Sveikos,pabandysiu aš pas jus įsibrauti ir pasiūlyti
Štrudelį su mėsa Reikalinga:
Šaldyta bemielė tešla,mėlyna pakuotė kur du lakštai.
Faršo 400gr,dvi morkos,česnako pagal skonį,grybų,pomidorų savo sultyse kur būna skardinėse,nesmulkintų,prieskonių pagal skonį,man skanu su baziliku,jeigu yra noras aštriai,dar reikia jalopeno pipirų
Morkas ir česnakus sutarkuojam,(aš sublenderiuoju) pakepinam aliejuje kol apkeps,grybus susipjaustom ir taip pat pakepinam,faršą irgi pakepinam su prieskoniais,aš žinokit kepinu viską vienoje keptuvėje,man visai neblogai gaunasi,tik jos nemažos tokios reikia ir gilesnės,viską sumaišom ir patroškinam truputį,tada tuos pomidorus aš irgi šiek tiek pratrinu su blenderiu,įdedu druskytės ir viską supilu ant tos mėsos su grybais ir morkom keptuvėje.Gaunasi taip:
Palieku atvėsti ir imuosi tešlos. Ją šiek tiek atsišildau,bet neperdaug,kad nebūtų tąsi,paimu vieną lakštą ir išsikočioju,ir dedu jį į skardą ant kepimo popieriaus,tada sudedu įdarą ir atrodo taip:
Išsikočioju tokio pat dydžio antrą lakštą ir uždėjus ant viršaus užlankstau kraštelius,atrodo taip:
Įkaitinu orkaitę iki 200laipsnių,dedu skardą ir kepu apie 20minučių,kol gražiai apskrunda.
Iškepęs atrodo taip:
Skaniausia valgyti su daug daug grietinės
Kartais kai nesinori mėsos,darau dar lengviau,vietoj to įdaro,darau su varške ir špinatais,tai ten visai paprasta. Imu varškės,marinuotų arba šaldytų špinatų,prieskonių,viską išmaišau su mikseriu ir viskas,kepa irgi 20 minučių kol tešla apskrunda
Valgoma irgi su daug grietinės
Skanaus