Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie ekologišką gyvenimo būdą

QUOTE(mititėja @ 2009 07 10, 14:03)
Neatidaro nuorodos.  verysad.gif

turėtų rodyt g.gif http://www.vaikas.lt...ekime_augti.htm
Atsakyti
sveiki,

kitoje temoje pamaciau, kad parekomendavote kolegei apie nauja zurnala "Green'as" parasyti sioje temoje. kadangi atstovauju si zurnala, tai pamaniau, kad geriausiai tai padaryti paciam.
taigi besidomintiems literatura apie ekologine ir naturalesne gyvensena, rekomenduoju paskaityti nauja zurnala Green'as, kurio anonsa galima paziureti cia:
http://ekologija.blo...umeris-310.html

o isigijimo vietas bei budus - cia:
http://ekologija.blo...reenas-350.html

nuosirdziai,

laurynagryna

, kad
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 07 05, 15:24)
Man ta "Pačių pačiausia" knyga yra - Annie B.Bond "Jaukūs ir sveiki namai".
Laaaabai daug patarimų ir informacijos radau ekologinio, sveiko gyvenimo būdo tema. Tiesiog myliu šitą knygą, labai daug jos dėka sužinojau, supratau, pasikeičiau  thumbup.gif

Atsakyti
Patrick Holford "Optimalios mitybos biblija". Jau ketinau isigyti sia knyga, bet paskaiciau komentarus Amazon'e ir tarp daugybes geru, radau keleta tokiu, kurie mane pristabde. Raso, kad labai jau reklamuojami visokie maisto papildai ir be ju isvis neimanoma issiversti. Gal galetumet pakomentuoti tai, kas skaitete? Taip noretusi geros knygos tiesiog apie sveika mityba, o papildai nelabai domina... doh.gif
Atsakyti
Man patiko knyga "Kaip sveikai gyventi 150 metu" Autorius Michalas Tombakas.
Sveika mityba,issivalymas organizmo,sveikatos receptai ,vaikucem kaip pasigaminti sveiko maisto pvz; saldainiu is naturaliu dzovintu vaisiu smile.gif daug receptuku musu senoliu nuo persalimo ligu ,vyras mano gydesi issos knygos recepto ,angina, padejo thumbup.gif nereikejo vaistu nejokiu . Apie naturales sultys ,kiek ko turi vitaminu ir nuo ko gydo.Aprasymas apie ligas kaip ju isvenkti kad negulti po skalperiu .
Atsakyti
Idomu, kada kitas Greeno numeris iseis? g.gif
Atsakyti
Kūdikystės ekologija (Trunovas M., Kitajevas L.) - anksčiau buvo išleista tokia knyga. Įdomu paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 27, 15:07)
Idomu, kada kitas Greeno numeris iseis? g.gif

4u.gif

Beje, pries kuri laika isigyjau cia mineta 'Padekime augti',tai man thumbup.gif ne viskas, bet siaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 11 26, 10:34)
*4u.gif
**Beje, pries kuri laika isigyjau cia mineta 'Padekime augti',tai man  thumbup.gif  ne viskas, bet siaip  wub.gif

*Reikia žiūrėti prekybos vietose, kur prekiauja EKO prekėmis 4u.gif

**Man irgi patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 26, 09:17)
*Reikia žiūrėti prekybos vietose, kur prekiauja EKO prekėmis  4u.gif

**Man irgi patiko  wub.gif

* ziurejau, dar nera rolleyes.gif ale visai idomu butu paskaityt ax.gif
Atsakyti
Nauja Green'o nr turbut jau perskaitete bigsmile.gif man asmeniskai patiko dar labiau nei pirmasis (vienas minusas - nemazai gramatikos klaidu)

Ir dar noriu pagirti Jonny Bowdenas, Ph.D., 150 sveikiausių produktų Žemėje - pateiktas detalus kiekvieno produkto aprasymas motyvuojant kodel jis pateko i si sarasa, labai isskiriama produkto kokybe - pvz: kaimiski laisveje auginamu vistu kiausiniai i sarasa patenka, o is paukstyno - ne, si knyga labai paskatino perziureti maistui naudojamus produktus ir rupintis ivairove, tikrai dave naudos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos žalietės smile.gif. Perskaičiau Green-ą. Numeris superinis, tik va, klaidos tikrai akis badė doh.gif. Bandysiu įsigyti pirmąjį, nes jo neskaičiau.
Atsakyti
Angliskai skaitancioms busimoms mamytems labai nebloga knyga yra Susannah Marriott 'Your Non-Toxic Pregnancy'. Knyga nedidele, bet kupina informacijos busimoms mamoms apie kasdienybeje tykancius pavojus (maiste, balduose, drabuziuose, etc.), toksines medziagas, ir kaip ju isvengti.
Atsakyti