QUOTE(Nataliukė @ 2007 06 05, 14:57)
Sveika, Jolaxus, štai kur prasilenkėm
Šendien buvau pas Kudabaitę.....

Eina sau, pati tik ne seniai priregistravau vaiką. Jau galvoju dar kartą pas ją nueisiu ir persirašisiu pas ką nors kitą, aukščiau minėtą... Nes tą, Tai jau kitoj temoj rašiau, nei "b" nei "m" nesupratau kaip aplamai tokios gali būti gydytojom

Kas joms diplomus duoda, man LT švietimo sistema kelia susirupinimą... Ne veltui visi iš čia dingsta, varo į užsienį... Jau tokius snukius bjaurius tenka matyti, kad vemt verčia. Kalbu ne apie visus aišku.
Aš laikausi tokios taktikos... Db mūms reik gauti pažymą į daržą... Tai jau pasiliksiu dar vienam kartui prie tos Kudabaitės. O paskui jei ne prirašys pas kitas kur noriu, eisiu pas Kuniuto ir dzin man jo 1 metų stažas, jei kas rimto, tai eisim į privačią...
sveika

pasaulis mažas
aš čia vienai minėjusiai Kuniuto pavardę kažkur aukščiau parašiau až, tai atsakė, kad tas nėra kažkuo išskirtinis, kol kas niekuo nenugasdinęs ir nenuvylęs. bet kaip supratau, ten pacientai buvo be didesnių problemų, tai man ta mamaitė taip ir parašė, kad kai ne kokie ligoniai esam, tai neužkliuvo tas Kuniuto kažkuo. matyt problemos prasideda kai pasiligoji ir tikrai reikia normalių konsultacijų, o ne šiaip "varnelės" ligos istorijoj ar kokios pažymos...
tiesa, vienas iš tokių neesminių privalumų - pas jį nėra niurzgančių bobučių eilės, nes matyt vengia pas jį rašytis ir dėl mažo stažo ir gal dėl to, kad vyras

P.S. tai panašu darosi, kad meet'us prie Kuniuto kabineto darysim