QUOTE(tasha @ 2008 09 08, 15:14)
Tu paragauk, ypac tigrines krevetes labai labai skanios
kazkada drauge islupinejo ir dave paragaut... man tai nieko ipatingo nepasirode

siaip gal ir skanu, net gi as jas "islukstent" bijociau

o gal buna jau "islukstentu pirkt? grynos mesytes tos?
QUOTE(ritulka3 @ 2008 09 08, 16:24)
Bulvių pyragėliai ,įdaryti dešrelėmis
as kartais kepu tokius "blynelius" be nieko... arba su kepintu farsu, tai tada MB sako kad zemaiciu blynai

reiks pridaryt su desrelem
ryski , o cepelinams tas sviezias bulves naudojai?

as dar bijau daryt, kad neisskystu
Papildyta:
kepti varskeciai
500g varskes
pora v.s. grietines
druskos, cukraus
miltu
3 kiausiniai
kepimo milteliu
valgem su obuoliene (obuoliai + cukrus + cinamonas) ir grietine
siandienos pusryciai -
keptas suris
balto surio riekeles
2 kiausiniai
2v.s. miltu
druskos
1v.s. kmynu
1v.s. vandens
sumaisom tesla, apvoliojam suri ir kepam

skanaus