Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus rajono centrinė poliklinika

QUOTE(evelinaite @ 2010 10 04, 18:43)
Mes lankemes pas Labuti. Gal ir geras gydytojas, bet suzinojom viska: nuo jo dukru gyvenimo istorijos iki tetu ir pusseseriu  verysad.gif  Man asmeniskai nepatinka, kai skubi ir nori kuo greiciau gavus konsultacija ar gydyma iseiti is tos poliklinikos, o tave vargina kalbom apie visai nerupimus dalykus. Pas gyd. Kubaitiene ateinam su tikslu gauti rekomendacijas del gydymo. Ji niekad neskuba duoti kruvos vaistu. Atidziai isklauso, sesute jos is vis superine  thumbup.gif  O kas liecia del saltumo, ji veltui nekalba, gal del to ir pasirode salta. Kai ji mus su siuntimu nukreipe i Santariskes, tik nuvaziavusi suzinojau, ko mus siunte, aciu Dievui diagnoze nepasitvirtino, o ji nesakydama apsaugojo nuo nervu ir itampos belaukiant eiles. As gerbiu ta gydytoja, pavyzdziu turiu daug ir po kol kas ji neapvyle smile.gif

Kazkada skaiciau straipsni, kai seimos gydytojai nelabai ismanydami vaiku ligas vis siuncia ir siucia i Santariskes. Siaip Kubaitiene tai schmoll.gif
Ir nieko gero nematau, kad vaziavot nezinodami ko. Be to, as tai pati nuo siuntimo paskaityciau ko ten siuncia ir issiklausineciau. Mazai ji kalba. Ir nepatinka, kai mama klausineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AudrikeB @ 2010 01 02, 18:47)
Mes lankomes pas Dovydaitiene. Pirma karta gydytoja po savo darbo valandu pas mus atvaziavo (t.y. vyras atsiveze) ir apziurejo mazyle, tik grizus mums is gimdymo namu. Po to visa menesi sesute lanke kas savaite kaip priklauso. Siaip tai mus pazistami is karto perspejo, kad labai skrupulinga ta gydytoja. Biesina kartais tas smulkmeniskumas, bet kol kas kenteti galima. Davusi ir savo mobilu, ir namu telefona - kada skambini, visada atsiliepia, arba perskambina pati. Ir siaip pati susiranda mane, jei kokie tyrimu rezultatai buna gauti ar siaip ilgai horizonte nesirodom  biggrin.gif  nei tai super jinai, nei tai labai bloga. pagyvensim pamatysim.

na del demesingumo, rupestingumo pritariu. bet pastebejau kad ji labai megsta kisti antibiotikus, jei tik kosti ilgiau ar ka - be antibiotiku neissiversit.. siaip pastebejau kad dauguma gydytoju taip pat elgiasi, kad tik greiciau numusti temperatura, panaikinti kitas ligas - vis antibiotikai. todel labai ieskau savo vaikui gero pulmunologo, kuris tikrai pasakytu ar del tokio kosulio reikia antibu, ar ne..
Atsakyti
mūsų šeimos gydytoja yra Nijolė Kaupienė. man labai patinka ši gydytoja, kai susergame, pasiskambiname, duoda patarimu. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o gal kas lankosi pas gyd.kurpatova???idomu jis ten dirba??buvo i namus atvaziaves kai kvieciau daktara,tai labai patiko...gal kas imfo suteikti galit..
Atsakyti
QUOTE(mamuska @ 2011 03 14, 18:15)
o gal kas lankosi pas gyd.kurpatova???idomu jis ten dirba??buvo i namus atvaziaves kai kvieciau daktara,tai labai patiko...gal kas imfo suteikti galit..

Kai mes lapkričio gale kvietėm, tai mūsų gydytoja sakė kad į namus dabar siunčia rezidentus, pas mus tada irgi atvyko jauna, poliklinikoj nuolat nedirbanti gydytoja rezidentė. Tai gali būti kad ir jūsų paminėtas gydytojas buvo rezidentas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Beata25 @ 2010 08 21, 12:42)
Sveikos,

Mes lankomes pas gydytoja Malikena ir esam labai patenkinti.  thumbup.gif  Kiekvieno vizito metu jis mus apziuri labai kruopsciai, kiekviena karta dar pamoko kokius pratimus mazyliui daryt, paziuri ka mazylis jau moka daryt. Pries tai lankemes pas kita gydytoja, nepamenu pavardes, pas ja tai sesute viska aiskindavo, gydytoja buvo labai abejinga vaikeliui, nei ji ziuredavo vaikuti, nei paklausdavo ar neturim kokiu nusiskundimu.

mes ir prisirasem pas ji,kol kas esu patenkinta jo darbu, nelabi snekus vyriskis bet kaip specas pasirode neblogas
Atsakyti
Mūsų šeimos gydytoja D. Kubaitienė. Mes ja esame patenkinti - visi trys mirksiukas.gif
Papildyta:
Jankauskienės kiek žinau yra dvi - Rasa ir Raimonda, tai sesers vaikučius Raimonda gydo. thumbup.gif O Rasa kartą mūsų gydytoją pavadavo, tai schmoll.gif

