Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(kacumota @ 2008 09 01, 20:12)
Niu va kas pas mane vyksta.Dabar atrodo taip user posted image,o pirmas variantas buvo taip user posted image
Apsvietimas labai prastas  doh.gif
Priejau iki rankoviu ir stop.Suku galva kada,kas,po ko ir kaip

o kuo tau neitiko pirmas variantas, man jie abu graziai ziurisi. gal jau rasei ir praleidau, bet atsakyk jei nesunku, nes irgi megsiu si grozi
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 02, 14:02)
Nu bet kaip smagu platint toki gera ir grazu virusa  ax.gif  :lotuliukas:Jeigu tuo tikruoju koriuku,gali ir daugiau reiket

jei tikru koriuku - tai daugiau nei 400 g ?..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 09 02, 14:17)
o kuo tau neitiko pirmas variantas, man jie abu graziai ziurisi. gal jau rasei ir praleidau, bet atsakyk jei nesunku, nes irgi megsiu si grozi

Pagailejau akiu daugiau uzdet ir nusprendziau,kad bus siauroka.O dabar isskalbiau ir ziuriu ir ziuriu...o gal visai gerai butu buve g.gif

QUOTE(jurgaju @ 2008 09 02, 15:41)
jei tikru koriuku - tai daugiau nei 400 g ?.....  g.gif

Priklauso nuo siulo ir nuo dydzio,bet tikras koriukas daug siulo valgo.Bent taip Osinkoj merginos raso,kas tuo rastu mezge
Atsakyti
nu nežinau merginos, bet man tie koriukai neišėjo verysad.gif bandžiau ir pagal rusišką paaiškinimą megzti ir pagal lietuvišką, bet kažkoks niekalas gavosi
pradėjau aust mintį, ar nereiktų pakeisti koriuko rašto kažkokiu kitu, bet nežinau kokiu. atrodo, kad kitu raštu mezgant nebus gražu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 02 rugsėjo 2008 - 21:32
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 02, 22:30)
nu nežinau merginos, bet man tie koriukai neišėjo  verysad.gif bandžiau ir pagal rusišką paaiškinimą megzti ir pagal lietuvišką, bet kažkoks niekalas gavosi
pradėjau aust mintį, ar nereiktų pakeisti koriuko rašto kažkokiu kitu, bet nežinau kokiu. atrodo, kad kitu raštu mezgant nebus gražu g.gif

Pabandyk tada sukryziuotom akim.Panasiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 02, 22:30)
nu nežinau merginos, bet man tie koriukai neišėjo  verysad.gif bandžiau ir pagal rusišką paaiškinimą megzti ir pagal lietuvišką, bet kažkoks niekalas gavosi

As mezgu perliniu,man grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 09 02, 23:39)
Pabandyk tada sukryziuotom akim.Panasiai atrodo

o kaip megzti tom sukryžiuotom akim? blush2.gif

QUOTE(Editule @ 2008 09 03, 09:28)
As mezgu perliniu,man grazu  mirksiukas.gif

man erlinis nėra labai gražus. prastokai mezginiai atrodo verysad.gif nors, jei siūlas pats labai gražus, tada gal ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 03, 12:53)
o kaip megzti tom sukryžiuotom akim?  blush2.gif
man erlinis nėra labai gražus. prastokai mezginiai atrodo  verysad.gif  nors, jei siūlas pats labai gražus, tada gal ir nieko  g.gif

Mano siulas juodas tai normaliai atrodo,bent jau man blush2.gif
Atsakyti
ir man idomu pasidare,kaip megzti sukryziuotom akim? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ten pat Osinkoj sita grozi kai kurios mezge sukryziuotom akim.Tada nereikia atskirai pynes megzti,nes aukstis nesiskiria.
Bandau verst blush2.gif
Akiu skaicius dalijasi is 2+2
1 eile(gera puse) 1 aki nukelt pries darba,sekancia ismezgam,tada ismezgam nukelta;1 aki uz mezginio,gera,tada ismezgam nukelta.Visos akys geros
2 eile(bloga puse) visos isvirkscios
3 eilej rastas pasislenka per dvi akis.Taigi pirmas nukelimas bus uz mezginio,o ne pries
Man nelabai patiko,nes siokios tokios skyles gaunasi ir...su pagalbiniu virbalu-zaidimas,be jo-pirstus skauda doh.gif
Atsakyti
Na man perlinis irgi grazus,uztai ir mezgu ax.gif O sudetingi rastai ne visada atsiperka.Sitoj liemenej man patiko ideja ir modelis,o tas rastelis man nera pats svarbiausias
Papildyta:
P.S. kankinu rankoves doh.gif
Atsakyti
mano paskutinis darbelis kuris jau uzbaigtas blush2.gif
user posted image
ir tas kur dabar mezgu blush2.gif
user posted image
Atsakyti