Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Labas šeimininkės 4u.gif
Baigėsi mano atostogos...pradėsiu iš gaminti mirksiukas.gif
Atvežiau jums lauktuvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 26, 22:04)
O as siandien gaminau zuvi su grybais-suriu-majonezu.(Cia 6663 ideja).Zuvi paprieskoniavau cesnakais ir zuvies prieskoniais.Po to apvoliojau miltais ir kiausinio plakiniu ir apkepiau.
Sutarkavau sampinjonu,surio,sumaisiau su majonezu ir daug cesnako.
Zuvi sudejau i skarda aptepiau tuo misiniu ir i karsta orkaite 15-20min.Buvau laaaabai skanu thumbup.gif valgeme su bulvemis ir sv.darzovemis.

niam niam kaip skaniai atrodo

QUOTE(bonda @ 2008 08 27, 08:24)
cia geria ar blogai? ax.gif  biggrin.gif

gerai rolleyes.gif

QUOTE(Elena @ 2008 08 27, 08:40)
Labas šeimininkės  4u.gif
Baigėsi mano atostogos...pradėsiu iš gaminti  mirksiukas.gif
Atvežiau jums lauktuvių  4u.gif

sveika sugrizus! aciu uz lauktuves, kaip atsotogos? bigsmile.gif
lauksm tavo puikiu patiekaliuku!
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 08 27, 09:40)

Wau su kokiom lauktuvėm grižai bigsmile.gif Turbut pasisėmus naujų minčių,tai lauksim patiekaliukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulka3: 27 rugpjūčio 2008 - 09:49
QUOTE(grange @ 2008 08 24, 22:31)
o kaip aš pavadinau?  blush2.gif

sarase ir nuorodos neradau bet nuejau i 4 tema ir ten perziurejau tema ir radau ax.gif
Atsakyti
Didziausi pagyrimai, kiek patiekalu pridejot thumbup.gif net negaliu ant tuscio pilvo temos skaityt, nes dar negeriau net kavos. Vakar dariau balandelius, bet nespejau nufotkint, bet nedidelis nuostolis, manau juos daryti moka visi tongue.gif
Nusipirkau teslos vakar "pastry block" tai nezinau, gal siandien ekspermentuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 26, 21:48)
Nu nerealiai skaniai skamba ir atrodo, nu bet nors uzmushk, neprisimenu savo tokio recepto lotuliukas.gif
Arba su atmintim ne kas, arba ne mano lotuliukas.gif
4u.gif

Tu ne zuvi darei,o kotletus su tokiais grybais,tai as zuvi pabandziau thumbup.gif

QUOTE(Elena @ 2008 08 27, 06:40)
Labas šeimininkės  4u.gif
Baigėsi mano atostogos...pradėsiu iš gaminti  mirksiukas.gif

Aciu uz lauktuves,lauksim nauju patiekaliuku!!!
Atsakyti
Prasau jusu pagalbos, man atrodo, kad sioje temoje buvo blynu is stambia tarka tarkuotu bulviu ir farso receptas, dabar pradejau ieskoti ir nieko nerandu. Buciau labai dekinga jei kuri pagelbetu, nes net neisivaizduoju kokiu pavadinimu sio patiekalo ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2008 08 27, 15:44)
Prasau jusu pagalbos, man atrodo, kad sioje temoje buvo blynu is stambia tarka tarkuotu bulviu ir farso receptas, dabar pradejau ieskoti ir nieko nerandu. Buciau labai dekinga jei kuri pagelbetu, nes net neisivaizduoju kokiu pavadinimu sio patiekalo ieskoti 4u.gif

nezianau ka tikliai turi omeny, bet manau kad taip ir daryk kaip pati parasei: stambia tarka sutarkuok bulves, suprieskoniuok farsa, sumaisyk ir kepk rolleyes.gif tik gal kokio krakmolo dadek kad neisskystu g.gif
Atsakyti
idaryti kiasiniai (su sprotu pastetu, virtu kiausiniu tryniais, krapais, majonezu)... salia paskrudintos batono riekutes ir kopustu-agurku salotos rolleyes.gif nieko ipatingo, bet pusryciams labai skanu rolleyes.gif
user posted image

siandien vakarienei prikepiau bandeliu rolleyes.gif
dubenelyje issukam 50gr mieliu su saukstu cukraus iki skystumo.
supilam i dubeni 500g miltu, 4saukstus aliejaus, 1/4l vandens, istirpusias mieles, is ziupsneli druskos.
suminkom i viena mase ir kildinam per nakti. ryte formuojam bandeles ir kepam 225 laipsniu karstumo orkaiteje 10-20 min ax.gif
taip reikalauja receptas, bet as dar kelis kartus per minkau kad bendeles butu minkstesnes, beto i tesla pridedu smulkiai pjaustyto svoguno kmynu ir dedu idara.. (si karta jis buvo is siaudeliais pjaustytu desreliu, fermentinio surio, majonezo ir keciupo) jei darysit su saldziu idaru tai tiesiog i tesla dekit daugiau cukraus ax.gif
user posted image

oresta3 nespejo savo balandeliu nufotkint, tai as idesiu savo nuotraukele biggrin.gif
user posted image
dariau kaip ir visos turbut darot : suprieskoniuota farsa su ryziais suvyniojau i kopusto lapus ir troskinau puode... i pabaiga pridejau keciupo, grietines, druskos ir dar truputi patroskinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 27 rugpjūčio 2008 - 15:41
QUOTE(daividija @ 2008 08 27, 03:30)
Tu ne zuvi darei,o kotletus su tokiais grybais,tai as zuvi pabandziau thumbup.gif
Aciu uz lauktuves,lauksim nauju patiekaliuku!!!

aaaaaaaaaaaaa doh.gif aha, man tie kepsniukai ziauriaiiii skanus... wub.gif

Elana, pasiilgom..Sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 08 27, 15:40)

man nerodo nei vienos nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 27, 09:09)
man nerodo nei vienos nuotraukos unsure.gif

man taip pat..
Atsakyti