sveikutes.va as toki vakar pradejau narplioti, tik galvoju rankoves kai darysiu tai gal ne iskart rankoviu ilgiui akis uzdeti, o palaipsniu kad biski graziai platetu, o paskui likusias kartu. nzn ar suprasit ka turiu omeny gal kas nori prisijungti? rasta tai is savo archyvo pasiemiau
QUOTE(SonataB @ 2008 09 05, 09:50)
sveikutes.va as toki vakar pradejau narplioti, tik galvoju rankoves kai darysiu tai gal ne iskart rankoviu ilgiui akis uzdeti, o palaipsniu kad biski graziai platetu, o paskui likusias kartu. nzn ar suprasit ka turiu omeny gal kas nori prisijungti? rasta tai is savo archyvo pasiemiau
labai viliojantis modeliukas, jei netingi tai imesk man rasteli nes nelabai iziuriu. o rankoves tai tikriau graziau ziuris kai palaipsniui uzdetos akys.
norejau ta ruda megzt kur merginos jau narplioja bet dar mastau ar as toki nesiociau. bet taviskis variantas gundo irgi ziauriai. is kokio siulo ruosies megzt???
nu panasus i putliu siulus bus, rastelis va koks :
Nr. 100
Nr. 100
QUOTE(SonataB @ 2008 09 05, 13:54)
labai aciu. man atrodo gal ir kokia mohera tiktu bet ka is jos bemegzciau man i ploti tempias, tai ir bijau....noris kaip nors iliemenuot...
QUOTE(eya @ 2008 09 05, 00:19)
morta-sigita, sprendziant is vaizdines medziagos tai tikrai sakyciau, kad cia stulpeliai O siaip ripsas is tikruju yra vien gerom akim, o perlinis - keiciant geras su blogom. Tikrasis ripsas is tikruju sutraukia mezgini ir daug siulu "valgo". Perlinis siaip netraukia, juo rekomenduojama netgi mezginiu apacias apmegzti, kai nereikia, kad trauktu. Jei mezginys gavosi siauras, neiseina tiesiog platesnes pynes prikomponuoti? arba sagu daugiau prisiuti, ne tik apykaklej, tai tada issitemptu. Man sita liemene irgi grazi, tik jei jau daryciau, tai sagas daryciau iki krutines
Tai va, aš taip pat pagalvojau, kad dėsiu kokį užsegimą, nes visko ardyt visai nesinori. Įdėčiau ne sagas, o kabliukus - nesimato, kad yra užsegimas, bet susegta . O pynes ir taip planavau platesnes, tai dabar gal dar platesnes reiks daryt.
QUOTE(Sniege26 @ 2008 09 05, 10:34)
Niekaip nesigauna man tas koriukų raštas Kryžiuoti akis išbandžiau, visai nieko žiūrisi. Bet noriu ir koriukus pasimegzt, kad nuspręst kurį raštą geriau rinktis.
Gal dar yra kur parodyta kaip jis turi megztis? Nes to rusiško aprašymo nesiuptantu
Gal dar yra kur parodyta kaip jis turi megztis? Nes to rusiško aprašymo nesiuptantu
Koriuko raštas yra paaiškintas ir lietuviškai. Tik neatsimenu ar šitos temos pradžioj, ar pabaigoj . Aš pagal aną schemą ir mezgiau, tai viskas išėjo labai gerai, bet mano siūlai tamsūs, tai nieko nesimatė. Va šviesesniais mezgant turėtų labai gražiai išeiti.
Va radau, 40 žinutė. Ten yra du variantai - vienam koriukai truputį platesni. Originalas paveikslėlio viršuj, prie pat nuotraukos.
QUOTE(gadget3 @ 2008 09 03, 20:43)
Sveikos
Dideja mano uztiesaliukas. Tskant, letai BETGI uztikrintai prisimegausiu procesu.
O dialogui palaikyti va kokio saunaus megztuko ideja radau!!! Megzti patartina is vilnos.
Man patiko sioks toks margumo asimetriskumas. Ir siaip megztukas taip rudeniskai mieeeelas
Dideja mano uztiesaliukas. Tskant, letai BETGI uztikrintai prisimegausiu procesu.
O dialogui palaikyti va kokio saunaus megztuko ideja radau!!! Megzti patartina is vilnos.
Man patiko sioks toks margumo asimetriskumas. Ir siaip megztukas taip rudeniskai mieeeelas
Labai super. O kaip tą asimetriškumą padaryti? Tiesiog megzant bet kur ir bet kaip siūlus keisti?
Na, gal klystu, bet as sitame modelyje matau reglano rankoves
Tai net nereikia akiu i ploti det, gal net graziau reglano rankoves?
QUOTE(Ristina @ 2008 09 05, 18:26)
Na, gal klystu, bet as sitame modelyje matau reglano rankoves
Tai net nereikia akiu i ploti det, gal net graziau reglano rankoves?
aga, teisi esi, darysiu reglano, bus graziau. aciu
Mezgančioms šokoladinę liemenę:
kacumota, kaip sekasi megzti rankoves?
morta-sigita, kokį raštą kasoms pasirinkai? patarčiau neardyti, nes daug darbo įdėta ir gražai gavosi. Svarbu parinkti tinkamas kasas, tada nebus per siurą.
Sniege26, jurgaju, gavosi koriukų raštas? Galima megzti sukryžiuotom akim. Gražiai gaunasi.
editule, kiek jau numezgei?
Numezgiau iki pažastų. Tuoj megsiu rankoves
kacumota, kaip sekasi megzti rankoves?
morta-sigita, kokį raštą kasoms pasirinkai? patarčiau neardyti, nes daug darbo įdėta ir gražai gavosi. Svarbu parinkti tinkamas kasas, tada nebus per siurą.
Sniege26, jurgaju, gavosi koriukų raštas? Galima megzti sukryžiuotom akim. Gražiai gaunasi.
editule, kiek jau numezgei?
Numezgiau iki pažastų. Tuoj megsiu rankoves
Koriukų raštas gavosi, juo ir megsiu Dabar pasibandysiu pynę ir pradėsiu narplioti Tiesa, kaip mezgat apačią?