Kugelis su vištiena:
Bulves, svogunas, pieno puse stiklines, druska, pipirai.
Vištiena įmarinuota su pireskoniais marinavosi pusę dienos, paskui pakepinau ant keptuvės ir kai vištiena apkepė sudėjau į kugelį. skardą patepiau aliejum. kepiau apie valandą orkaitėje. o padažą dariau savo fiminį: sviestas, giretinė, vanduo, bazilikas, druska.
Skanaus
QUOTE(karpeace @ 2008 08 18, 18:33)
KUKULIUKAI FAINUOLIUKAI
Vakar kepiau situs fainuoliukus, labai skanu ir paprasta.
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 20, 18:45)
Kugelis su vištiena:
Kaip skaniai atrodo!
QUOTE(JulieTa @ 2008 08 20, 19:45)
Kugelis su vištiena:
Kaip uzsimaniau
As tai siandien saldytuve radau daug produktu kuriuos reik butinai suvartot nes galiojimas baigesis tai va...... prikepiau bandeliu su idarais....
tesla padariau is jau paruostu mieliniu "malsenos" miltu bandelems tereikejo ipilt vandens, sausu mieliu ir sviesto..... vienas :
Bandeles su desrelem
o kitas Bandeles su rukytos mesytes ir lydyto suriu:pusiau rukytos mesytes ir lydyto surio, viska supjaustom mazais gabaleleis imusam kiausini ir sumaisom, dedam i bandeles vidu.
ir dar padariau:
Blyneliai su bananais
blyneliai: 2kiausiniai, saukstas cukraus, saukstelis vanilinio cukraus, 2stiklines miltu ir pieno , viska sumaisom, kepam blynelius, tada pjaustom banana, susukam i blyneli ir apkepam, skanaus
nuotraukoje blyneliai dar neapkepti
o Dieve......
QUOTE(karpeace @ 2008 08 18, 20:33)
Sparneliai
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...
Atrodo tai rytoj būtinai gaminsiu, išėmiau kaip tik sparnus iš kameros
O kas ant bulvyčių apibarstytą? Ir kepiai kartu su sparnais? Su lupyną?
kedute, o ten tos teslos paskui nereikia perminkyt, kildint ar pan? kiek laiko kepei? labai jau viliojanciai atrodo.. o dar MB labai megsta bandeles su desrelem, tai butu proga nudziugint
QUOTE(indria @ 2008 08 20, 22:30)
kedute, o ten tos teslos paskui nereikia perminkyt, kildint ar pan? kiek laiko kepei? labai jau viliojanciai atrodo.. o dar MB labai megsta bandeles su desrelem, tai butu proga nudziugint
viskas ten ant to pakelio parasyta , reikia biski pakildint......
QUOTE(daividija @ 2008 08 19, 14:49)
sita pyraga su tunu siandien kepsiu,kaip tik turiu kameroj teslos gabaleli (
Daividija, o kokia pirktine tesla naudojai??? Sluoksniuota bemiele? Sakei ok gavosi???
O jei vietoje tuno naudociau kumpi, kazin ar pyrago skonis nenukentetu??? Ar butent tunas sitam pyragui suteikia ypatinga skoni????
QUOTE(Egloja @ 2008 08 20, 23:36)
Vakar kepiau situs fainuoliukus, labai skanu ir paprasta.
QUOTE(convict @ 2008 08 21, 00:27)
O kas ant bulvyčių apibarstytą? Ir kepiai kartu su sparnais? Su lupyną?
Ant bulvyciu barsciau - bulviu prieskoniu ir krapu
Bulves kepiau ne toje pacioje skardoje, atskirai.
Sparnai savo darba dare vienoje skardoje, o po apacia t.y., kitoje skardoje kepe bulves, bulves buvo su lupyna...
Tik ziurek, kad sparnai gerai apskrustu, nes jei neapskrunda, tada skura minksta
pasidaro nuo padazo... (nors, aisku, ziurint, kaip kam patinka), man lapiau patinka, kai skuryte apskrudusi buna...
QUOTE(tasha @ 2008 08 18, 22:56)
Gaminau Lamaconi makaronus, MB tokius is italijos parveze. Gaminau labai panasiai, kaip canelloni. Emiau klaulienos ir kalakutienos farso misini, itarkavau pievagrybiu, paprikos ir mazorelos surio, dejau prieskoniu, pora saukstu pomidoru tyres ir majonezo. Tada isimaisiau viska. Makaroncikus apviriau ir prikimsau farso. Kepimo inda pasitepiau alyvu aliejum ir susideliojau makaroniuku viena sluoksni, tada uzpyliau truputi pomidoru tyres ir grietines, dejau antra sluoksni makaroniuku ir vel uzpyliau grietine. Uzdengiau folija ir kepiau 45min 190 laipsniu orkaiteje.
Mmm... skanei atrodo... ir makaronus lyg tokius panasius jau nuziurejau parduotuveje...
O farsa zalia, neapkepta kisai i makaronus ?
Nes as kai darau Canelloni, tai truputi apkepinu farsa...
Tai va todel ir klausiu...
QUOTE(indria @ 2008 08 20, 18:24)
Mmm....
Man pats paprasciausias ir skaniausias patiekalas...
Net seile nurijau...
nu ir koks velnias nešė atsidaryti itą temą dabar naktį , nu pavarot , o aš šiandien gaminau daug bet neparodysiu nes fotikas numiro
as tai noreciau dabar to kugelio su vistiena