QUOTE(karpeace @ 2008 08 20, 23:13)
Mmm... skanei atrodo... ir makaronus lyg tokius panasius jau nuziurejau parduotuveje...
O farsa zalia, neapkepta kisai i makaronus ?
Nes as kai darau Canelloni, tai truputi apkepinu farsa...
Tai va todel ir klausiu...
Gal kiek paveluotai, bet tiek canelloni, tiek ir kitus makaronus kemsu su svieziu farsu, niekada neapkepu, nes man per riebu butu, skaniau kai sviezia mesyte
Papildyta:
Siandien kaimyne atnese avienos saslyku(marinuoti be acto), deja man jie tokie sprangus, per kieti buvo, tai sakau eksperimenta padrysiu. Sudejau saslykiukus i verdanti vandeni, morkyte ipjausciau, prieskoniu, sviezio baziliko, idejau cesnakelio, truputi sviezios paprikos itarkavau, pora pievagrybiu(buvo tik du saldytuve like) ir viska ant letos ugnies patroskinau apie 40 min. Tada ipjausciau bulviu ir kai bulves jau beveik baige virti sudejau supjaustytas sparagines pupeles ir dar apie 5 min. paviriau, tada isjungiau puoda ir palikau pravesti. Gavosi labai labai skanu

(gal tik bulvyciu galejau kiek daugiau ideti)