Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mmergyte @ 2008 08 23, 00:11)
merginos,kas kepet tokiu skotletuksu su grybu ismeigtu doh.gif  nu neberandu recepto doh.gif  doh.gif  verysad.gif

situ? http://www.supermama...?...7169&st=540 ir
http://www.supermama...?...7169&st=552
Atsakyti
musu siandienos pietus :
karpis pa prastomu smile.gif

karpio file padruskinau, papipirinau, siek tiek cesnako milteliu (vos vos), krapuku. apvolioti miltuose ir kiausinio plakinyje. kepti aliejuje.

(toks paprasciausias karpis man pats skaniausias wub.gif )

user posted image

avinzirniu/turkisku zirniu sriuba

ismirkinti avinzirniai
morkos
bulves
sultinio kubeliai
svogunas
gabaliukas salto rukymo sonines
pipirai, krapai, lauro lapeliai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 24 rugpjūčio 2008 - 19:25
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 24, 10:30)
pavargsi bedarydama sluoksniuota tesla taip, kad ir strudelio nebenoresi  lotuliukas.gif  yra gi visur jos pirkti, visose beveik pardese  rolleyes.gif

nu tada tupikas, as gi ne Lt, tai man sunku tokiu teslu saldtu gauti
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 24, 20:14)

as irgi ne LT, bet pvz. pas mus be problemu sluoksniuota bemiele tesla nusipirkti, va su mieline jau sunkiau
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 24, 21:14)

manau kad užsienyje kaip tik lengviau gaugti nei LT ax.gif dauguma mėgėjai pusfabrikačių ax.gif o pati manau nelabai pasidarysi,bent aš tai nesugebėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 24, 20:35)
as irgi ne LT, bet pvz. pas mus be problemu sluoksniuota bemiele tesla nusipirkti, va su mieline jau sunkiau

As UK gyvenu, pas mus cia visur sluoksniuotos bemieles teslos yra pirkti ir saldytos ir atsaldytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 24, 21:14)

ne lt tai kur? neįsivaizduoju šalies, kur nebūtų šaldytos tešlos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 24, 18:39)

sitie bigsmile.gif aciu 4u.gif ieskojau kazko panasaus sarase i kotletai su grybais,todel ir neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 24, 22:17)
sitie bigsmile.gif  aciu 4u.gif  ieskojau kazko panasaus sarase i kotletai su grybais,todel ir neradau doh.gif

o kaip aš pavadinau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 24, 21:31)
o kaip aš pavadinau?  blush2.gif

o zinok nezinau lotuliukas.gif verciau nakti atsisedus nu nemaciau nors tu ka doh.gif o va cia bac ir ikele man blush2.gif doh.gif
Atsakyti
vakar sveciavosi uosvis tai vaisinau stai kuo blush2.gif

vistiena su darzovemis troskinta grietineleje

user posted image

vistienos kumpeliu mesyte pamarinavau kelias val. su megstamais prieskoniais(tame tarpe cesnakai), po to i keptuve su morkomis, pakepe truputi, sudejau svogunus, po kiek laiko pievagrybius, cili puse pipiriuko, po to pievagrybius, galiausiai brokolius ir uzpylus grietinele patroskinau, baigant sudejau zoleliu prieskoniniu (bazilija, raudonelis), truputi druskos ir pipiru.
valgeme su biriais ryziais. buvo labai skanu ax.gif

pavakariams buvo kreveciu salotos
user posted image
tigrines krevetes, melynasis svogunas, agurkas, pomidoras, salota, druska, pipirai, citrinu sultys, ir cesnakinis majonezinis padazas. niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 25 rugpjūčio 2008 - 09:09
Noreciau to troskinio vistienos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti