Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(aguonele @ 2008 08 21, 21:42)
mesytes apie 1kg gerai isprieskoniavau is vakaro(cesnakai,druska,pipirai ir kiaulienos priesk.) ,siandien dejau i kepimo rankove,ipyliau alaus ir pora val pamirsau  tongue.gif .kadangi naudojau riebesne mesyte,tai labai sultinga gavos  thumbup.gif (praeita karta dariau is nugarines,tai sausoka buvo).
O salotos tai paprasta:kopustas,morka,svog.laiskai, citrinos sulciu truputi ir majonezas.

O čia koks gabaliukas? g.gif Sprandas gal? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 22, 18:12)
O čia koks gabaliukas? g.gif Sprandas gal? 4u.gif

pasirodysiu labai kvaila,bet kadangi pradejau valgyti gaminti tik atvykus i D, tai net nezinau kaip tiksliai isversti doh.gif Kai pirkau bandziau kad paaiskintu kas cia per dalis,tai tipo supratau kad sprandine (ne petys,nes si turi dar odeles). pati net kvailai jauciuos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 08 22, 19:17)
pasirodysiu labai kvaila,bet kadangi pradejau valgyti gaminti tik atvykus i D, tai net nezinau kaip tiksliai isversti  doh.gif Kai pirkau bandziau kad paaiskintu kas cia per dalis,tai tipo supratau kad sprandine (ne petys,nes si turi dar odeles). pati net kvailai jauciuos.. doh.gif

Taip ir pamaniau drinks_cheers.gif nes iškepus,pasidaro kelių spalvyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 08 22, 17:17)
pasirodysiu labai kvaila,bet kadangi pradejau valgyti gaminti tik atvykus i D, tai net nezinau kaip tiksliai isversti  doh.gif Kai pirkau bandziau kad paaiskintu kas cia per dalis,tai tipo supratau kad sprandine (ne petys,nes si turi dar odeles). pati net kvailai jauciuos.. doh.gif

is isvazidos speju, kad sprandine
Atsakyti
QUOTE(karpeace @ 2008 08 22, 12:35)
O kiek tu sultinio pasidarai, kiek uzpili ?  blush2.gif  ax.gif

As visada pilu is akies, pripilu sultinio milteliu atskirai,o tada vandens, nu gaunasi salyginai sultinys, jis besitroskindamas istirpsta dalis nugaruoja, o kai atausta, tai net kaip saltiena gaunasi, nuo mesos priverda mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAI LENGVA BET SAKYČIAU SOTI UŽKANDA

Įdaryta cukinija

user posted image

Cukiniją perpjauti per pusę, išskobti sėklas, apibarstyti vegeta, galima ir aštriau, nes mums biškutį trūko pireskonių, sudėti į skardą ir apkepti kol suminkštės. šalia apkepėm ir likusias paprikas.

Įdaras: virti ryžiai, tunas savo sultyse, virtas kiaušinis,paprika,svogūniukai,prieskoniai ir viską sumaišome su majonezu.
kai cukinija apkepė, sudėjau įdarą ir viskas.

į lėkštę tiesiog pjovėm po gabaliuką, o valgant skobti reikia su šakute įdaro ir cukinijos vienu metu. toks įdomus skonis nes ji šilta ir minkšta, o įdaras šaltas. BEt išties patiko.

kažkaip sočiai čia gavos, trims mums užteko vienos puselės.... ir po vieną pomidoriuką ir agurkiuką..

Įdaryti pomidoriukai ir rauginti agurkai

user posted image

Išskobtas vidus, įdaryta ryžių,paprastos šlapdešrės ir majonezo mišiniu su svogūnais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 22 rugpjūčio 2008 - 20:56
merginos,kas kepet tokiu skotletuksu su grybu ismeigtu doh.gif nu neberandu recepto doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 22 rugpjūčio 2008 - 23:11
Sveikos,pabandysiu aš pas jus įsibrauti ir pasiūlyti Štrudelį su mėsa bigsmile.gif
Reikalinga:
Šaldyta bemielė tešla,mėlyna pakuotė kur du lakštai.
Faršo 400gr,dvi morkos,česnako pagal skonį,grybų,pomidorų savo sultyse kur būna skardinėse,nesmulkintų,prieskonių pagal skonį,man skanu su baziliku,jeigu yra noras aštriai,dar reikia jalopeno pipirų wink.gif
Morkas ir česnakus sutarkuojam,(aš sublenderiuoju) pakepinam aliejuje kol apkeps,grybus susipjaustom ir taip pat pakepinam,faršą irgi pakepinam su prieskoniais,aš žinokit kepinu viską vienoje keptuvėje,man visai neblogai gaunasi,tik jos nemažos tokios reikia ir gilesnės,viską sumaišom ir patroškinam truputį,tada tuos pomidorus aš irgi šiek tiek pratrinu su blenderiu,įdedu druskytės ir viską supilu ant tos mėsos su grybais ir morkom keptuvėje.Gaunasi taip:
user posted image
Palieku atvėsti ir imuosi tešlos. Ją šiek tiek atsišildau,bet neperdaug,kad nebūtų tąsi,paimu vieną lakštą ir išsikočioju,ir dedu jį į skardą ant kepimo popieriaus,tada sudedu įdarą ir atrodo taip:
user posted image
Išsikočioju tokio pat dydžio antrą lakštą ir uždėjus ant viršaus užlankstau kraštelius,atrodo taip:
user posted image
Įkaitinu orkaitę iki 200laipsnių,dedu skardą ir kepu apie 20minučių,kol gražiai apskrunda.
Iškepęs atrodo taip:
user posted image
user posted image

Skaniausia valgyti su daug daug grietinės thumbup.gif
user posted image


Kartais kai nesinori mėsos,darau dar lengviau,vietoj to įdaro,darau su varške ir špinatais,tai ten visai paprasta. Imu varškės,marinuotų arba šaldytų špinatų,prieskonių,viską išmaišau su mikseriu ir viskas,kepa irgi 20 minučių kol tešla apskrunda thumbup.gif Valgoma irgi su daug grietinės thumbup.gif

Skanaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2008 08 23, 09:58)
Sveikos,pabandysiu aš pas jus įsibrauti ir pasiūlyti [b]Štrudelį su mėsa

Kaip skaniai ir gražiai atrodo,man gabaliuką prašyčiau 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 23, 10:50)
Kaip skaniai ir gražiai atrodo,man gabaliuką prašyčiau 4u.gif  drinks_cheers.gif

oi nepyk,buvo taip skanu,kad jau senai neliko schmoll.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2008 08 23, 12:06)
oi nepyk,buvo taip skanu,kad jau senai neliko  schmoll.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

Nu va,spėjau tik pagirt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2008 08 23, 07:58)
Sveikos,pabandysiu aš pas jus įsibrauti ir pasiūlyti Štrudelį su mėsa bigsmile.gif
Reikalinga:

skaniai atrodo, o ir kaip issamiai aprasei, saunuole 4u.gif
Atsakyti