
Mazai kas isivaizduoja, koks skanus patiekalas yra jauciu uodegos. Kaip teigiama is ju galima isvirti pati skaniausia sultini. manau kad tai tiesa. idedu receptuka pagal kuri gaminame labai skanias jauciu uodegas

Jauciu uodegos su bulviu kose:
reikia:
apie 1 kg jauciu uodegu
2 morkos
1 didelis svogunas
sviesto
lauro lapu
druskos ir pipiru
ir
bulviu koses
jauciu uodegas dedame i ikaitinta puoda, kuriame jau istirpdytas sviestas. apskrudiname is visu pusiu (apie 5 minutes) sudedame smulkintas morkas is svoguna ir dar siek tiek apkepiname. viska uzpilame verdanciu vandeniu, sumaziname ugni iki silpnos ir verdame apie 5-6 valandas. mesa turi tapti tamsiai tamsiai ruda ir beveik nukristi nuo kaulu. jokiu budu neimti mesos kol ji dar sviesi!
mesytei isvirus isimti is sultinio ir nuimti nuo kaulu. i sultini ideti sauksta miltu ir pavirti keleta minuciu pastoviai maisant kol sutirstes.
deti i lekste bulviu kose, ant virsaus mesyte ir uzpilti padaziuku. skonis nepakartojamas!!
