QUOTE(Egloja @ 2008 08 20, 23:36)
Vakar kepiau situs fainuoliukus, labai skanu ir paprasta.
QUOTE(convict @ 2008 08 21, 00:27)
O kas ant bulvyčių apibarstytą? Ir kepiai kartu su sparnais? Su lupyną?
Ant bulvyciu barsciau - bulviu prieskoniu ir krapu
Bulves kepiau ne toje pacioje skardoje, atskirai.
Sparnai savo darba dare vienoje skardoje, o po apacia t.y., kitoje skardoje kepe bulves, bulves buvo su lupyna...
Tik ziurek, kad sparnai gerai apskrustu, nes jei neapskrunda, tada skura minksta
pasidaro nuo padazo... (nors, aisku, ziurint, kaip kam patinka), man lapiau patinka, kai skuryte apskrudusi buna...
QUOTE(tasha @ 2008 08 18, 22:56)
Gaminau Lamaconi makaronus, MB tokius is italijos parveze. Gaminau labai panasiai, kaip canelloni. Emiau klaulienos ir kalakutienos farso misini, itarkavau pievagrybiu, paprikos ir mazorelos surio, dejau prieskoniu, pora saukstu pomidoru tyres ir majonezo. Tada isimaisiau viska. Makaroncikus apviriau ir prikimsau farso. Kepimo inda pasitepiau alyvu aliejum ir susideliojau makaroniuku viena sluoksni, tada uzpyliau truputi pomidoru tyres ir grietines, dejau antra sluoksni makaroniuku ir vel uzpyliau grietine. Uzdengiau folija ir kepiau 45min 190 laipsniu orkaiteje.
Mmm... skanei atrodo... ir makaronus lyg tokius panasius jau nuziurejau parduotuveje...
O farsa zalia, neapkepta kisai i makaronus ?
Nes as kai darau Canelloni, tai truputi apkepinu farsa...
Tai va todel ir klausiu...
QUOTE(indria @ 2008 08 20, 18:24)
Mmm....
Man pats paprasciausias ir skaniausias patiekalas...
Net seile nurijau...