Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 04, 18:38)
tas baltas tai graikiskas tzatziki  thumbup.gif
daromas is graikisko (jis labai tikrastas) naturalaus jogurto, tarkuotu ir nuspaustu agurku, cesnako, druskos ir krapu wub.gif
Papildyta:
briliantas, pasiskatyk cia placiau wink.gif
http://www.supermama...?...&p=19005456

aisku, aciukas

mano mociute daro panasiai, tik is kaimiskos varskes, agurko, krapu ir cibulio...viska sumaiso, jei buna sausoka ideda sauksta grietines thumbup.gif
ypac prie dzukisku bandu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 04, 16:50)
aisku, aciukas

mano mociute daro panasiai, tik is kaimiskos varskes, agurko, krapu ir cibulio...viska sumaiso, jei buna sausoka ideda sauksta grietines  thumbup.gif
ypac prie dzukisku bandu  thumbup.gif

tai cia jau ne graikiskas patiekalas gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 09 03, 18:38)

kaip noriu grybuuuuuuuuuuuuu. nu kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 04, 18:57)
tai cia jau ne graikiskas patiekalas gaunas lotuliukas.gif

tai jau nea....dzukiskas, bet irgi thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
negaliu atsiziuret i kiekvienos dienos skanumynus..Kai kurie ish vis baigia ishvest ish proto.. blink.gif
4u.gif
Atsakyti
idaryti pamidorai 4u.gif
pamidorai,ryziai,svoguniukai,krapai,kumpis,siuris ir apslakstymui truputi aliejaus ax.gif
user posted image

user posted image
orkaitej kepti 20 min. 220C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editare: 04 rugsėjo 2008 - 19:12
QUOTE(lotute @ 2008 09 04, 14:59)
mane tai domintu, kaip darai padaziuka  bigsmile.gif  4u.gif

pirkau uncle bens 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 04, 16:52)

VISTIENOS FILE SU DZIUVESELIU MISINIU
vakar nusipirkau nauja dziuveseliu misini vistienai su prieskoniai, isbandem ir labai patiko thumbup.gif
user posted image
vistiena suvilgom vandeniu arba piene, apvoliojam dziuveseliuose ir kepam thumbup.gif valgem su bulvemis ir tzatziki

Neryte,nespejuuuuu lotuliukas.gif
sian nusipirkau kulniuku,ryt virsiu pagal tavo receptuka su perlinem kruopom wub.gif

sestadieniui tada atidedu sia vistiena wub.gif thumbup.gif
tarp kitko tu "pabarstu biggrin.gif "vistienai yr maximoj prie duonos,dziuveseliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 09 04, 20:34)
sestadieniui tada atidedu sia vistiena wub.gif  thumbup.gif
tarp kitko tu "pabarstu biggrin.gif "vistienai yr maximoj prie duonos,dziuveseliu mirksiukas.gif

Ryt reiks paieskoti ir nusipirkti ir sestadieni vistienos kepsnius daryti thumbup.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
cukinijų pyragas
user posted image

1 cukinija
3 nemaži svogūnai
10 šaukštų miltų
5 kiaušiniai
6 šaukštai aliejaus
sauja krapų, petražolių, kiti įvairūs prieskoniai

kiaušinius išplakti su mikseriu su prieskoniais. cukiniją nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka. į kiaušinių masę pilti aliejų, cukiniją, kubeliais pjaustytus svogūnus. galiausiai berti miltus. viską išmaišyti ir kepti orkaitėj, kol atšoks kraštai ir nebelips tešla prie įsmeigto pagaliuko smile.gif
skanaus!!! wub.gif
user posted image

p.s. aš naudojau 4 mažytes cukinijas. kiaušinių dėjau irgi tik 4, kadangi jie buvo dideli. petražolių neturėjau, tai įbėriau daugiau kitokių prieskonių (dašio, pipiriukų, picos prieskonių). miltų įdėjau šiek tiek daugiau nei nurodyta. bet vis vien išėjo laaabai skanus pyragas, ypač dar šiltas wub.gif
manau, galima būtų drąsiai į tešlą įtarkuot sūrio, būtų super ax.gif tik pirmąsyk darydama dar pabijojau 4u.gif

Atsakyti
uch,kiek visko prikepet,priviret thumbup.gif

QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 09 04, 13:18)
Sveikutes. Pasakykit jus man kvailai, o darant ta pada is kiausiniu, surio ir majonezo reikejo ta kepimo popieriu patept riebalais ar ne?  blush2.gif as kvaisa nepatepiau ir man jis prilipo mega_shok.gif

As istepu skarda riebalais,tada istiesiu popieriu ir supilu mase.Kepiau ir as ta vyniotini,tik uzsaldyt nieko nebeliko,surijom visa ta pacia diena.labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 09 04, 19:34)
pirkau uncle bens  4u.gif
Neryte,nespejuuuuu lotuliukas.gif
sian nusipirkau kulniuku,ryt virsiu pagal tavo receptuka su perlinem kruopom wub.gif

sestadieniui tada atidedu sia vistiena wub.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai...

su perlinem kruopom g.gif nepamenu sio recepto, gal ir dariau blush2.gif
smagu kad patinka mano recepteliai mirksiukas.gif

labai skaniai atrodo cukiniju pyragas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 09 04, 19:34)
pirkau uncle bens  4u.gif

o jis saldžiarūkštis?
Atsakyti