Čia labiau sriubų temai tinka, bet šioje temoje cukinijos vyrauja paskutinėm dienom, šiandien sau ir sūneliui tokią paprastutę cukinijų sriubą viriau:
Tiesiog puode ant sviestuko apkepu svogūnus, pilu verdantį vandenį, dedu kubelį kokį, smulkintas bulves ir smulkintas cukinijas, prieskonių pagal skonį (šiandien raudonėlio, krapų, baziliko dėjau). Po to sutrinti arba ne
Labas rytelis,
kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva tai ir kuiciuosi virtuveje...
siunciu Jums paprastus pusrycius :
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus
Papildyta:
Spygle, aciukas tau labai
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus
Papildyta:
emu abu..super -kaip tik ant nakties..
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 20, 02:57)
Labas rytelis,
aha, man irgi nesimiega nuo 2nakties teko pakilti is lovos netiketai o uzmigti nebeiseina
skaniai cia naktipieciams
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 20, 04:57)
Labas rytelis,
Papildyta:
Papildyta:
nera uz ka
o pusryteliu tai visai noreciau tokiu Labai senai jau nekepiau
megsta musu seimyna karstus sumustinius, mielai sukirsciau kelis
oj, merginos kaip jums nesimiega, as vos is lovos ryte issiverciu
oj, merginos kaip jums nesimiega, as vos is lovos ryte issiverciu
cukiniju metas reiks turbut ir man kokiu blynciku prikept
bet kolkas rodau ka jau dariau
bulves idarytos farsu. bulves izgremziau, farsa suprieskoniavau. bufes prikimsau, sustaciau i puoda, uzpyliau iki puses vandeniu ir troskinau orkaitej
o vakare valgem tas bulviu "isgramzas" su farso likuciu. viska apkepiau kiausiniais
o siandien makaronai su viestiena is morkytem
bulves idarytos farsu. bulves izgremziau, farsa suprieskoniavau. bufes prikimsau, sustaciau i puoda, uzpyliau iki puses vandeniu ir troskinau orkaitej
o vakare valgem tas bulviu "isgramzas" su farso likuciu. viska apkepiau kiausiniais
o siandien makaronai su viestiena is morkytem
QUOTE(indria @ 2008 08 20, 16:24)
cukiniju metas reiks turbut ir man kokiu blynciku prikept
niam niam, tik vistienos su morkytem nesimato, idejai ta pacia bulviu su kiausiniais nuotrauka
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 20, 17:28)
niam niam, tik vistienos su morkytem nesimato, idejai ta pacia bulviu su kiausiniais nuotrauka
pataisiau
..vel priedziau..ir dar tokia ivairove ..Niam..