Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(une @ 2008 08 28, 13:19)
makaronai su tunu

kol verda makaronai ruosiamas "padazas": ant trupucio aliejaus eiles tvarka pakepinu cesnaka, pomidorus, alyvuoges, tuna. dedu druskos (arba soju padazo), pipiriuku, sviezio baziliko. isvirusius makaronus suverciu i keptuve ir ismaisau.

per max 15 min pietus paruosti. tiesa, as niekada neblansiruoju pomidoru, kai pietus ruosiu tik seimai. man ta odele laaaabai patinka  ax.gif

skanaus!

user posted image

wub.gif cia tai skanumelis
Atsakyti
O gal zinote kiek laiko gali stoveti uzsaldyta zasis,kad dar butu tinkama vartojimui,niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, mačiau kepėt ne viena "kelmą" ruošiuosi rytoj kepti ir aš, tik va galvoju kaip jį padėti ant stalo, surištą ar ne? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 28, 03:42)
Apkeptas suris....
paprasta fermentini suri supjausciau gabaliukais, apvoliojau kiausinyje ir dziuveseliuose...i karsta keptuve, po biski abi puses apkepiau ir skanaus ...prie vyno ar alucio...  thumbup.gif

user posted image

Dabar zinosiu ka daryti jei MB netiketai atsivestu draugu alaus gerti thumbup.gif

QUOTE(danike @ 2008 08 28, 07:07)
Pasigaminti sluoksniuota teŠlą labai paprasta reikia:
200 gr sviesto ar margarino jį sutarkuoti burokine tarka ir trupinius apvolioti miltuose tada dėti puse litro kefyro truputi kepimo  miltelių ar sodos (sumaišytos su kefyru) dar dėti miltu tiek kad isiminkytu tesla. tesla deti i sadytuvą porai valandų

4u.gif 4u.gif Aciu, neatrodo kad tai labai sunku g.gif

Bandeles irgi labai skaniai atrodo. essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 08 28, 12:17)
Sveikos,
Iskilo toks klausimas,ar gerai iskeptu orkaiteje idaryta vistienos krutinele apvoliota kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose,nes keptuveje labai prisigeria riebalu  doh.gif .Bet ar gautusi idomu taip pat  g.gif

maciau, kad jau iskepei, bet vistiek atsakau tongue.gif pati niekada taip nekepciau, vistiek rezultatas ne toks kaip keptuveje, orkaiteje kepant nelabai reikalingas tas plakinys su dziuveseliais, jei nori kuo maziau riebalu, tai pabandyk issikepti neapvoliota ir kepimo rankoveje.Man rankove thumbup.gif mesyte greiciau iskepa, islieka sultinga, apskrunda, neapsitasko orkaite, vadinas maziau tvarkymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 08 28, 21:10)
maciau, kad jau iskepei, bet vistiek atsakau  tongue.gif  pati niekada taip nekepciau, vistiek rezultatas ne toks kaip keptuveje, orkaiteje kepant nelabai reikalingas tas plakinys su dziuveseliais, jei nori kuo maziau riebalu, tai pabandyk issikepti neapvoliota ir kepimo rankoveje.Man rankove thumbup.gif  mesyte greiciau iskepa, islieka sultinga, apskrunda, neapsitasko orkaite, vadinas maziau tvarkymo biggrin.gif

kur yra pirkti tu rankoviu ir kaip jos atrodo...niekur nerandu...ieskojau pardese prie foliju ir t.t.......... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 28, 20:13)
kur yra pirkti tu rankoviu ir kaip jos atrodo...niekur nerandu...ieskojau pardese prie foliju ir t.t..........  verysad.gif

prie folijos, kepimo popieriaus ir buna smile.gif buna tokios, kur trys metrai ir kerpi kiek reikia pats arba vienetais padalintos jau... paziurek atidziau, tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ar niekas negalit man patarti del to kelmo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 08 28, 17:55)
tai ar niekas negalit man patarti del to kelmo?  unsure.gif

gal dar ne velu?atrisk tu ji,jis neissileis,nes jau iskepes bus mirksiukas.gif
Atsakyti
musu pietus - apkepti koldonai rolleyes.gif
koldunai: miltai, druska, pienas, 50gr degtines. padarom tesla. iskociojam, su stikline isspaudziam skrituliukus, dedam per viduri gabaliuka suprieskoniuoto farso ir uzsandarinam. isverdam
sukreciam i keptuve, apgiberiam pjaustytom desrele ir tarkuotu suriu rolleyes.gif pakepam kol suris issilydo, skanaus! happy.gif aisku jei darysit su pirktiniais koldunais tai iseis zyyyyymiai greiciau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 08 28, 21:55)
tai ar niekas negalit man patarti del to kelmo?  unsure.gif

Aš taip pat dėdama ant stalo atrišu 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės assa.gif kepsiu pirmą kartą, tikiuosi pavyks, nes kitaip bus gėda prieš svečius
Atsakyti