QUOTE(Vyte-Vakare @ 2008 02 27, 18:45)
Laba, gal galite ka nors parasyti apie gydytoja Kadabaite? Mes sioje poliklinikoje naujokai ir uzsirasem pas Kudabaite. Taciau kol kas man ji labai atrodo abejinga.
Mes buvome prisirase pas Kudabaite, bet greit pakeitem i kita...lankiausi nestumo pradzioj, labai nepatiko- salta ir abejinga, jokio bendravimo ar paaiskinimo, vyras taip senokai pas ja lankesi, tai atsiliepimai panasus. Savo naujagimio tikrai nenrejau pas ja vest. Persirasem pas kita ir patenkinti
QUOTE(Ula62 @ 2008 03 08, 16:29)
Mes buvome prisirase pas Kudabaite, bet greit pakeitem i kita...lankiausi nestumo pradzioj, labai nepatiko- salta ir abejinga, jokio bendravimo ar paaiskinimo, vyras taip senokai pas ja lankesi, tai atsiliepimai panasus. Savo naujagimio tikrai nenrejau pas ja vest. Persirasem pas kita ir patenkinti
Gal gali parasyti pas ka persiraset ir ar lengvai galejote pasirinkti gydytoja? Nes kiek girdejau, pas ka nori neperraso, tik pas viena kita gydytoja, kurie matyt maziau pacientu turi.
QUOTE(barskuolyte @ 2008 02 11, 13:41)
Laba,
sakykite, na nejaugi negalima niekaip prisiraštyti pas gydytoją, kuri nėra nurodyta tam lape, naujai registruojantis Labai norime pas Martinkėnienę, nejaugi šansai atėjus "iš gatvės" lygūs 0
sakykite, na nejaugi negalima niekaip prisiraštyti pas gydytoją, kuri nėra nurodyta tam lape, naujai registruojantis Labai norime pas Martinkėnienę, nejaugi šansai atėjus "iš gatvės" lygūs 0
laba, na mes pries puse metu atejome i sia poliklinika ir jau tada forume kalbejo apie tai, kad neimanoma patekti nei pas martinkeniene nei pas brazaitiene (kiek spejau susidaryti ispudi tai pas jas daugiausiai pacientu), taigi nuejau nieko nesitikedama ir klausiau registraturoje nedrasiai , o jie sako, galima aisq. taip kad nebijokit.. aiskq galvoju, kad cia dar priklausyti gali nuo moteriskos, kuri dirba registraturoje . jokiu kysiu ir nieko daugiau nedaviau. uzsiregistravom pas martinkeniene ir esam patenkinti. esu dar girdejusi geru atsiliepimu apie Raimonda (ne Rasa) Jankauskiene.
o apie iskvietima i namus tai patyliu. syki kvietem, kai mazyle karsciavo, tai atsiunte kazkokia veterinare, net is to susinervinimo pamirsau paklausti pavarde.. abejoju ar normalus gydytojai is viso vaziuoja i namus is sios poliklinikos.. kai rinkausi gydymo istaiga tai ziurejau, kad vaziuotu i namus, bet pasirodo labai apsirikom, nes vaziuoti tai vaziuoja bet koki frukta atsiuncia tai cia jau kita kalba.. ogi buvo mums taip, kad atvaziavo nieko nesuprato ir sako, galiu is akies antibiotiku israsyti arba ryt atvaziuokit. tai va, tokie musu pamastymai apie sia poliklinika. sekmes bukit sveiki
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 03 08, 16:54)
Gal gali parasyti pas ka persiraset ir ar lengvai galejote pasirinkti gydytoja? Nes kiek girdejau, pas ka nori neperraso, tik pas viena kita gydytoja, kurie matyt maziau pacientu turi.
Mes persirasem pas Simanovic, ji seimos gydytoja, jos prieziura patenkinti kolkas, tikrai maloni, rupestinga, ji pati nesenai is dekretiniu grizus, tai aktuali vaiko prieziura,be jokiu problemu viska paaiskina, siuncia pas spec gydytojus, jei reikia tyrimu taip pat jokiu problemu
o siaip galima pas betka prisirasyti, nes dabar pacientas tui teise rinktis betkuria gydymo istaiga ar gydytoja
O as tai sia poliklinika esu labai nepatenkinta...ka tik isejau is sakiau niekada nebegrisiu...ejau pas LOR gydytoja Tadeus Laboviciu...dar su tokiu pazeminimu seniai buvau susidurusi...kokia valanda prastovejau registraturoje...na cia nieko juk tokio...daug zmoniu, didelis kruvis registraturos...bet prastovejau skeresvejyje...isteis sustirau...nes ir toki lengva paltuka buvau uzsimetusi...na gerai, nuejau pas ta gydytoja...nusiemiau striukyte pries prienant pas ji...tai jis net nepasisveikino, ziuri i siena ir tokiu lediniu balsu, pilnu paniekos-pradejo man kalbeti...apie lietuviu kultura bendai...zodziu pasijauciau siuksle del to, kad esu lietuve...apsiverkiau ir isejau...negalejau leisti apziurimai gydytojo, kuris mane niekina...labai gaila zmoniu...kurie vietoj to,. kad mums padetu taip elgiasi...ZODZIU PADARIAU ISVADA - JEI ESI LIETUVIS, TEN GERIAU NESIRODYTI, NES DAR NUMARINS....
