QUOTE(tasha @ 2008 09 08, 15:14)
tasha, 08 Rgs 2008 - 15:14, para�ė:
tasha, 08 Rgs 2008 - 15:14, para�ė:
Tu paragauk, ypac tigrines krevetes labai labai skanios 
Tu paragauk, ypac tigrines krevetes labai labai skanios
kazkada drauge islupinejo ir dave paragaut... man tai nieko ipatingo nepasirode

siaip gal ir skanu, net gi as jas "islukstent" bijociau

o gal buna jau "islukstentu pirkt? grynos mesytes tos?
QUOTE(ritulka3 @ 2008 09 08, 16:24)
ritulka3, 08 Rgs 2008 - 16:24, para�ė:
ritulka3, 08 Rgs 2008 - 16:24, para�ė:
Bulvių pyragėliai ,įdaryti dešrelėmis
Bulvių pyragėliai ,įdaryti dešrelėmis
as kartais kepu tokius "blynelius" be nieko... arba su kepintu farsu, tai tada MB sako kad zemaiciu blynai

reiks pridaryt su desrelem
ryski , o cepelinams tas sviezias bulves naudojai?

as dar bijau daryt, kad neisskystu
Papildyta:
kepti varskeciai
500g varskes
pora v.s. grietines
druskos, cukraus
miltu
3 kiausiniai
kepimo milteliu
valgem su obuoliene (obuoliai + cukrus + cinamonas) ir grietine
siandienos pusryciai -
keptas suris
balto surio riekeles
2 kiausiniai
2v.s. miltu
druskos
1v.s. kmynu
1v.s. vandens
sumaisom tesla, apvoliojam suri ir kepam

skanaus