o man rodo.. gal po to susitvarkys ir jums
as matau...
idomios bandeles, reikes kada prie progos isbandyti
idomios bandeles, reikes kada prie progos isbandyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 27, 11:03)
nu įdomiai eisiu bandyt ieškot, taip jau dedu visus, nesvarbu karotjas ar ne, neebnt tuo metu kai vedinėjau, nerodė foto, tai ir netraukiau
Papildyta:
jau radau dėl ko neįdėjau.
Nes autorė tik parašė, mūsų pietūs: bulvės su šonine, ir tie su krepšiukai su grybais.
recepto nebuvo ,o kadangi ne vieną kart minėjom ,kad reikia receptų, paskiau matyt tiesiog praleidau, nes nebuvo foto prie recepto pakartotos.
kaip jau minėjau, neskaitau kiekvieno posto, o žiūriu kur yra foto, ir jei yra receptas, dedu. nes jei skaitysiu kas kur parašė po kelių psl receptą tai pražilsiu kol viską padarysiu.
gal taip išmoksim visos tvarkos, kad jei dedi foto reikia ir recepto.IŠKART
QUOTE(*Dita* @ 2008 08 27, 22:35)
is tos pacios teslos labai skanu ir prancuziskus batonus kepti tik va su saldziais idarais reikia atsargiai, nes jei bus kiek skystesnis, tai viskas isbega lauk
QUOTE(JGo @ 2008 08 26, 22:18)
o kur galima butu receptuko paieskoti tokiu kotletuku
Vakar dariau situos kotletukus, fantastika
Labai aciu už receptuka (tik dariau su kalakutienos farsu, ir dar tuos kotletukus apvoliojau dziuveseliuose + padariau dar grybu padaziuka )
Labai skanu buvo, gaila kad fotiko neturiu...
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 28, 07:42)
Apkeptas suris....
paprasta fermentini suri supjausciau gabaliukais, apvoliojau kiausinyje ir dziuveseliuose...i karsta keptuve, po biski abi puses apkepiau ir skanaus ...prie vyno ar alucio...
paprasta fermentini suri supjausciau gabaliukais, apvoliojau kiausinyje ir dziuveseliuose...i karsta keptuve, po biski abi puses apkepiau ir skanaus ...prie vyno ar alucio...
mmm skanu ir ne prie alucio
QUOTE(indria @ 2008 08 27, 16:40)
na cia koks skonis niamniamniam
Papildyta:
na Jus mergaites saunuoles, taip skaniai gaminat
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 28, 07:42)
Apkeptas suris....
paprasta fermentini suri supjausciau gabaliukais, apvoliojau kiausinyje ir dziuveseliuose...i karsta keptuve, po biski abi puses apkepiau ir skanaus ...prie vyno ar alucio...
paprasta fermentini suri supjausciau gabaliukais, apvoliojau kiausinyje ir dziuveseliuose...i karsta keptuve, po biski abi puses apkepiau ir skanaus ...prie vyno ar alucio...
o nesigavo košė, ta prasme lengvai pasiima iš lėkštės?
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 24, 21:14)
nu tada tupikas, as gi ne Lt, tai man sunku tokiu teslu saldtu gauti
Pasigaminti sluoksniuota teŠlą labai paprasta reikia:
200 gr sviesto ar margarino jį sutarkuoti burokine tarka ir trupinius apvolioti miltuose tada dėti puse litro kefyro truputi kepimo miltelių ar sodos (sumaišytos su kefyru) dar dėti miltu tiek kad isiminkytu tesla. tesla deti i sadytuvą porai valandų
panos gal zinot kaip kiek liko ir kokioj temperaturoj reik kepti kibinus ?
QUOTE(niunia585 @ 2008 08 28, 12:11)
panos gal zinot kaip kiek liko ir kokioj temperaturoj reik kepti kibinus ?
labai skirtingai raso, bet as paemiau viduriuka kepiau 1 val 200 laipsniu aisku dar nuo kibinu dydzio priklauso, kiek ten tos mesos pridedi mano buvo vidutiniski