Sekmes visiems, ir nesirkite:)
Sekmes visiems, ir nesirkite:)
QUOTE(laurie7 @ 2008 03 09, 20:03)
laba, na mes pries puse metu atejome i sia poliklinika ir jau tada forume kalbejo apie tai, kad neimanoma patekti nei pas martinkeniene nei pas brazaitiene (kiek spejau susidaryti ispudi tai pas jas daugiausiai pacientu)...
Obana. Kaip cia gali buti? Atejai ir uzsirasei pas ka nori. Kas cia per apribojimai... Esu pati pas Brazaitiene. Taip. Pas ja daug hebros prie duru visuomet laukia. Bet manau atsisakyti priskirti zmogu prie jos ne labai gali. Truputi kertasi tuomet teises pacientu su sitokia situacija. Galu gale, cia mano problemos, gal man patinka eilese po 3 val pas gyd laukti...
QUOTE(asta:) @ 2008 01 23, 12:21)
Suzinojau pavarde gydytojas Labutis.Labai lauksiu atsiliepimu.
Labas,kai persirasem i sia poliklinika mus uzrase pas Labuti,kiek teko veliau lankytis jo vis nebudavo,tai serga,tai grafikas darbo pasikeites,pakeitem gydytoja ir dabar esame tuo labai patenkinti.
kadangi laukiausi antrojo žirniuko tai teko ir man pas šeimos gyditoja nupediti. užsiračiau pas Kudabaite. nu niekam nepatariu pas ja eiti vaizdelis toks: įeinu į kabineta, sedi gyditoja prie stalo, ranka pasiremusi galva ir kažka skaito. ant stalo gausybe korteliu. pasisveikinu. ji kažka sumurma ir paklausia ko atejau. pasakau. ( galva vis dar paremta ranka) išrašo siuntima pas ginekologa. ( galva vis dar paremta ranka)vizitas truko gal kokias 5 min. galva nuo stalo ( tiksliau nuo rankos ) taip ir nebuvo pakelta, mandagumo ir pagarbos savo 'ligoniams " - nulis.
antra karta ejau kai reikejo užpildyti neščiosios žurnala ir reikejo apžiūros. prasedejus valandele prie duru man buvo pasakyta, kad šiandien gyditoja turi labai daug pacientu ir manes priimti negales, trečio karto aš jau nebelaukiau, persiračiau pas kita gyditoja Kubaitiene, kuria esu labai patenkinta
antra karta ejau kai reikejo užpildyti neščiosios žurnala ir reikejo apžiūros. prasedejus valandele prie duru man buvo pasakyta, kad šiandien gyditoja turi labai daug pacientu ir manes priimti negales, trečio karto aš jau nebelaukiau, persiračiau pas kita gyditoja Kubaitiene, kuria esu labai patenkinta
QUOTE(editukassk @ 2008 03 31, 15:44)
kadangi laukiausi antrojo žirniuko tai teko ir man pas šeimos gyditoja nupediti. užsiračiau pas Kudabaite. nu niekam nepatariu pas ja eiti vaizdelis toks: įeinu į kabineta, sedi gyditoja prie stalo, ranka pasiremusi galva ir kažka skaito. ant stalo gausybe korteliu. pasisveikinu. ji kažka sumurma ir paklausia ko atejau. pasakau. ( galva vis dar paremta ranka) išrašo siuntima pas ginekologa. ( galva vis dar paremta ranka)vizitas truko gal kokias 5 min. galva nuo stalo ( tiksliau nuo rankos ) taip ir nebuvo pakelta, mandagumo ir pagarbos savo 'ligoniams " - nulis.
Nieko sau "įkvepianti" istorija . Nėščią sugebėjo išgrūsti lauk nes per daug pacientų... . Kažkaip net liūdna pasidarė, kad šiais laikais dar tokia kultūra pas gydytojus būna .
Tuo pačiu noriu paklausti, ar savo mažiuką irgi pas tą pačią savo šeimos gydytoją prirašei (turiu omeny Kubaitienę), ar kažkur kitur? Jei pas tą pačią, ar ji gerai apžiūri vaikutį, ar nusimano pediatrijoje?
QUOTE(editukassk @ 2008 03 31, 15:44)
pas Kubaitiene eina visa musu šeimynele. gyditoja visai nieko, bent jau vaikiukus demesingai apžiūri, maloni švelni su vaikais
p.s. labai maloni sesute dirba su Kubaitiene. kai mano mažiukui buvo pora savaiteliu tai sesute pas mus atbegdavo, tai manškis ja netyčia pakritštijo
QUOTE(Ruta123 @ 2008 03 15, 12:00)
O as tai sia poliklinika esu labai nepatenkinta...ka tik isejau is sakiau niekada nebegrisiu...ejau pas LOR gydytoja Tadeus Laboviciu...
pats nemandagiausias ir netaktiškiausia s poliklinikos gydytojas. Kiek kartų esu buvusi, tiek išeidavau su juo susiriejusi , kas per natūra