QUOTE(mammka @ 2008 08 29, 15:22)
Kiaušinių faršo vyniotinis
5 kiaušiniai
250 g majonezo
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais.
Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai.
Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu

Beje,čia Sonatinos receptukai

5 kiaušiniai
250 g majonezo
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais.
Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai.
Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.
P. S. vyniotinio gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu

Beje,čia Sonatinos receptukai


Sveikutes. Pasakykit jus man kvailai, o darant ta pada is kiausiniu, surio ir majonezo reikejo ta kepimo popieriu patept riebalais ar ne?

