Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ale vistienos plovas

ryzius isviriau atskirai
keptuveje pakepinau vistos krutinele, sumeciau mokras, svoguna, parika....viska paprieskoniavau man patinkanciais prieskoniais, pripyliau vorcesterio padazo ir pakepiau, i pabaiga sumeciau i keptuve ir ryzius, ismaisiau, apipyliau saldziarugsciu padazu ir skanaus wink.gif

user posted image
Atsakyti
vaikas miega tai as duoduos vieruvej biggrin.gif cool.gif

pasidariau pagaliau mano megstama deserta, kuri dazniausia valgau kavinese rolleyes.gif

camembertas dziuveseliuose su keptomis slyvomis (originale su brukniu dzemu, bet as si karta neturejau jo saldytuve)

user posted image

camemberta supjaustom gabaleliais, apvoliojam kiausinio plakinyje, po to dziuveseliuose ir vel kiausinyje ir dziuveseliuose, dedam i ikaitinta alieju ir kepam kol graziai apskrus, patiekiam su brukniu dzemu, na o si karta valgiau su keptromis slyvomis irgi labai skanu thumbup.gif (reikia dzemo ar uogienes, kad rugstele butu). man sis patiekalas ziauriai patinka, suris tirpsta burnoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 rugpjūčio 2008 - 12:37
camembertas

kas cia per daiktas? kur jo buna pirkti ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 25, 12:23)
camembertas
kas cia per daiktas? kur jo buna pirkti ar kaip  blush2.gif

pelesinis aptengtas suris
user posted image
buna manau visose parduotuvese prie suriu rolleyes.gif mums jis labai patinka, taip pat ir Brie thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 rugpjūčio 2008 - 12:29
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 25, 12:18)
ale vistienos plovas

ryzius isviriau atskirai
keptuveje pakepinau vistos krutinele, sumeciau mokras, svoguna, parika....viska paprieskoniavau man patinkanciais prieskoniais, pripyliau vorcesterio padazo ir pakepiau, i pabaiga sumeciau i keptuve ir ryzius, ismaisiau, apipyliau saldziarugsciu padazu ir skanaus wink.gif

As darau toki pat, tik idedu dar razinu. niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 10:21)
vaikas miega tai as duoduos vieruvej biggrin.gif  cool.gif

pasidariau pagaliau mano megstama deserta, kuri dazniausia valgau kavinese rolleyes.gif

Vaje,kaip as ji megstu,tik perku jau dziuvesiuose,bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos lotuliukas.gif Ir vaikai ji kemsa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 13:21)
camembertas dziuveseliuose su keptomis slyvomis (originale su brukniu dzemu, bet as si karta neturejau jo saldytuve)

wowow kaip atrodo first.gif
pirmą kat tokį dalyką išgirdau, nors tą sūrį žinau, bet tikiu kad skanu

QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 13:48)
bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos lotuliukas.gif Ir vaikai ji kemsa lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 rugpjūčio 2008 - 13:02
QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 12:48)
Vaje,kaip as ji megstu,tik perku jau dziuvesiuose,bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos lotuliukas.gif Ir vaikai ji kemsa lotuliukas.gif

4u.gif
ir po to kepi kaip as? skanu ar ne wub.gif
QUOTE(grange @ 2008 08 25, 13:01)
wowow kaip atrodo first.gif
pirmą kat tokį dalyką išgirdau, nors tą sūrį žinau, bet tikiu kad skanu
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

as irgi tik cia atvaziavus isgirdau ir pamegau ji wub.gif
Atsakyti
marinuoti šonkauliukai su keptom su lupena bulvėm ir virtom daržovėm essen.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 20, 04:57)
Labas rytelis,

kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva  doh.gif  tai ir kuiciuosi virtuveje...
siunciu Jums paprastus pusrycius :

Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus smile.gif

user posted image
Papildyta:
Spygle, aciukas tau labai  oro_buckis.gif

niu situ sumustinuku skonis thumbup.gif jau ketvirta diena is eiles valgau 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2008 08 21, 23:17)
Šaunu  thumbup.gif
O bulvių netepėtė niekuom, pvz. majonezu? Nesudegė?
thumbup.gif

skarda reik patept aliejumi, ir paskui truputi bulves juo apslakstyti, labai skaniai iskepa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 12:21)
vaikas miega tai as duoduos vieruvej biggrin.gif  cool.gif

camemberta supjaustom gabaleliais, apvoliojam kiausinio plakinyje, po to dziuveseliuose ir vel kiausinyje ir dziuveseliuose, dedam i ikaitinta alieju ir kepam kol graziai apskrus, patiekiam su brukniu dzemu, na o si karta valgiau su keptromis slyvomis irgi labai skanu  thumbup.gif (reikia dzemo ar uogienes, kad rugstele butu). man sis patiekalas ziauriai patinka, suris tirpsta burnoje wub.gif

thumbup.gif Liuks receptukas, MB labai megsta toki suri, tai jam labai labai patiks thumbup.gif
Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
pasidalinsiu sios dienos pietumis mirksiukas.gif
šiupininė sriubytė :

user posted image

baltame padaže užkepta žuvyte su pomidorų ir fetos sūrio salotomis

user posted image
Atsakyti