Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2008 08 29, 17:13)
sita radau rusiskuose receptuose ir norejau gaminti,nes labai apetitniskas thumbup.gif
Sakyk,ar skanu??

Skanu 4u.gif .Mamai daviau paragaut tai jau receptą spauzdinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 08 29, 15:57)
Cukiniju ir farso apkepas
pridejau maltos mesos (vel buvo serniena biggrin.gif ),user posted image

4u.gif ne į temą... ką dar panašaus ir taip pat gražiai atrodančio iš žvėrienos gaminat??

MAMMKA, ... dėl to KIAUŠINIŲ-FARŠO VINIOTINIO... šiaip nemėgstu omletų, kiaušinienių ir pan... bet ar stipriai tas omletinis pagrindas jaučiasi? nes jau atrodo pasakiškai bis.gif
Atsakyti
Siunciu Jums vakariene....bulviniai blynai...receptas turbut aiskus, tik as dar visada dedu linu semenu thumbup.gif
prasom su kefyru mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 29, 17:13)
sita radau rusiskuose receptuose ir norejau gaminti,nes labai apetitniskas thumbup.gif
Sakyk,ar skanu??

as kazkada kepiau ta kiausiniu-farso vyniotini -is sonatinos recepta emiau mirksiukas.gif tai man tikria patiko, nors nesu as kiausiniu megeja thumbup.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 08 29, 18:09)
4u.gif ne į temą... ką dar panašaus ir taip pat gražiai atrodančio iš žvėrienos gaminat??

zinok viska, ka ir is kitos mesos mirksiukas.gif mirksiukas.gif ir kotlietai,ir apkepai, ir 'zuikiai" (beja, superiniai gaunas thumbup.gif ), ir troskiniai... is stirnienos tai labai skanu -mesos smota apkaisyta lasiniais ir dziovintom slyvom ar abrikosais kept orkaitej wub.gif thumbup.gif zodziu, bet kas skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 08 29, 18:09)
MAMMKA, ... dėl to KIAUŠINIŲ-FARŠO VINIOTINIO... šiaip nemėgstu omletų, kiaušinienių ir pan... bet ar stipriai tas omletinis pagrindas jaučiasi? nes jau atrodo pasakiškai  bis.gif

Jaučiasi daugiau sūris nei kiaušinis g.gif .Šiaip kiaušinių ir aš nemėgėja mirksiukas.gif .Va,uošvė paragavo,sakė skanu 4u.gif
Atsakyti
kalbant apie kiaušinių- faršo vyniotinį, man labai neaišku kaip jį reikia susukt, kaip pagrindas faršas? g.gif Atrodo jis labai viliojančiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 08 30, 11:06)
kalbant apie kiaušinių- faršo vyniotinį, man labai neaišku kaip jį reikia susukt, kaip pagrindas faršas? g.gif Atrodo jis labai viliojančiai bigsmile.gif

Pagrindą išsikepi iš kiaušinių,majonezo ir sūrio masės mirksiukas.gif .Būtinai ant sviestinio popieriaus kepti,kai iškepa,truputį atvėsinti.Tada labai lengvai susuksi mirksiukas.gif .O faršą reik dėti ant iškepto pagrindo,nestoru sluoksiu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 08 30, 08:06)

va cia parodyta kaip ji daryt,tik rusiskai.
g.gif kazko neatidaro puslapio,gal cia tik man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 30 rugpjūčio 2008 - 13:36
Atidaro,labai liuks viskas parodyta thumbup.gif ,reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
KIAUŠINIŲ-FARŠO VYNIOTINIS
Atsakyti
Labas, nežinau kas čia man gausis, bandau įkelti kelmo foto g.gif
Papildyta:
aišku, nesigavo nieko blink.gif
tada parašysiu tiek, kad jis buvo labai skanus ir kepė 3val. doh.gif gal per didelį padariau...
Atsakyti
daividja ačiū už išsamią info apie vyniotinį 4u.gif viskas matos mirksiukas.gif
o aš būčiau ne nuo to galo pradėjus sukt lotuliukas.gif man rodos, kad ten jau labai skanus tas omletas gaunas ir be faršo blush2.gif
Atsakyti