Mazai kas isivaizduoja, koks skanus patiekalas yra jauciu uodegos. Kaip teigiama is ju galima isvirti pati skaniausia sultini. manau kad tai tiesa. idedu receptuka pagal kuri gaminame labai skanias jauciu uodegas
Jauciu uodegos su bulviu kose:
reikia:
apie 1 kg jauciu uodegu
2 morkos
1 didelis svogunas
sviesto
lauro lapu
druskos ir pipiru
ir
bulviu koses
jauciu uodegas dedame i ikaitinta puoda, kuriame jau istirpdytas sviestas. apskrudiname is visu pusiu (apie 5 minutes) sudedame smulkintas morkas is svoguna ir dar siek tiek apkepiname. viska uzpilame verdanciu vandeniu, sumaziname ugni iki silpnos ir verdame apie 5-6 valandas. mesa turi tapti tamsiai tamsiai ruda ir beveik nukristi nuo kaulu. jokiu budu neimti mesos kol ji dar sviesi!
mesytei isvirus isimti is sultinio ir nuimti nuo kaulu. i sultini ideti sauksta miltu ir pavirti keleta minuciu pastoviai maisant kol sutirstes.
deti i lekste bulviu kose, ant virsaus mesyte ir uzpilti padaziuku. skonis nepakartojamas!! skanaus
Sveikos
Prasau pagelbeti man Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka Dekoju is anksto
Prasau pagelbeti man Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka Dekoju is anksto
QUOTE(balanduke @ 2008 08 31, 19:06)
Mazai kas isivaizduoja, koks skanus patiekalas yra jauciu uodegos.
o kokios jos yra? raumenukas ar kaip? lėkštėj atrodo gražiai, kad kas duotų ir nesakytų, valgyčiau, bet pati jaučiu nelabai gaminčiau
panele, buvo receptukai mergaičių, skūrelės su faršu, receptuko nerasiu, reikia eit į granges temą apibendrintą, surastum tikrai
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 31, 18:20)
o kokios jos yra? raumenukas ar kaip? lėkštėj atrodo gražiai, kad kas duotų ir nesakytų, valgyčiau, bet pati jaučiu nelabai gaminčiau
ten beveik tik raumenukas, riebalu labai mazai..
o skurytes geriausia fritiurinej iskept ir valgyt mirkant i padaziuka
QUOTE(balanduke @ 2008 08 31, 19:26)
ten beveik tik raumenukas, riebalu labai mazai..
o skurytes geriausia fritiurinej iskept ir valgyt mirkant i padaziuka
o skurytes geriausia fritiurinej iskept ir valgyt mirkant i padaziuka
o kur jų būna pirkt? niekad nesu mačius
kaip kepti reikia? tiesiog paimi ir dedi, ar dar prieš tai pamarinuot? nesukietėja jos ten? ir kokį padažiuką naudot?
QUOTE(6663 @ 2008 08 30, 20:03)
nu atrodo nuosabiai..
Ačiū už įvertinimą Bet kai pamačiau tuos šonkauliukus, tai savo sriubytės nebenoriu, vyrui paliksiu
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 31, 18:52)
o kur jų būna pirkt? niekad nesu mačius
kaip kepti reikia? tiesiog paimi ir dedi, ar dar prieš tai pamarinuot? nesukietėja jos ten? ir kokį padažiuką naudot?
kaip kepti reikia? tiesiog paimi ir dedi, ar dar prieš tai pamarinuot? nesukietėja jos ten? ir kokį padažiuką naudot?
Nezinau kur ju buna Lt pardese pirkt, nes Lietuvoj niekad nesu pirkus
kept labai trumpai tiesiog puode. marinuot nereikia, o koks skirtumas sukieteja ar ne, juk po to verdi 6 valandas, po tokio virimo mesyte miksta ir svelni kaip silkas.
o del padaziuko rasiau, kad i ta pati sultini idedat miltu ir gaunasi padaziukas..
QUOTE(balanduke @ 2008 08 31, 20:27)
kept labai trumpai tiesiog puode. marinuot nereikia, o koks skirtumas sukieteja ar ne, juk po to verdi 6 valandas, po tokio virimo mesyte miksta ir svelni kaip silkas.
o del padaziuko rasiau, kad i ta pati sultini idedat miltu ir gaunasi padaziukas..
o del padaziuko rasiau, kad i ta pati sultini idedat miltu ir gaunasi padaziukas..
aš apie skurytes klausiau
Noriu Grybu sriubos
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 31, 19:43)
aš apie skurytes klausiau
skurytes reikia kepti fritiurineje, jos pasidaro traskios o marinuoti nereikia.
padaziuka gali naudot koki megstat, galima mirkyt i adzika
QUOTE(Panele:) @ 2008 08 31, 19:13)
Sveikos
Prasau pagelbeti man Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka Dekoju is anksto
Prasau pagelbeti man Turiu vistienos skuryciu ir nezinau ka galeciau su jomis skanaus pagaminti Gal kas galetu pasiulyti koki receptuka Dekoju is anksto
į skūrytes labai skanu įvyniotas faršas ir iškepta orkaitėje. Nieko sudėtingo, bet labai skanu
Siandien prisiminiau pries gerus 4 metus Vokietijoje Graiku restorane valgytus vistienos suktinukus, tai ir siandien pagaminau!!!
Vistienos suktinukai su spinatais ir baltu suriu
Vistienos krutinele perpjauti istrizai, kad gautusi dvi plokscios dalys, jas ismusti ir pamerkti i piena. Po kokiu 15 min pabarstyti druska, pipirais ir zalumynais, ant krasto deti virtu spinatu ir juostele balto surio. Susukti ir ant mazos ugnies apkepti keptuveje. Padazas: keptuveje istirpdyti svieto sauksta, sudeti virtus spinatus, druskos, pipiru, sauksta miltu, ismaisyti ir ipilti stikline miltu. Kai sutirsteja, vel sudeti suktinukus ir dar pora minuciu patroskinti.
Beja, suktinukus sutvirtinau su mediniais smeigtukais, tik nepamirskit pries pateikiant ju isiimti! Skanaus!!!
Vistienos suktinukai su spinatais ir baltu suriu
Vistienos krutinele perpjauti istrizai, kad gautusi dvi plokscios dalys, jas ismusti ir pamerkti i piena. Po kokiu 15 min pabarstyti druska, pipirais ir zalumynais, ant krasto deti virtu spinatu ir juostele balto surio. Susukti ir ant mazos ugnies apkepti keptuveje. Padazas: keptuveje istirpdyti svieto sauksta, sudeti virtus spinatus, druskos, pipiru, sauksta miltu, ismaisyti ir ipilti stikline miltu. Kai sutirsteja, vel sudeti suktinukus ir dar pora minuciu patroskinti.
Beja, suktinukus sutvirtinau su mediniais smeigtukais, tik nepamirskit pries pateikiant ju isiimti! Skanaus!!!