Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Sveikos smile.gif

Dideja mano uztiesaliukas. Tskant, letai BETGI uztikrintai prisimegausiu procesu.

O dialogui palaikyti va kokio saunaus megztuko ideja radau!!! Megzti patartina is vilnos.

user posted image

Man patiko sioks toks margumo asimetriskumas. Ir siaip megztukas taip rudeniskai mieeeelas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
as mazai mergaitei maza suknele mezgu
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 03, 17:50)
Ten pat Osinkoj sita grozi kai kurios mezge sukryziuotom akim.Tada nereikia atskirai pynes megzti,nes aukstis nesiskiria.

Man nelabai patiko,nes siokios tokios skyles gaunasi ir...su pagalbiniu virbalu-zaidimas,be jo-pirstus skauda doh.gif

kad pynių nereikia atskirai megzti - tai pliusas, bet kad toks didelis žaidimas su akių nuiminėjimu - tai minusas

QUOTE(kacumota @ 2008 09 03, 18:10)
Na man perlinis irgi grazus,uztai ir mezgu  ax.gif O sudetingi rastai ne visada atsiperka.Sitoj liemenej man patiko ideja ir modelis,o  tas rastelis man nera pats svarbiausias

aš ne todėl noriu megzti tuo rašteliu, kad būtų tik taip, kaip originale. tiesiog man gražu ir tinka, o pasirinkt kitą raštą aišku galima, bet man tai tokia didelė kančia. aš niekad negalliu išsirinkt. vartau knygas, bandau, man viskas negražu verysad.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 04, 18:53)
user posted image

nuotraukytėj neatrodo maža toji suknyte biggrin.gif daili, švelnios spalvytės
Atsakyti
Nors šiandien ne pirmadienis, bet vistiek pasirodysiu blush2.gif :
user posted image
Liko pynutės ir apykaklė. Keista, bet labai greitai numezgiau, nors vienu metu mezgu ir limenę, ir paltą. O dar keisčiau tai, kad ripsas sutraukė mezginį. Galiu liemenę ištempusi susisiausti, nors pusės priekio tai nėra, kažkokia keistenybė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 04, 17:53)
user posted image

Grazu.Cia vaseliu?As tokiu rastu buvau pradejus pupai pleduka,bet...gal siulo nepataikiau-jis man toks sunkus ir storas,kad iki dabar stovi.Na toks greiciau kilimas negu pledukas doh.gif

QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 04, 18:34)
Nors šiandien ne pirmadienis, bet vistiek pasirodysiu  blush2.gif :
user posted image
Liko pynutės ir apykaklė. Keista, bet labai greitai numezgiau, nors vienu metu mezgu ir limenę, ir paltą. O dar keisčiau tai, kad ripsas sutraukė mezginį. Galiu liemenę ištempusi susisiausti, nors pusės priekio tai nėra, kažkokia keistenybė  g.gif .

