Rodau ka spejau nufotkint
Omletas
Pora kiausiniu, pienukas, prieskonei, pievagrybei, cibuliukas, zalumynai, suris...
Pakepinu cibuliuka, pievagrybius, uzpili suplaktus kiausinius su pienu ir prieskoneis, apkepu is abieju pusiu, iskepusi blyna dedu i lekste, i omleto viduri pabarstau tarkuoto surio, sulenkiu ir valgom...

Sparneliai
Sparnelius įtrinu prieskoniais ir palieku kelioms valandoms, kartais, kai nėra laiko tai nepalieku iškarto kepu. Kepu orkaitėj, nors originalas to recepto rekomenduoja kepti keptuvėj. Aš orkaitėj kepu gal kokią 40 minučių ir tada užpilu padažu, kuris daromas taip: 4 šaukštai pomidorų padažo (bet kokio), 1 šaukštas medaus, 1 šaukštas garstyčių ir aš dar priedu įpjaustau svogūno. Viską išmaišau ir užpilu ant sparnelių, tada dar pakepu - troškinu orkaitėj apie 15 minučių. Šiap kadangi visada darau didesnį kiekį sparnelių, tai to padažo padarau dvigubai daugiau, galima medučio daugiau įdėti. kas ragavo beveik viesiem labai patiko
Bulvytes 10min. pavirtos, o po to orkaiteje keptos, o lekstes viduryje baltuoja kastinys...


Noriu padekot uz si recepteli, tik nebezinau jau kam, nes jau senai COPY PASTE esu pasidariu

Aciu
KUKULIUKAI FAINUOLIUKAI
6 bulvės
1 morka
500g faršo
šesnako skiltelė
prieskoniai
bulves ir morka sutarkavau burokine tarka. Sudėjau faršą, susmulkinau šesnako skiltelę, sudėjau prieskonius. Viską gerai išmaišiau ir suformavau kotletukus. Į aliejumi išteptą formą juos sudėti ir kepti apie 30-40 min karštoje orkaitėje.


Ir dar noriu padekot, bet irgi nebeatsimenu jau kieno, uz CIRVINIU BLYNU receptuka, aciu buvo skanu...

Receptukas buvo toks:
200g sviesto
50g cukraus
2 pak.vanilinio cukraus
truputi druskos
6 kiausiniai
300g miltu
1/8 l pieno
2 nubraukti a.s. kepimo milteliu
Sumaisom viska,palaikom 30 min ir kepam. Apsivalgymas,nes gaunas labai purus
O cia desertukas - pyragiukas su koncervuotais persikais

100 g sviesto
100 g cukraus
1 kiausinis
200 g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu.
Pasidarom pagrinda. Istirpinam sviesta, sumaisom su cukrumi, kiausniu, miltais ir kepimo milteliais ir padedame saltai. Tesla turi gautis tokia, kad butu galima islipdyti forma, t.y. nelabai kieta.
Tad ant to blyno pridėti galima obuolių, ar dar ko (mano atveju persikai) ir kepam.