QUOTE(inga321 @ 2008 08 25, 15:22)
o recepttukas kur
Šiupininė sriuba
i verdanti pasūdytą vandenuką beriu ryžius - verdu apie 10min .
tuo metu keptuvėje pakepinu tarkuotą morką , kubeliais pjaustau svogūną , baklažaną,pomidorą ir daktarišką dešrytę dedu keptuvėn kartu su morka , uždengiu ir patroškinu apie 10min . pabaigoje idedu pora skiltelių česnako , 3 supjaustytas medziotojų dešreles (perku elnienos , jos tokio aštresnio skonio) , pipiriukų, 3 šaukštus pomidorų padažo , išmaišau ir viską suverčiu i vandenuką su ryžiais , paverdu 5 min . imetu pora griežnėlių citrinos ir skanaus
Užkepta žuvis baltame padaže
žuvytė tinka bet kokia , aš ši kart dariau su pagnasijų file . pjaustau file gabaliukais dedu druskos , pipirų , nemažą pluoštelį smulkintų krapų išspaudžiu pusės citrinos sultis, marinuoju apie 20min.

pasiruošiu baltą padažą - i išlydytą sviestą dedu miltų , užpilu riebia grietinėle , druskos pipirų pagal skonį .
išmarinuotą žuvytę pakepinu svieste kol susidaro tokia gelsvai rusva plutelė , i kepimo indą pilu pusę pagaminto padažo dedu apkeptą žuvį , sluoksnį pjaustyto pomidoro
pjaustytų virtų bulvių

užtepu
likusiu padažu
užbarstau tarkuoto sūrio , orkaitėje pakepu 20 min .
skanaus