Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Gražina25, dailus nertinis 4u.gif bet gal labaiu matytųsi ant modeliuko? mirksiukas.gif

QUOTE(zinulė @ 2008 09 01, 19:07)
Tai nerododot nė viena savo liemenės. Čia mano. Kartą su blykste, kartą be fotkinau. Bet siūlai juodi, tai neiko nematyt doh.gif

QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 01, 19:11)
Va kiek turiu šiandienai. Mezgasi nesunkiai, gana greitai, tik laiko vis trūksta  smile.gif

Zinule, Agnieszka.v, šaunuolės thumbup.gif matosi, kad jau gera pradžia ar net įpusėjimas, galima sakyt bigsmile.gif 4u.gif mano sesuo mezgėsi šitą liemenę 4u.gif aš irgi norėjau, bet paskui suknelę pradėjau ir vargstu vis dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 09 01, 19:19)
Gražina25, dailus nertinis 4u.gif  bet gal labaiu matytųsi ant modeliuko? 

paprasysiu kad vyras nufotografuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va kas pas mane vyksta.Dabar atrodo taip user posted image,o pirmas variantas buvo taip user posted image
Apsvietimas labai prastas doh.gif
Priejau iki rankoviu ir stop.Suku galva kada,kas,po ko ir kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 01 rugsėjo 2008 - 20:13
QUOTE(kacumota @ 2008 09 01, 22:12)
Niu va kas pas mane vyksta.Dabar atrodo taip user posted image,o pirmas variantas buvo taip user posted image
Apsvietimas labai prastas  doh.gif
Priejau iki rankoviu ir stop.Suku galva kada,kas,po ko ir kaip

4u.gif pradzia daili smile.gif lauksiu viso gaminio pasirodimo,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 09:24)

vau, nu ir grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 10:24)

nuostabus komplektukas 4u.gif O man vis kyla klausimas - kaip padaryti tokias dideles akis? Aš vis renkuosi plonus siūlus ir storus virbalus, nu bet kaip nesigauna kiauros akys, taip nesigauna verysad.gif Ir laisvai megzti stengiuos... Ir neišeina mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 10:24)

Gražu, vaikiškai žaisminga:)
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 11:24)

4u.gif wub.gif Labai grazus komplektukas mergytei thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 09 02, 11:24)

labai gražu 4u.gif
o man kilo klausimas: kaip numegzti tokį diržiuką. turiu žurnaliuką, kuriame pavaizduota skraistė, numegzta tokiu raštu. skaičiau, bandžiau narplioti, bet niekas nesigavo verysad.gif ir forumiečių apie šį raštelį klausinėjau, bet niekas man nepagelbėjo cray.gif
Papildyta:
na merginos, užkrėtėt ir mane su savo šokoledineliemene. vis dairiausi, nežinojau ką man čia megzti. o dabar jau žinau. tik va bėda, vakar buvau parduotuvėje, ir negavau siūlų, nes tų, kurie man patiko - nėra, tik po 1 matkelį. o liemenei, kaip suprantu, reikės kokių 300-400 g, ypač, jei tikruoju koriuku mezgant
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 02, 12:31)
o man kilo klausimas: kaip numegzti tokį diržiuką. turiu žurnaliuką, kuriame pavaizduota skraistė, numegzta tokiu raštu. skaičiau, bandžiau narplioti, bet niekas nesigavo  verysad.gif  ir forumiečių apie šį raštelį klausinėjau, bet niekas man nepagelbėjo  cray.gif
Papildyta:
na merginos, užkrėtėt ir mane su savo šokoledineliemene. vis dairiausi, nežinojau ką man čia megzti. o dabar jau žinau. tik va bėda, vakar buvau parduotuvėje, ir negavau siūlų, nes tų, kurie man patiko - nėra, tik po 1 matkelį. o liemenei, kaip suprantu, reikės kokių 300-400 g, ypač, jei tikruoju koriuku mezgant

Mano pazistama tokiu rasteliu dabar skara narplioja.Eisiu i kursus,kai darbus baigsiu savo.
Nu bet kaip smagu platint toki gera ir grazu virusa ax.gif :lotuliukas:Jeigu tuo tikruoju koriuku,gali ir daugiau reiket
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 02 rugsėjo 2008 - 12:03
visoms didelis aciu uz pagyrimus biggrin.gif
Atsakyti