Bandžiau dar pacituot,bet matau,kad visas psl bus .
Akys net apraibo čia užsukus .
Agniska liuksiškas kepsnys .
Advoco negalvojau,kad tokia kulinarė
Daividijos grybukai labai skaniai atrodo .
Lietinių noriu,šašlykų ....jetus,jau net seilėm baigiu paspringt .
Trumpai tariant - oho moteros
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 08, 09:21)
Moliugu sriubyte pagal Neryte...
AR PATIKO?
QUOTE(Danielija @ 2008 09 08, 09:27)
Kaip cia viskas skanu
Sian susiruosiau daryti toki patiekaliuka, ir nerandu recepto, gal kas galetu priminti, tikrai maciau cia ten karbonadine mesyte musta ir ant virsaus suris, kepti reik orkaitej, o viso kito neatsimenu
Sian susiruosiau daryti toki patiekaliuka, ir nerandu recepto, gal kas galetu priminti, tikrai maciau cia ten karbonadine mesyte musta ir ant virsaus suris, kepti reik orkaitej, o viso kito neatsimenu
gal mano su svogunais ir pomidoro griezineliu ir kecupu
Neryte, labai patiko
Saslu ir as noriu...reikes dar ka sumastyti koki vakar kol MB atostogos
Saslu ir as noriu...reikes dar ka sumastyti koki vakar kol MB atostogos
oj kaip noreciau sonines keptos ant lauzo... bet MB nemegsta
advoco, labai skaniai atrodo kepsniukai
advoco, labai skaniai atrodo kepsniukai
Va jetau!!!!Kaip uzsimaniau sasliku!!!!O jau kazkaip buvau uzsimirsusi apie tokius valgius!Noriu
Mammka,aciū
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 08, 11:34)
taip taip greiciausiai o gal galima receptuka pakartoti jusu zinuciu kiekis ispudingas pati jauciu iki rytdienos ieskosiu jei nesunku
QUOTE(indria @ 2008 09 07, 23:18)
Vaivaiva, labai skaniai atordo tik nezinau ar mano skrandis priimtu kinietiskai maista o tad cesnako skilteles nepjaustytas, netrintas dedi?
Aciu aciu O cesnaka dejau pjaustyta gabaliukais nedideliais, bet ir ne visai miniatiuriniais
QUOTE(Danielija @ 2008 09 08, 11:01)
taip taip greiciausiai o gal galima receptuka pakartoti jusu zinuciu kiekis ispudingas pati jauciu iki rytdienos ieskosiu jei nesunku
as irgi tingiu ieskoti kurioj temoj, ir kaip Grange uzvadino ta mano kepsi
zodziu ismarinuoju mesa, po to dedu i skarda isklota folija, dedu mesa, kai ji apkepa sudedu pjaustytus svogunus ir aptepu kecupu, kepam toliau, tada sudedu pomidoru griezinelius (galima ir be ju) ir tarkuota suri
marinuota raudonam vyne
marinuota su aliejum ir prieskoniu misiniu
tik as darau is sprandines, ji buna ne tokia sausa kaip karbonadine
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 08, 13:22)
as irgi tingiu ieskoti kurioj temoj, ir kaip Grange uzvadino ta mano kepsi
zodziu ismarinuoju mesa, po to dedu i skarda isklota folija, dedu mesa, kai ji apkepa sudedu pjaustytus svogunus ir aptepu kecupu, kepam toliau, tada sudedu pomidoru griezinelius (galima ir be ju) ir tarkuota suri
marinuota raudonam vyne
marinuota su aliejum ir prieskoniu misiniu
tik as darau is sprandines, ji buna ne tokia sausa kaip karbonadine
zodziu ismarinuoju mesa, po to dedu i skarda isklota folija, dedu mesa, kai ji apkepa sudedu pjaustytus svogunus ir aptepu kecupu, kepam toliau, tada sudedu pomidoru griezinelius (galima ir be ju) ir tarkuota suri
marinuota raudonam vyne
marinuota su aliejum ir prieskoniu misiniu
tik as darau is sprandines, ji buna ne tokia sausa kaip karbonadine
aciukas o kiek mazdaug kepi? ir kiek laipsniu orkaite?
QUOTE(Danielija @ 2008 09 08, 11:28)
aciukas o kiek mazdaug kepi? ir kiek laipsniu orkaite?
kepu 200-220 laipsniu temp. o kiek laiko tai nepasakysiu, priklauso nuo kaip storai mesyte supjaustau ir nuo pacios mesos (jei senesnio gyvulio papuola nusipirkti tai ilgiau ir kepa), reik ziuret kepant