ryski, o kiek laiko kepi ta bananu duona? kokiam karstume? ir kiek mazdaug ir to receptelio isena? nes mes daug valgom tai jei jau darysiu tai is dvigubo recepto
QUOTE(6663 @ 2008 09 09, 18:02)
- Ryški - nu ner zodziu, cepelino minkshtuma per ekrana pajutau...
seiles varva...
seiles varva...
Dar yra du likę su mėsyte, mielai pavaišinčiau, nes mes jau nebenorim.
Papildyta:
QUOTE(indria @ 2008 09 09, 18:06)
ryski, o kiek laiko kepi ta bananu duona? kokiam karstume? ir kiek mazdaug ir to receptelio isena? nes mes daug valgom tai jei jau darysiu tai is dvigubo recepto
Na žinok, kepu kol iškepa - apie 40 min gal. 180 C. O išeina tai gan nemažai, rytojuj likt turėtų. Bent mes kai dviese valgėm, tai vienos porcijos per vakarą neįveikėm.
QUOTE(- Ryški - @ 2008 09 09, 09:09)
jei tu IL valstijoj, tai vaziuoju , kad ir dabar..pusryciams sukirst.
Jei Lietuvoj, tai nebent dideli puoda privirtum..Del pilvo nieko negaila, skrisciau
sveikos brangiosios.vis paskaitau jūsų receptėlius, patikusius bandau ir aš gaminti.ačiū už idėjas, jau tapo įpročiu iš vakaro ieškoti čia pas jus idėjų rytojaus pietums. viskas kaip ir gerai, bet niekaip nesusitvarkau su grietinėle.kai troškinu ką nors grietinėlėje man VISADA ją sutraukia, nesvarbu, ar tai būtų mėsa, ar daržovės.kai supilu grietinėlę keleta minučių dar nesutraukia, bet nereikia net 5 min ir jau susitraukia į gabaliukus ji.
labai prašau patarimo, nes jau esu visai nevilty.
labai prašau patarimo, nes jau esu visai nevilty.
nu man niekad nesutrauke grietineles,kad ir kaip ja pilstyciau. As naudoju desertine grietinele,man ji skaniausia beto galiojimas laikas ilgas,tada uzsiperku daug ir kai reikia vis turiu
Siandien gaminau vistiena su spageciais Vistiena per nakti marinavau pom padaze, majoneze, ispaustame cesnake, vistienos prieskoniuose (rusiskuose). Kepiau orkaiteje uzpylusi vandeniu ir siek tiek pom. padaz. Spagecius isviriau paprastai, nukosiau vandeni, idejau sviesto, spageciu prieskoniu, ismaisiau atsargiai, sudejau i lekste, ant virsaus kulsele vistos ir spagecius apslaksciau padazu kuris susidare kepant vistai. Tai tiek.
[attachmentid=157429]
[attachmentid=157429]
As isbandziau siandien issikepti turkiska darzoviu strudeli:
reikes: skrudintu tostines duonos skrebuciu, 200 g ozkos surio(galima feta naudoti), 2 dideliu tarkuotu morku,3 dideliu tarkuotu ir nusunktu bulviu, 1 dideles tarkuotos cukinijos, 2 kiausiniu, 2 saukstu creme fraiche, yufka teslos, druskos,pipiru,muskato.
>Bulves padalinti i 2 dalis. I viena dali imaisyti 1 kiausini, puse surio, sauksta creme fraiche ir morkas.I kita dali imaisyti likusi kiausini, suri,creme fraiche ir cukinija.Viska paskaninti.
>Yufka teslos lapus patepti aliejum. Ant vieno lapo deti viena mase,ant kurios dar ir puse skrebuciu uzbarsyti.Uzdengti kitu yufkos lapu. Ji patepti liejumi ir sudeti likusia mase bei skrebucius.
>susukti i vyniotini ,patepti aliejum ir pasauti i salta orkaite 200° 30min.
P.S. labai tingejau skirti yufkos lapus tai dejau dvigubus. Kita karta skirciau juos,gal tada labiau jie man pasipustu. Mano vyniotinis gavo labai didelis,todel kepiau zymiai ilgiau. Pjaustant labai trupejo,tai uzdengiau dregnu ranksluosciu. Man labai patiko ideja ir siaip skonis nuostabu nuo ozkos surio Gal kam pravers ideja
reikes: skrudintu tostines duonos skrebuciu, 200 g ozkos surio(galima feta naudoti), 2 dideliu tarkuotu morku,3 dideliu tarkuotu ir nusunktu bulviu, 1 dideles tarkuotos cukinijos, 2 kiausiniu, 2 saukstu creme fraiche, yufka teslos, druskos,pipiru,muskato.
>Bulves padalinti i 2 dalis. I viena dali imaisyti 1 kiausini, puse surio, sauksta creme fraiche ir morkas.I kita dali imaisyti likusi kiausini, suri,creme fraiche ir cukinija.Viska paskaninti.
>Yufka teslos lapus patepti aliejum. Ant vieno lapo deti viena mase,ant kurios dar ir puse skrebuciu uzbarsyti.Uzdengti kitu yufkos lapu. Ji patepti liejumi ir sudeti likusia mase bei skrebucius.
>susukti i vyniotini ,patepti aliejum ir pasauti i salta orkaite 200° 30min.
P.S. labai tingejau skirti yufkos lapus tai dejau dvigubus. Kita karta skirciau juos,gal tada labiau jie man pasipustu. Mano vyniotinis gavo labai didelis,todel kepiau zymiai ilgiau. Pjaustant labai trupejo,tai uzdengiau dregnu ranksluosciu. Man labai patiko ideja ir siaip skonis nuostabu nuo ozkos surio Gal kam pravers ideja
QUOTE(aguonele @ 2008 09 09, 11:24)
As isbandziau siandien issikepti turkiska darzoviu strudeli:
reikes: skrudintu tostines duonos skrebuciu, 200 g ozkos surio(galima feta naudoti), 2 dideliu tarkuotu morku,3 dideliu tarkuotu ir nusunktu bulviu, 1 dideles tarkuotos cukinijos, 2 kiausiniu, 2 saukstu creme fraiche, yufka teslos, druskos,pipiru,muskato.
reikes: skrudintu tostines duonos skrebuciu, 200 g ozkos surio(galima feta naudoti), 2 dideliu tarkuotu morku,3 dideliu tarkuotu ir nusunktu bulviu, 1 dideles tarkuotos cukinijos, 2 kiausiniu, 2 saukstu creme fraiche, yufka teslos, druskos,pipiru,muskato.
nu tu duodi Kuzia
Aguonele,labai saunus vyniotinis,cia turbut ta pati tesla kur pas mus Filo vadinasi
QUOTE(indria @ 2008 09 09, 18:06)
ryski, o kiek laiko kepi ta bananu duona? kokiam karstume? ir kiek mazdaug ir to receptelio isena? nes mes daug valgom tai jei jau darysiu tai is dvigubo recepto
isbandziau siandien ta duona, bet man labiau gavosi pyragas, nei kad duona
is karto dejau daugiau cukraus nei recepte parasyta, tai buvo laaaaaaaaaaaaaaabai saldu
bet skanu ir skaniai kvepia
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.