QUOTE(Lapkritine @ 2009 06 21, 11:06)
Norejau prisiregistruoti sioje poliklinikoje. Ateinu, dave sarasa, kuriame 3 gydytojai, pasirinkt pas kuri prirasys. Dabar tiksliai nepamenu, bet esme tokia- vyras su 19m patirtim, moteris su 19m patirtim ir moteris su 3m patirtim... Na ka galvoju, renkuosi moteri su 19m patirtim, nes vis tiek gal maloniau pas moteri, o pas ta su 3m patirtim, kazkaip baugoka. Uzpildau prasyma, nunesu, paskui paaiskeja, kad ji atostogose, o man reikia skubiai. Kagi, uzsirasau tada pas vyra. Jo pavarde Malikenas. Nueinu pas ji, manimi jis neiko nesidomi. Sugebejo parasyt siuntima i rentgena, ko atejus ir prasiau. Paskui galima sakyt buvau isvyta is kabineto, mat anot jo, jis cia dirba tik pora menesiu ir nieko nezino Tai ka zinau, net nespejau islement, kad noreciau kraujo tyrima pasidaryt... Ryt eisiu vel, bet nusivyliau tai labai...
Na ir man teko pabuvot pas šį gydytoja, tai ne kas ne kas, ko paprašiau to gavau, bet šiaip nepalyginsi, kaip būdavo pas Jankauskienę, bet sako, kad jis laikinai, o ne visą laiką, ją pavaduos