Dar viena paprastų patarimų knygutė
How to Reduce Your Carbon Footprint - 500 Simple Ways to Save Energy, Resources and Money
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 08, 12:51)
Dar viena paprastų patarimų knygutė
How to Reduce Your Carbon Footprint - 500 Simple Ways to Save Energy, Resources and Money
aha, šita nebloga, bet aš esu mačiusi kažkur šiuos patarimus tiesiog internete, nereikėjo nieko nė prikti
Man labai patiko si knyga, padare tiesiog revoliucija mano virtuveje Super daug informacijos pateikta, bet sakyciau ji ne apie ekologija, bet tiesiog apie sveika mityba, nuo kurios musu iprastine mityba smarkiai nutolusi. As pagavusi toki "kabli" , kad jau sio autoriaus knygu esu atsisiuntusi ir originalo kalba. Labai daug naudingu patarimu yra su siuo bendrautoriumi ir Lucy Burney knugoje "optimum nutrition for babies", cia kas domites vaiku mityba. Daug idomiu ir neiprastu, bet begalo skaniu ir maistingu receptu maziesiems ir ne tik.
QUOTE(regna @ 2008 09 03, 13:51)
Mielosios,kodel negvildenama si tema toliau.Tai labai ydomi tema.Prasyciau ,kad placiau parasytume apie knyga''Optimalios Mitybos Biblija''. kvieciu pasidalinti ,gal yra skaiciusiu sia knyga.busiu dekinga!Gal galima pasklaidyti internete.
Man patiko: Jennie Harding, Aromaterapijos paslaptys (leidykla - Akteja) - aprašyti aromaterapiniai aliejai, baziniai aliejai, įvairūs mišiniai pagal problemas, porą kremų receptų gamintis pačiai, masažas. Pirkau Kvapų namuose, kaina - 18 Lt, kas pradeda domėtis aromaterapija ir ekologiška kosmetika, tikrai ras naudingos informacijos
Vladimiras Megre "Anastasija" - tai mano gyvenimo "biblija" visas gyvenimas apvirto aukstyn kojomis ir tik i nerealiai geraja puse!
QUOTE(iewoote @ 2008 09 05, 00:21)
J.LIEDLOFF
Tęstinumo koncepcija: prarastos laimės paieškos
CIA IMECIUA TEMA NES MANU KNYGA APIE EKOLOGISKA MOTINYSTE .LABAI IDOMU BUTU PASKAITYTI TIK VA NERANDU KUR galvojau gal kuri mayte turi ir duotu paskaityti ?
Tęstinumo koncepcija: prarastos laimės paieškos
CIA IMECIUA TEMA NES MANU KNYGA APIE EKOLOGISKA MOTINYSTE .LABAI IDOMU BUTU PASKAITYTI TIK VA NERANDU KUR galvojau gal kuri mayte turi ir duotu paskaityti ?
ar yra liedloff lietuvių kalba? Rusų ir anglų yra online
Gal galetumet imesti nuorodele kur yra online? Aciu
QUOTE(Natuke @ 2009 03 18, 11:39)
ar yra liedloff lietuvių kalba? Rusų ir anglų yra online
QUOTE(samyy @ 2009 03 17, 22:28)
Vladimiras Megre "Anastasija" - tai mano gyvenimo "biblija" visas gyvenimas apvirto aukstyn kojomis ir tik i nerealiai geraja puse!
mums irgi labai patiko,taigi tos knygos dėka turime ne 30arų ,o vieną hektarą ...Labai gera knyga...
Aš irgi "Anastasiją" pradėjau skaityt Bet dar tik pati pradžia
Man ta "Pačių pačiausia" knyga yra - Annie B.Bond "Jaukūs ir sveiki namai".
Laaaabai daug patarimų ir informacijos radau ekologinio, sveiko gyvenimo būdo tema. Tiesiog myliu šitą knygą, labai daug jos dėka sužinojau, supratau, pasikeičiau
Laaaabai daug patarimų ir informacijos radau ekologinio, sveiko gyvenimo būdo tema. Tiesiog myliu šitą knygą, labai daug jos dėka sužinojau, supratau, pasikeičiau