Čia labiau sriubų temai tinka, bet šioje temoje cukinijos vyrauja paskutinėm dienom, šiandien sau ir sūneliui tokią paprastutę cukinijų sriubą viriau:
Tiesiog puode ant sviestuko apkepu svogūnus, pilu verdantį vandenį, dedu kubelį kokį, smulkintas bulves ir smulkintas cukinijas, prieskonių pagal skonį (šiandien raudonėlio, krapų, baziliko dėjau). Po to sutrinti arba ne
kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva tai ir kuiciuosi virtuveje... siunciu Jums paprastus pusrycius :
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus
kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva tai ir kuiciuosi virtuveje...
siunciu Jums paprastus pusrycius :
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus Papildyta:
Spygle, aciukas tau labai
cukiniju metas reiks turbut ir man kokiu blynciku prikept bet kolkas rodau ka jau dariau bulves idarytos farsu. bulves izgremziau, farsa suprieskoniavau. bufes prikimsau, sustaciau i puoda, uzpyliau iki puses vandeniu ir troskinau orkaitej
o vakare valgem tas bulviu "isgramzas" su farso likuciu. viska apkepiau kiausiniais
o as dariau tipo balandelius,tik lengviau Cia patogu kai nori balandeliu ir neturi laiko kada terliotis i puoda dedam bulves,tada sudedam supjaustyta kopusta,tada dedam paruosta farsa,o ant virsaus tarkuotu morkyciu.Uzpilam trupuciu vandenuko,apipilam kecupu ir troskinam ant mazos ugnies.Skanaus