manosios voveruskos niam niam kaip skanu, siandien su sonine pagal elenos recepta, o rytoj bandysiu su vistiena
voveruskas apvirti pasudytame vandenyje. Tada jei dideles supjaustyti, mazas deti ant keptuves (sviestu isteptos) su svogunais smulkintais. Apkepti. Sudeti pjaustyta sonine. Ipilti biski sultinio, grietines, smulkiai pjaustytu krapu su petrazolem.
o bulves kepiau orkaitej apibarsciau vegeta ir kmynais
sorry foto nekokia.. bet skonis.... neapsakomas...
QUOTE(Linucia @ 2008 08 20, 20:51)
Daividija, o kokia pirktine tesla naudojai??? Sluoksniuota bemiele? Sakei ok gavosi???
O jei vietoje tuno naudociau kumpi, kazin ar pyrago skonis nenukentetu??? Ar butent tunas sitam pyragui suteikia ypatinga skoni????
O jei vietoje tuno naudociau kumpi, kazin ar pyrago skonis nenukentetu??? Ar butent tunas sitam pyragui suteikia ypatinga skoni????
As turejau trapios teslos,tokia panasi i ta,kuria reikia pasigaminti,kazin LT jos yra Kumpis tiks,as kartais dedu kumpi,kokia desra,dar grybu pakepinu,toliau viskas kaip parasyta.
Bet su tunu irgi labai skanu,net nepagalvojau...
QUOTE(daividija @ 2008 08 21, 14:49)
As turejau trapios teslos,tokia panasi i ta,kuria reikia pasigaminti,kazin LT jos yra Kumpis tiks,as kartais dedu kumpi,kokia desra,dar grybu pakepinu,toliau viskas kaip parasyta.
Bet su tunu irgi labai skanu,net nepagalvojau...
Bet su tunu irgi labai skanu,net nepagalvojau...
Aciu uz atsakyma
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 21, 15:14)
vistienos kepeneles : isviriau vistienos kepneles puode, bulves ir morkas pakepiau orkaiteje...tada sudejau veliau kepenels ir svogunus kartu, plius ant virsaus kecupo.....skanaus...
atrodo labai skaniai. tik as kai darau (o darau labai retai) tai is karto kepu kepeneles... o gal isvirusios ir pakeptos dar skaniau
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 21, 17:22)
atrodo labai skaniai. tik as kai darau (o darau labai retai) tai is karto kepu kepeneles... o gal isvirusios ir pakeptos dar skaniau
as irgi retai darau, nes tik viena jas megstu....o kai paverdu, tai jos sultingesnes ir dar minkstesnes buna...
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 21, 15:23)
as irgi retai darau, nes tik viena jas megstu....o kai paverdu, tai jos sultingesnes ir dar minkstesnes buna...
as irgi viena tik jas valgau reiks kada (o tai bus nzn kada ) pabandyti
susikaupe ir pas mane vis tingiu ideti kai pagaminu
stai tokiam pavidale mes megstam saldytas zuvis labiausiai
kepta pangasiju file dziuveseliuose
zuvi priprieskoniuojam megstamais prieskoniais, apslakstom citrinu sultimis, paliekam keletai valandu, po to issiplakam kiausini, pavoliojam jame pangasija ir i dziuveselius, kepam ikaitintame aliejuje is abieju pusiu
makaronai su farso ir darzoviu (pomidoru, papriku, svoguno, cesnako) padazu.
astrus mesos troskinys
mesa supjaustom plonom juostelem, priprieskoniuojam megstamais prieskoniais, paliekam keliom valandom, po to kepinam keptuveje mesa, toliau dedam siaudeliais pjaustytas morkas, cili pipiriuka, paprikas (raudona, geltona), svogunus, cukinija, baigiant kepti supilam pomidoru tyre. valgom su ryziais (MB dievina tokius astrius troskinius)
kotletukai su darzoviu padazu ir kopytka (cia pas mus jie taip vadinami, o kaip lietuviskai nzn)
kotletams farsa sumaisome su smulkintais pievagrybiais, kiausiniu, saukstu majonezo, megiamais prieskoniais, formuojame kotleta, apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje.
padazas: ant sviesto pakepiname svoguna, pora, pievagrybius, paprika, pomidora, baigiant issitroskinti, dedame sauskteli miltu, pakepinam ir viska uzpilam puse stiklines sultiniu, patroskinam, dedam baltuju pipiru, sojos padazo, cesnakines druskos, muskato riesuto, bazilijos lapeliu, paprikos milteliu ir kelis sausktus grietines
kopytka - isvirtos ir sumaltos bulves sumasytos su krakmolu, druska, formuojam desrele, supjaustom, isverdam sudytam vandenyyje ir po to apkepinam keptuveje
stai tokiam pavidale mes megstam saldytas zuvis labiausiai
kepta pangasiju file dziuveseliuose
zuvi priprieskoniuojam megstamais prieskoniais, apslakstom citrinu sultimis, paliekam keletai valandu, po to issiplakam kiausini, pavoliojam jame pangasija ir i dziuveselius, kepam ikaitintame aliejuje is abieju pusiu
makaronai su farso ir darzoviu (pomidoru, papriku, svoguno, cesnako) padazu.
astrus mesos troskinys
mesa supjaustom plonom juostelem, priprieskoniuojam megstamais prieskoniais, paliekam keliom valandom, po to kepinam keptuveje mesa, toliau dedam siaudeliais pjaustytas morkas, cili pipiriuka, paprikas (raudona, geltona), svogunus, cukinija, baigiant kepti supilam pomidoru tyre. valgom su ryziais (MB dievina tokius astrius troskinius)
kotletukai su darzoviu padazu ir kopytka (cia pas mus jie taip vadinami, o kaip lietuviskai nzn)
kotletams farsa sumaisome su smulkintais pievagrybiais, kiausiniu, saukstu majonezo, megiamais prieskoniais, formuojame kotleta, apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje.
padazas: ant sviesto pakepiname svoguna, pora, pievagrybius, paprika, pomidora, baigiant issitroskinti, dedame sauskteli miltu, pakepinam ir viska uzpilam puse stiklines sultiniu, patroskinam, dedam baltuju pipiru, sojos padazo, cesnakines druskos, muskato riesuto, bazilijos lapeliu, paprikos milteliu ir kelis sausktus grietines
kopytka - isvirtos ir sumaltos bulves sumasytos su krakmolu, druska, formuojam desrele, supjaustom, isverdam sudytam vandenyyje ir po to apkepinam keptuveje
..nu tu Kurmi, kiek skanaus prikrovet ...
Sveikos seimininkes Jus taip cia viska skaniai gaminat, ar priimsit ir mane, retkarciais nuotrauku imesiu, bet kadangi kudinuos, tai stengiuos kuo maziau gaminti, nes tada reik ir suvalgyt
Neryte na ir skanumynai beje labai idomus kotletuku receptas, butinai bandysiu
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 21, 17:12)
Sveikos seimininkes Jus taip cia viska skaniai gaminat, ar priimsit ir mane, retkarciais nuotrauku imesiu, bet kadangi kudinuos, tai stengiuos kuo maziau gaminti, nes tada reik ir suvalgyt
sveika prisiojungus jei kudinies tai vis tiek kazka valgai, prasom dalintis receptais su nuotraukom, bent man tikrai praverstu maziau kaloringi patiekalai
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 08 21, 17:25)
Neryte na ir skanumynai beje labai idomus kotletuku receptas, butinai bandysiu
aciu