Elena, taip galima ir nuo kedes nugriuti....adzikai obuolius kokius naudoji?
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 02, 15:47)
...adzikai obuolius kokius naudoji?
Iš sodo Na jei rimtai net nežinau pavadinimo..saldžiarūgščius tokius
QUOTE(Elena @ 2008 09 02, 17:01)
tai jo, tiek suprantu.....aisku, kad alyviniai netiks....turiu obuoliu sode ir as daug...todel klausiu..........o visu tu obuoliu morku ir pomidoru mazdaug po lygiai, ane?
o obuolius geriau nulupti ar gali buti ir su skurele?
aciukas
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 02, 16:09)
tai jo, tiek suprantu.....aisku, kad alyviniai netiks....turiu obuoliu sode ir as daug...todel klausiu..........o visu tu obuoliu morku ir pomidoru mazdaug po lygiai, ane?
aciukas
aciukas
Obuolius nulupau.O kiekis pomidorų daugiausiai, morkų / obuolių po lygiai.Pvz jei pomidorų 2 kg, tai morkų ir obuolių po 1 kg
Alyviniai nelabai tinka
QUOTE(Elena @ 2008 09 02, 17:19)
Obuolius nulupau.O kiekis pomidorų daugiausiai, morkų / obuolių po lygiai.Pvz jei pomidorų 2 kg, tai morkų ir obuolių po 1 kg
Alyviniai nelabai tinka
Alyviniai nelabai tinka
labai tau aciu
nu elena tu cia pavarei o tiems zuvies kotleteliams pleksnes tiktu? atsibodo man jau jos, nebezinau kur panaudot
QUOTE(justina_r @ 2008 09 01, 17:05)
Stai ir as rodaus savo vakariene
Bulviniai vedarai
Sudytas zarnas vedarams ismirkai, tada i jas sudedi idara. Idaras: sutarkuoji bulves, i tarkius idedi smulkintos sonines, druskus ir siektiek aliejaus. Idarytas zarnas uzrisam ir dedam i orkaite kepti. Padazas: sonine ir smulkintus svogunus supilam i keptuve ir pakepinam, tada idedam grietines palaukiam kol giretine susils ir dedam ant iskeptu vedaru
Bulviniai vedarai
Sudytas zarnas vedarams ismirkai, tada i jas sudedi idara. Idaras: sutarkuoji bulves, i tarkius idedi smulkintos sonines, druskus ir siektiek aliejaus. Idarytas zarnas uzrisam ir dedam i orkaite kepti. Padazas: sonine ir smulkintus svogunus supilam i keptuve ir pakepinam, tada idedam grietines palaukiam kol giretine susils ir dedam ant iskeptu vedaru
EINA SAU..KAIP AS UZSIMANIAU VEDARU NEGALIU o ir parduotuve toli , zarnu nusipirkti,ir bulviu nera suskatinot apetita ,tai dabar muchinsiuosi visa diena taip jau skaniai atrodo..
Siandien kepiau saslykus, manau visos zino, kaip juos marinuoti. O sale sviezios virtos kukuruzu burbuoles, tiesiog isvirtos pasudytam vandeny ir sparagines pupeles irgi tiesiog isvirtos, bei cherry pomidoriukai ir pomidoru padzas
buvom su vaiku pamiskei, pririnkau umedziu, nuvaliau, pakepiau ant sviesto, truputis druskos, pipiriuku ir niam niam (beja pirmi mano rinkti grybai siemet )
QUOTE(tasha @ 2008 09 02, 20:15)
Siandien kepiau saslykus, manau visos zino, kaip juos marinuoti. O sale sviezios virtos kukuruzu burbuoles, tiesiog isvirtos pasudytam vandeny ir sparagines pupeles irgi tiesiog isvirtos, bei cherry pomidoriukai ir pomidoru padzas
skaniai atrodo, tik marinatu yra daugybe rusiu.....gali papasakoti
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 02, 20:21)
buvom su vaiku pamiskei, pririnkau umedziu, nuvaliau, pakepiau ant sviesto, truputis druskos, pipiriuku ir niam niam (beja pirmi mano rinkti grybai siemet )
gaila, kad mano MB grybu nevalgo....bet gal pavyks koki savaitgali ji i miska istempti.... taip noretusi....labai skaniai atrodo...
Neryte laaabai jau skaniai atrodo grybukai
as isbandziau Daividijos zuvyte uzkepta grybais . nu taip skaniai seniai valgius buvau (tik nuotrauka ne kokia isejo )
as isbandziau Daividijos zuvyte uzkepta grybais . nu taip skaniai seniai valgius buvau (tik nuotrauka ne kokia isejo )