Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 25, 17:08)
As irgi Uk bet net neisivaizduoju kur tos teslos ieskot. Tam pusfabrikaciu skyriui tai ten jau gatavi pyragai, tik nuimi pakuote ir pasauni i orkaite, bet man jie nei skanus, nei juos gaminti idomu.
O kaip ji vadinasi, ir kur jos buna : Gal Aldi Yra, nes visos kitos pardes tolokai.

Tos teslos ieskok margarino-sviesto skyriuj visose didelese parduotuvese ,vadinasi ji "Puff pastry".Yra iskart iskociotos ir nekociotos,iskociota brangesne.Taip pat jos buna saldikliuose.
O cia mano vakariene,turejo buti avienos troskinys su paprikomis,bet kadangi negavau pirkt grazios avienos,pagaminau kiauliena,buvo labai skanu,net keptuve islaizem.
apie 800g avienos(kiaulienos),
3 dideles paprikos,
3 svogunai,
kelios skilteles cesnako,
300ml balto vyno(as jo neturejau todel pyliau kokia150ml "marsalos"),
200ml sultinio,
500g "passatos"-pomidoru pastos,
prieskoniu,miltu.
Mesa supjaustome gabalais ir apvoliojame miltuose su druska ir prieskoniais ir apkepame keptuveje,kol graziai pagels.Sudedame supjaustyta cesnaka ir dar pakepame.Tada uzpilame vynu ir troskiname,kol vyno sumazes trecdaliu,
sudedame supjaustytas paprikas,svogunus,supilame sultini,pasata,idedame lauro lapu,druskos pagal skoni,provanso zoliu ir troskiname apie 40min.
Valgeme su orkaiteje keptomis darzovemis(man jos labai skanu).
1 moliugas(tas kur panasus i dedele kriause)
2 raudoni svogunai,
1 cukinija,salavijo,
lancashire surio(panasus i suru varskes suri)
balzamo acto
Moliuga ir svogunus supjaustome,uzpilame keliais saukstais aliejaus,pabarstome druska,prieskoniais,smulkintu salaviju ir kepame 20 min 200temp orkaiteje,tada supjaustome cukinija uzpilame saukstu aliejaus ir sudedame sone ir dar kepame 10min,istraukiame is orkaites apipilame balzamo actu,uzbarstome trupintu suriu ir dar pasauname i orkaite keliom minutem.
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 25, 19:08)
As irgi Uk bet net neisivaizduoju kur tos teslos ieskot. Tam pusfabrikaciu skyriui tai ten jau gatavi pyragai, tik nuimi pakuote ir pasauni i orkaite, bet man jie nei skanus, nei juos gaminti idomu.
O kaip ji vadinasi, ir kur jos buna : Gal Aldi Yra, nes visos kitos pardes tolokai.

Yra ir Tesco ir Asda ir COOP ir Morrisons parduotuvese buna atsaldyta tesla prie sviesto ir margarino, tokios pailgos dezutes buna, ta tesla jau gatavai iskociota buna puff pastry ir dar kazkokia ten, ir saldykliuose buna uzsaldyta tokie blokai teslos raudonam ipakavime "Just Roll" puff pastry block As tokia perku, bet yra dar keliu rusiu. Pasiklausk parduotuveje tikrai parodys kur sudeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 08 25, 11:29)
kaip tik šį receptą šiandien mačiau per teliką, tik žuvis kitokia buvo biggrin.gif
reiks išbandyti 4u.gif

ash irgi drinks_cheers.gif ..per 1-a rusu tv smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 11:35)

O cia mano vakariene,turejo buti avienos troskinys su paprikomis,bet kadangi negavau pirkt grazios avienos,pagaminau kiauliena,buvo labai skanu,net keptuve islaizem.

1

NEREALIAI wub.gif
Atsakyti
Jau keleta kartu darau toki greita ir visai skanu patiekaliuka

Tinginelio uzkepele

Apverdu mazais gabaleleis supjaustyta kalafijora, keptuveje apkepu supjaustyta svoguna ir slapenka ar desrere, per ta laika ikaista orkaite.... tada kalafijorus suberem i skardele, ant virsaus svogunus su desrele, tada pilam sumaisyta grietine su pomidoru padazu, ir ant virsaus surio tarkuojam , si kart turejau tik lapeleis....., viska kisam i orkaite 5min, skanaus ax.gif
Labai greita, paprasta ir skanu

user posted image

Si kart valgiau su koncervuotom pirktinem darzovem, bet man skaniausia su pomidoru smile.gif

user posted image

Atsakyti
poster_offtopic.gif bet vistiek paklausiu,nes kur ieškau nerandu.Ieškau migdolų drožlių,ir niekur nerandu,gal kur matėtė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 26, 15:01)
poster_offtopic.gif bet vistiek paklausiu,nes kur ieškau nerandu.Ieškau migdolų drožlių,ir niekur nerandu,gal kur matėtė? 4u.gif

manau, kad turetu buti ten kur ir visi prieskoniai...arba pardeje paklausk pardavejos, jos tikrai turi zinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 26, 15:13)
manau, kad turetu buti ten kur ir visi prieskoniai...arba pardeje paklausk pardavejos, jos tikrai turi zinoti...  g.gif

Nu prie prieskonių,tai neteko matyti,bet tikriausiai,kad reiks pardavėjų klausti lens.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 16:35)
Tos teslos ieskok margarino-sviesto skyriuj visose didelese parduotuvese ,vadinasi ji "Puff pastry".Yra  iskart iskociotos ir nekociotos,iskociota brangesne.Taip pat jos buna saldikliuose.

QUOTE(tasha @ 2008 08 25, 16:39)
Yra ir Tesco ir Asda ir COOP ir Morrisons parduotuvese buna atsaldyta tesla prie sviesto ir margarino, tokios pailgos dezutes buna, ta tesla jau gatavai iskociota buna puff pastry ir dar kazkokia ten, ir saldykliuose buna uzsaldyta tokie blokai teslos raudonam ipakavime "Just Roll" puff pastry block As tokia perku, bet yra dar keliu rusiu. Pasiklausk parduotuveje tikrai parodys kur sudeta 4u.gif

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif neseniai morisons prie musu atidare, tai eisiu ten laimes bandyt, greiciausiai paklausiu, nes ilgai pardej uzsibut negaliu, vaikas susinervuoja ir pradeda klykti, tai geriau paklausiu, tegul parodo kur sudeta, nes paciai ieskot doh.gif
Nes tikrai to strudelio noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 26, 14:01)

va as irgi ieskojau pyragui ju, bet net Akropolio Maximoj neradau doh.gif tai teko pirkt paprastus ir smulkint peiliu...
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 08 26, 15:17)
va as irgi ieskojau pyragui ju, bet net Akropolio Maximoj neradau doh.gif tai teko pirkt paprastus ir smulkint peiliu...

O aš galvoju,kad ir man taip teks,bet as noriu ne pyragui,o žuviai,tai traiškyt juos pačiai nelabai gražiai bus,o parduodami,jie taip gražiai supjaustyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 26, 13:01)

niu zinok ir as niekur nerandu...... niekad niekur neteko matyt doh.gif
Atsakyti
Esu pirkusi migdolu skaldytu Vilniuj IKI, bet neatsimenu kurioj... Gal Jeruzales..
Atsakyti