Pirmauji biggrin.gif Bet,kad per mano akis cia ne visai ripsu megzta?Ar kazko nematau,man cia stulpeliai kazkokie g.gif
Atsakyti
Internetas streikuoja - nerodo paskutiniu žinučių. Šiaip taip peržiūrėjau komentarus.
Tikrai ripsu, nors žiūrint ką ripsu vadinam - gera bloga, o kitoj pusėj, kur gera, ten bloga, o kur bloga, ten gera. Sakau, kad visas mezginys labai keistas. Va paltą mezgu atnara ir kraščiukai taip pat ripsu, tai ten jokių stulpelių nėr, o čia kažkokia keistenybė. Gal todėl kad 100% akrilas g.gif ? Nepagalvojau "Vernito" pusvilnės nusipirkt - ir pigiau, ir šiaip geriau būtų. Kaip visada galvoju jau po laiko doh.gif .
Bet dar vienas klausimas pasistojo - o jums traukia ripsas mezginį ar čia tik man vienai g.gif ? Ir paltą traukia, reikia gerai patąsyt, kad su kitu raščiuku susilygintų.
Atsakyti
na, bet čia tikrai ne ripsas, o stulpeliai, ripsas yra kai visos eilės mezgamos geromis akimis, t.y. ir geroje pusėje ir blogoje pusėje mezgi vien geromis akimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 04 rugsėjo 2008 - 20:12
Ne stulpeliai čia moteriškės, ne stulpeliai. Taigi siūlai taip raštą iškraipo ir stulpelius iš normalių akių padaro, kitam mezginy tokio fenomeno nėr.
Mano gentis abu raščiukus vadina ripsu (ir tą, kur vien gerosios akys, ir mano aprašytąjį), sakiau, kad nuo požiūrio priklauso biggrin.gif . Va knygoj, pažiūrėjau, vadina jį perliniu.
Bet taip tie siūlai traukia raštą, kad turbūt turėsiu viską išardyt. Apsivilkau šitą pusgaminį ir žiūriu, kad ryyyyyyškiai per siauras iš pločio. Pagal skaičiavimus tai akių skaičius toks kaip reik, ale numezgus Š. Gal dar pynutes numezgus kas nors pasikeis, net nežinau, ką daryt verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 04, 21:44)
Ne stulpeliai čia moteriškės, ne stulpeliai. Taigi  siūlai taip raštą iškraipo ir stulpelius iš normalių akių padaro, kitam mezginy tokio fenomeno nėr.
Mano gentis abu raščiukus vadina ripsu (ir tą, kur vien gerosios akys, ir mano aprašytąjį), sakiau, kad nuo požiūrio priklauso  biggrin.gif . Va knygoj, pažiūrėjau, vadina jį perliniu.
Bet taip tie siūlai traukia raštą, kad turbūt turėsiu viską išardyt. Apsivilkau šitą pusgaminį ir žiūriu, kad ryyyyyyškiai per siauras iš pločio. Pagal skaičiavimus tai akių skaičius toks kaip reik, ale numezgus Š. Gal dar pynutes numezgus kas nors pasikeis, net nežinau, ką daryt verysad.gif .

Idomiai čia,paprastai raštas gali suimt daug siulo,bet kas siulas rasta trauktu g.gif Ar aš čia prie zžodžių kabinuosi? g.gif
Išskalbk.Ir viskas bus aišku.Tikiuosi
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 04, 21:50)
Idomiai čia,paprastai raštas gali suimt daug siulo,bet kas siulas rasta trauktu  g.gif Ar aš čia prie zžodžių kabinuosi? g.gif
Išskalbk.Ir viskas bus aišku.Tikiuosi

Nu gi keistenybė, ne kitaip, nes traukia kaip, kad traukia vien gerų blogų akių stulpeliai. Ištempiu ir galiu susisiaust liemenę, o paleidžiu - ir vėl to pačio pločio kaip iš pradžių. Tamposi kaip pasiutęs.
O kai išskalbsiu ir vistiek bus per siaura, turėsiu išardyt, tai tada siūlai kaip ir naudoti, ir juos tiesint reiks. Gal iš karto permegzt ir basta. Rankovės tai geros, bet pats "kūnas" ne.
Atsakyti
morta-sigita, sprendziant is vaizdines medziagos tai tikrai sakyciau, kad cia stulpeliai biggrin.gif O siaip ripsas is tikruju yra vien gerom akim, o perlinis - keiciant geras su blogom. Tikrasis ripsas is tikruju sutraukia mezgini ir daug siulu "valgo". Perlinis siaip netraukia, juo rekomenduojama netgi mezginiu apacias apmegzti, kai nereikia, kad trauktu. Jei mezginys gavosi siauras, neiseina tiesiog platesnes pynes prikomponuoti? g.gif arba sagu daugiau prisiuti, ne tik apykaklej, tai tada issitemptu. Man sita liemene irgi grazi, tik jei jau daryciau, tai sagas daryciau iki krutines ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesigauna man tas koriukų raštas doh.gif Kryžiuoti akis išbandžiau, visai nieko žiūrisi. Bet noriu ir koriukus pasimegzt, kad nuspręst kurį raštą geriau rinktis.
Gal dar yra kur parodyta kaip jis turi megztis? Nes to rusiško aprašymo nesiuptantu schmoll.gif
Atsakyti