Mergaites gal jus galetumet patart, kaip stai toky grozi padaryt
Stai cia daugiau :
http://marjolein.dal...ooglepages.com/
Ten yra tokia nuotraukyte
(svetainej nuotrauka pasididina!)
Labai jau grazus man tie burbuliukai . Tik nelabai zinau kaip cia padaryt Bent nuo ko pradeti
Gal jums kils kokiu minciu
Oksyte, pasufleruosiu 2 zodzius
1. shibori
2. zirkles
o toliau manau pati susigaudysi, kas ir prie ko, po ko, manau, kad eksperimentuoti nebijai
1. shibori
2. zirkles
o toliau manau pati susigaudysi, kas ir prie ko, po ko, manau, kad eksperimentuoti nebijai
QUOTE(Vilke @ 2009 02 06, 19:38)
Oksyte, pasufleruosiu 2 zodzius
1. shibori
2. zirkles
1. shibori
2. zirkles
Be eksperimentu neisivaizduoju savo gyvenimo Ale kurioj cia vietoj ta vilna det ... Nors dabar pradedu suprast , jug salikely nebutina virint Mergickas suguldysiu ir bandysiu
Aciu
Mergaites
"pagavau" pati principa!
Nors nedadarytas bet vistiek imesiu parodyt
Vilke, dar kart
"pagavau" pati principa!
Nors nedadarytas bet vistiek imesiu parodyt
Vilke, dar kart
Tikrai sugundei, Oksyte...
QUOTE(-Liucija- @ 2009 02 07, 11:50)
Tikrai sugundei, Oksyte...
Bandyk
Cia jus mane gundot su savo grozybem . I rankdarbiu skyrely ziureti jau bijau , vis randu ko nors neitiketino
Oksyte, gėriuosi tavo užsidegimu ir kūrybingumu
Oksyte,o man vistiek nedaejo kaip ten daroma,nors pasidomejau kas tas shibory b cia kazkaip ant audinio padaryti burbulai ir prakirpti?
Aš irgi neįsivaizduoju gerai, bet gal principas kiek panašus į burbulinius šalikus? ir paskui tie burbulai prakarpomi
Kerpena, aciu! Man labai brangi jusu nuomone
Ai , atskleisiu visas kortas kaip ka dariau
1. Paemiau tokios medzegeles kur lengvai "sukimba" su vilna
2. Siek tiek paveliau panasiai kaip salikely. Vilna dejau is abeju pusiu - raudona is vienos, zalia is kitos. Pavelt reik tiek, kad tik vilna truputely sukibtu su audiniu.
3. Guziukams naudojau plokscias sagutes (kur burbuliukai - apvelti vilnos karoliukai). Dejau sagute is "raudonos" puses, ir dar ja uzklojau geltona vilnele. Pati guziuka jau risau is "zalios" puses nerimui skirtais siulais (be mazgo)
4. Na o dabar tiesiog viska davelt, kaip paprastai veliat . Vilna savaime susitraukia ir apgaubia sage is visu pusiu .
5. Na ir paskutinis zingsnis - istraukiam siulus ir zirklutem prakerpam guziukus
Ai , atskleisiu visas kortas kaip ka dariau
1. Paemiau tokios medzegeles kur lengvai "sukimba" su vilna
2. Siek tiek paveliau panasiai kaip salikely. Vilna dejau is abeju pusiu - raudona is vienos, zalia is kitos. Pavelt reik tiek, kad tik vilna truputely sukibtu su audiniu.
3. Guziukams naudojau plokscias sagutes (kur burbuliukai - apvelti vilnos karoliukai). Dejau sagute is "raudonos" puses, ir dar ja uzklojau geltona vilnele. Pati guziuka jau risau is "zalios" puses nerimui skirtais siulais (be mazgo)
4. Na o dabar tiesiog viska davelt, kaip paprastai veliat . Vilna savaime susitraukia ir apgaubia sage is visu pusiu .
5. Na ir paskutinis zingsnis - istraukiam siulus ir zirklutem prakerpam guziukus
O stai nufotografavau kaip atrodo labiau prakirpti tie patis "guziukai"
Aš tai kitaip galvojau
O jeigu:
1. suraišome medžiagą;
2. suklojame vilną ant burbulingos, guzuotos pusės;
3. veliam ir karpom.
Bet matyt neišeis, velt tai, jaučiu, reiktų rankytėmis, be to vidurys gautųsi medžiagos, o ne vilnos spalva
O jeigu:
1. suraišome medžiagą;
2. suklojame vilną ant burbulingos, guzuotos pusės;
3. veliam ir karpom.
Bet matyt neišeis, velt tai, jaučiu, reiktų rankytėmis, be to vidurys gautųsi medžiagos, o ne vilnos spalva