ale vistienos plovas
ryzius isviriau atskirai
keptuveje pakepinau vistos krutinele, sumeciau mokras, svoguna, parika....viska paprieskoniavau man patinkanciais prieskoniais, pripyliau vorcesterio padazo ir pakepiau, i pabaiga sumeciau i keptuve ir ryzius, ismaisiau, apipyliau saldziarugsciu padazu ir skanaus
vaikas miega tai as duoduos vieruvej
pasidariau pagaliau mano megstama deserta, kuri dazniausia valgau kavinese
camembertas dziuveseliuose su keptomis slyvomis (originale su brukniu dzemu, bet as si karta neturejau jo saldytuve)
camemberta supjaustom gabaleliais, apvoliojam kiausinio plakinyje, po to dziuveseliuose ir vel kiausinyje ir dziuveseliuose, dedam i ikaitinta alieju ir kepam kol graziai apskrus, patiekiam su brukniu dzemu, na o si karta valgiau su keptromis slyvomis irgi labai skanu (reikia dzemo ar uogienes, kad rugstele butu). man sis patiekalas ziauriai patinka, suris tirpsta burnoje
camembertas dziuveseliuose su keptomis slyvomis (originale su brukniu dzemu, bet as si karta neturejau jo saldytuve)
camemberta supjaustom gabaleliais, apvoliojam kiausinio plakinyje, po to dziuveseliuose ir vel kiausinyje ir dziuveseliuose, dedam i ikaitinta alieju ir kepam kol graziai apskrus, patiekiam su brukniu dzemu, na o si karta valgiau su keptromis slyvomis irgi labai skanu (reikia dzemo ar uogienes, kad rugstele butu). man sis patiekalas ziauriai patinka, suris tirpsta burnoje
camembertas
kas cia per daiktas? kur jo buna pirkti ar kaip
kas cia per daiktas? kur jo buna pirkti ar kaip
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 25, 12:23)
pelesinis aptengtas suris
buna manau visose parduotuvese prie suriu mums jis labai patinka, taip pat ir Brie
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 25, 12:18)
ale vistienos plovas
ryzius isviriau atskirai
keptuveje pakepinau vistos krutinele, sumeciau mokras, svoguna, parika....viska paprieskoniavau man patinkanciais prieskoniais, pripyliau vorcesterio padazo ir pakepiau, i pabaiga sumeciau i keptuve ir ryzius, ismaisiau, apipyliau saldziarugsciu padazu ir skanaus
ryzius isviriau atskirai
As darau toki pat, tik idedu dar razinu. niam niam
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 10:21)
Vaje,kaip as ji megstu,tik perku jau dziuvesiuose,bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos Ir vaikai ji kemsa
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 13:21)
wowow kaip atrodo
pirmą kat tokį dalyką išgirdau, nors tą sūrį žinau, bet tikiu kad skanu
QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 13:48)
bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos Ir vaikai ji kemsa
QUOTE(daividija @ 2008 08 25, 12:48)
Vaje,kaip as ji megstu,tik perku jau dziuvesiuose,bet reikes paciai pasigamint,pigiau kainuos Ir vaikai ji kemsa
ir po to kepi kaip as? skanu ar ne
QUOTE(grange @ 2008 08 25, 13:01)
wowow kaip atrodo
as irgi tik cia atvaziavus isgirdau ir pamegau ji
marinuoti šonkauliukai su keptom su lupena bulvėm ir virtom daržovėm
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 20, 04:57)
Labas rytelis,
kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva tai ir kuiciuosi virtuveje...
siunciu Jums paprastus pusrycius :
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus
Papildyta:
Spygle, aciukas tau labai
kadangi vel man nesimiega...nuo 3 ryto gyva tai ir kuiciuosi virtuveje...
siunciu Jums paprastus pusrycius :
Balta duona, tepamas surelis, desryte, raugintas agurkiukas, keciupas, suris....ant virsaus vel balta duona...viska dedam i sumustinine ir pakepam...skanaus
Papildyta:
Spygle, aciukas tau labai
niu situ sumustinuku skonis jau ketvirta diena is eiles valgau
QUOTE(Limcamca @ 2008 08 21, 23:17)
skarda reik patept aliejumi, ir paskui truputi bulves juo apslakstyti, labai skaniai iskepa
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 25, 12:21)
Liuks receptukas, MB labai megsta toki suri, tai jam labai labai patiks
Aciu uz ideja
Sveikutes ,
pasidalinsiu sios dienos pietumis
šiupininė sriubytė :
baltame padaže užkepta žuvyte su pomidorų ir fetos sūrio salotomis
pasidalinsiu sios dienos pietumis
šiupininė sriubytė :
baltame padaže užkepta žuvyte su pomidorų ir fetos sūrio salotomis