Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Zydraite @ 2008 08 26, 15:31)
Esu pirkusi migdolu skaldytu Vilniuj IKI, bet neatsimenu kurioj... Gal Jeruzales..

Reiks pasižiūrėt IKI,gal ir man nuskils lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 26, 14:25)
O aš galvoju,kad ir man taip teks,bet as noriu ne pyragui,o žuviai,tai traiškyt juos pačiai nelabai gražiai bus,o parduodami,jie taip gražiai supjaustyti rolleyes.gif

esu ne karta pirkus specializuotose prieskoniu parduotuvese wink.gif
parduotuvytese, kur pardavineja kavas, arbatas prieskonius sveriamus....
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 08 26, 15:46)
esu ne karta pirkus specializuotose prieskoniu parduotuvese wink.gif 
parduotuvytese, kur pardavineja kavas, arbatas prieskonius sveriamus....

Ačiū ir ten pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
Visada migdolų drožles perku Kaune Šilainių turguje esančiame kioskelyje, kuris prekiauja prieskoniais, kava, arbata 4u.gif Yra gal vieną kartą buvę, kad neturėjo, bet paskui vėl atsivežė rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau tuos kotletukus grybukus
user posted image

užtepiau kaip kažkas rekomendavo majonezo,sūrio neturėjau,ir išviriau bulvių košės smile.gif
user posted image

ir dar padariau baltą grybų padažiuką iš likusių pievagrybių,nu tai valgėm net ausys linko kaip skanu buvo thumbup.gif thumbup.gif vis neįprasti kotletai cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2008 08 26, 15:48)
ir dar padariau baltą grybų padažiuką iš likusių pievagrybių,nu tai valgėm net ausys linko kaip skanu buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  vis neįprasti kotletai  cool.gif
[

gal gali to balto padažo receptuką parašyti 4u.gif
Atsakyti
Cukinija su farsu - cukinijas supjaustyt neplonais griezineliais, vidu ispjaut, det tada i bleta, o i viduriuka deti maltos mesikes (si syki buvo malta serniena wub.gif ) su prieskoniais ir kepti kepti kepti lotuliukas.gif kepimo pabaigije galima uzbarstyti tarkuoto surio -kaip matot ant kas trecio gal yra lotuliukas.gif Skanumelis su kokiom nors salotikem wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 08 26, 16:02)
gal gali to balto padažo receptuką parašyti 4u.gif

pakepinau grybukus pjaustytus ant truputuko aliejaus,tada įdėjau nemažai sviesto,šaukšą iltų,labai gerai išmaišiau,prieskonių,grietinės ir vandens,nes neturėjau grietinėlės,kad būtų skystoka,labai labai gerai išmaišyt,pakaitint iki užvirimo ir išjungt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 08 26, 16:27)
Cukinija su farsu -

jaami bigsmile.gif mano pats mėgstamiausia patiekalas wub.gif

QUOTE(Evuška @ 2008 08 26, 16:28)
pakepinau grybukus pjaustytus ant truputuko aliejaus,tada įdėjau nemažai sviesto,šaukšą iltų,labai gerai išmaišiau,prieskonių,grietinės ir vandens,nes neturėjau grietinėlės,kad būtų skystoka,labai labai gerai išmaišyt,pakaitint iki užvirimo ir išjungt  thumbup.gif  thumbup.gif

aišku, ačiū 4u.gif aš irgi taip darau ax.gif galvojau gal su kokiais miltais, nes tirštokas pasirodė ax.gif

merginos, gal kuri darote baltą grybų padažą kitaip? pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mūsų pietūs:ĮDARYTAS PATISONAS
Patisono viršų nupjoviau,vidų išskobiau.Paruošiau faršą(kiaulienos-jautienos):įdėjau druskos,pipirų,prieskonių,česnako ir didelį smulkintą svogūną.Faršą sudėjau į patisono vidų ir uždengiau patisono kepurėle smile.gif Dėjau į orkaitę ir kepiau apie 1 val.200 temp.Gale nuėmiau kepurėlę ir ant viršaus uždėjau storą pomidoro griežinuka ir sūrio.Dar 10 min pakepė ir skanaus essen.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 08 26, 16:50)
jaami bigsmile.gif  mano pats mėgstamiausia patiekalas wub.gif
aišku, ačiū 4u.gif  aš irgi taip darau ax.gif galvojau gal su kokiais miltais, nes tirštokas pasirodė ax.gif 

merginos, gal kuri darote baltą grybų padažą kitaip? pasidalinkit 4u.gif

tai dėjau dėjau miltų,tik vieną raidę praleidau,šaukštas miltų dedasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif na ir grozybes cia pas jumis thumbup.gif
O as va atsinesiau bulvinius sklindzius. Bulviu tarke uzplikinau pienu (pries tai tarke nusunkiau), ipyliau kiausiniu plaktu prieskoniu, svoguniuka sutarkavau, cesnako ir kepiau keptuvej, bet reik det storai tesla, tada jie buna tokie minkstuciai. Ir uzpyliau grybuku padazu. (lasinukai, svoguniukas, grybukai ir grietinele, na ir zoleles prieskonines) 4u.gif Skanaus ax.gif Nieko blatno, bet kaip sakoma abiedienja bigsmile.gif lotuliukas.gif

[attachmentid=155512]
Atsakyti