QUOTE(nixike @ 2011 11 09, 06:27)
Pastarosiomis dienomis Lietuvos knygynuose pasirodė į lietuvių kalbą išversta Amerikos lietuvio ir žaliojo maisto judėjimo pradininko bei maitinimosi principų sukūrėjo Viktoro Kulvinsko knyga bestseleris "Kaip išlikti XXI amžiuje". Joje labai detaliai, remiantis įvairiais tyrimais atskleidžiama sveika gyvensena, remiantis žalia mityba. Be to, lapkričio pabaigoje jis pirmą karta atvyksta į Lietuvą ir Vilniuje skaitys paskaitų ciklą apie sveiką gyvenseną ir žalią mitybą.
QUOTE(Visenta @ 2011 11 28, 09:34)
Yra knyga Victorijos Boutenko "Žalia mityba". Labai lengvai skaitosi ir daug informacijos iš žmogaus, kuris jau turi patirties valgant tokį maistą. Ji visai nebrangi, maximoje apie 23 Lt, bet labai naudinga.
Esu ir aš susidomėjusi šia mityba, nežadu atsisakyti visiškai apdoroto maisto, bet į savo meniu žadu vis daugiau įtraukti tokio maisto.
QUOTE(liepa27 @ 2011 12 20, 14:32)
man labiausiai patiko Majos Gogulan knyga:"Ideali sveikata.Maistas,kuris gydo".Perskaiciau beveik visa ir Boutenko knyga:"Zalia mityba",bet iki zaliavalgystes man dar laaabai toli,todel Gogulan artimesne sirdziai
.Nusipirkau jos antra knyga:"Gyvybes ir sveikatos desniai".Verta tureti tokia knyga kaip zynyna.Ieskau dabar Gogulan knygos"Sudie,ligos",bet nerandu prekyboje.
QUOTE(MaGre @ 2011 12 20, 16:46)
Turiu sia knyga, planuoju dar ne karta paskaityt, labai greit ir lengvai skaitosi
Taip pat neseniai skaiciau Japonu medicinos mokslu daktaro knyga "Tikroji sveikata prasideda galvoje" irgi labai rekomenduoju ne tik zaliavalgiams bet visiems paskaityti
Dabar skaitau T. Colin Campbell, PH.D. ir Thomas M. Campbell II knyga "Naturalus budas isvengti ligu", rasytojas daugiau kaip keturiasdesimt metu tiria mitybos ir sergamumo sasajas, moksliniais tyrimas paremta knyga. Kolkas tik pradejau skaityt tai negaliu pakomentuot
QUOTE(Sinjora @ 2011 12 22, 16:55)
Perskaityk Tombaką ir "Fermentų faktorių" - beje pačiai paliks aiškiau , nes tai mediko knyga ir neapie žaliavalgystę, o tiesiog yra daug geros info apie tai kaip nesirgti. Beje jei pačios vaikiukai neserga tai gal viskas ir tvarkoje su mityba
QUOTE(vai2le @ 2011 12 30, 06:46)
rekomenduoju pasiskaityti :
Nauja optimalios mitybos biblija.