QUOTE(Elzevyra @ 2009 05 29, 22:51)
Mes pas Kubaitiene lankomes.nieko blogo parasyt negaliu.jei vaikui kas atsitinka,paskambinu,iskart kviecia atvaziuoti.visada duoda siuntimus pas kitus gydytojus,gerai abziuri.Pas Jankauskiene irgi pora kartu buvom,tai kazkaip nelabai ji man.O Kudabaite tai isvis kosmaras,labai nemaloni.beto jei ateini su vaiku,tai net ner kaip vaika apziuret,sedi ant kedes,vaika nurengineji,ant tos pacios kedes abziuri unsure.gif .Virzaiskaja tai liuks gydytoja,tik karta buvom pas ja,tai visa valanda aiskino apie leliuku prieziura,maitinima.
Pas ginekologes tai pas visas teko pabuvot,nors esu prirasyta pas Murmiene,bet jos kartais nebudavo.tai visos geros.

Atsakyti
sveiki,

pasidalinsiu ir as savo nuomone

pas gyd. Kubaitiene lankomes visi keturi, tyrs didziausi retokai - bet va su mazuoju tenka periodiskai apsilankyti, tenka ir be taloneliu atvaziuoti ir bendroj eilej pasedeti, bet visada patenkam, net ir po darbo laiko. Kalbeti ji mazai kalba, su vaiku maloni - apziuri nuodugniai, man saltumas visai netrukdo. Vyras turejo sveikatos problemu - tikslus tyrimai, siuntimai - viskas greitai ir gerai. Gydytojos sesute - isvis fantastiska thumbup.gif . teko lankytis pas kitus gyd. kol musiske sirgdavo - dievuliau tu mano - yra ten keli ir veterinarai pas kurios tikiuosi daugiau niekad napatekti.

del Dovydaitienes - pati nesilankiau, bet turim giminej labai karcios patirties todel nei kojos nekelciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukassk: 31 gegužės 2011 - 08:22
Sveikuciai! Noriu paklausti apie gyd.R.Malikena - gal kas nors lankosi pas ji... Gimus leliukui sumastem persirasyti i artimiausia poliklinika, tai norim pasirinkti gera gydytoja visai seimai... Gal galit kas patarti pas ka geriau rasytis... wink.gif Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2009 06 21, 12:06)
Norejau prisiregistruoti sioje poliklinikoje. Ateinu, dave sarasa, kuriame 3 gydytojai, pasirinkt pas kuri prirasys. Dabar tiksliai nepamenu, bet esme tokia- vyras su 19m patirtim, moteris su 19m patirtim ir moteris su 3m patirtim... Na ka galvoju, renkuosi moteri su 19m patirtim, nes vis tiek gal maloniau pas moteri, o pas ta su 3m patirtim, kazkaip baugoka. Uzpildau prasyma, nunesu, paskui paaiskeja, kad ji atostogose, o man reikia skubiai. Kagi, uzsirasau tada pas vyra. Jo pavarde Malikenas. Nueinu pas ji, manimi jis neiko nesidomi. Sugebejo parasyt siuntima i rentgena, ko atejus ir prasiau. Paskui galima sakyt buvau isvyta is kabineto, mat anot jo, jis cia dirba tik pora menesiu ir nieko nezino blink.gif  Tai ka zinau, net nespejau islement, kad noreciau kraujo tyrima pasidaryt... Ryt eisiu vel, bet nusivyliau tai labai... schmoll.gif

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 07 13, 14:07)
Na ir man teko pabuvot pas šį gydytoja, tai ne kas ne kas, ko paprašiau to gavau, bet šiaip nepalyginsi, kaip būdavo pas Jankauskienę, bet sako, kad jis laikinai, o ne visą laiką, ją pavaduos g.gif

QUOTE(KristinaBal @ 2011 06 27, 19:03)
Sveikuciai! Noriu paklausti apie gyd.R.Malikena - gal kas nors lankosi pas ji... Gimus leliukui sumastem persirasyti i artimiausia poliklinika, tai norim pasirinkti gera gydytoja visai seimai... Gal galit kas patarti pas ka geriau rasytis... wink.gif Aciukas.

Siandien buvom pas Malikena su 1 men. kudikiu... Jis pavaduoja atostogaujancia musu seimos gydytoja. Pasibaisejom. Gydytojas atvirai ziovavo vizito metu, apziurejo vaika bet kaip - nei refleksu, nei nurenge vaiko... vienu zodziu - dabar neramu, kad ko nors nebutu prazioplines verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveiki
norim prisiregistruoti poliklinikoj
kurie seimos gydytojai geresni?
is paskutiniu zinuciu supratau, kad Asta Martinkeniene, Raimonda Jankauskiene g.gif
ar imanoma pas jas patekti? 4u.gif
Atsakyti
Norim prisiregistruoti Vilniaus rajono poliklinikoje, tik negalim issirinkti is galybes gydytoju... panarsius internete atsisijojo daugelis is ju. Lieka Rita Graziene, apie kuria nera komenatru, A. Martinkeniene ir I Brazaitiene. Kas galetu patarti, kuria geriau rinktis? gal kas pakomentuotu R. Grazienes kvalifikacija? 4u.gif
Atsakyti