštas tinginiukams lotuliukas.gif Jei rimtai, tai megzta sukryžiuotom akim. Prieš kelis puslapius jau rašiau kaip megzti. Jeigu nerasite, klauskite čia, bandysiu dar kartą aprašyti smile.gif
Atsakyti