Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Mergaites gal jus galetumet patart, kaip stai toky grozi padaryt g.gif
user posted image
Stai cia daugiau 4u.gif :
http://marjolein.dal...ooglepages.com/

Ten yra tokia nuotraukyte cool.gif

user posted image
(svetainej nuotrauka pasididina!)
Labai jau grazus man tie burbuliukai wub.gif . Tik nelabai zinau kaip cia padaryt g.gif Bent nuo ko pradeti doh.gif

Gal jums kils kokiu minciu 4u.gif
Atsakyti
Oksyte, pasufleruosiu 2 zodzius biggrin.gif
1. shibori
2. zirkles

biggrin.gif o toliau manau pati susigaudysi, kas ir prie ko, po ko, manau, kad eksperimentuoti nebijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2009 02 06, 19:38)
Oksyte, pasufleruosiu 2 zodzius  biggrin.gif
1. shibori
2. zirkles

biggrin.gif o toliau manau pati susigaudysi, kas ir prie ko, po ko, manau, kad eksperimentuoti nebijai  mirksiukas.gif

Be eksperimentu neisivaizduoju savo gyvenimo lotuliukas.gif Ale kurioj cia vietoj ta vilna det g.gif ... Nors dabar pradedu suprast mastau.gif , jug salikely nebutina virint bigsmile.gif Mergickas suguldysiu ir bandysiu mirksiukas.gif
Aciu aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Mergaites group.gif
"pagavau" pati principa!

Nors nedadarytas blush2.gif bet vistiek imesiu parodyt mirksiukas.gif
user posted image

Vilke, dar kart 4u.gif
Atsakyti
Tikrai sugundei, Oksyte...
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 02 07, 11:50)
Tikrai sugundei, Oksyte...

Bandyk mirksiukas.gif

Cia jus mane gundot su savo grozybem bigsmile.gif . I rankdarbiu skyrely ziureti jau bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , vis randu ko nors neitiketino thumbup.gif
Atsakyti
Oksyte, gėriuosi tavo užsidegimu ir kūrybingumu wub.gif
Atsakyti
Oksyte,o man vistiek nedaejo kaip ten daroma,nors pasidomejau kas tas shibory blush2.gifb cia kazkaip ant audinio padaryti burbulai ir prakirpti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 07 vasario 2009 - 14:16
Aš irgi neįsivaizduoju gerai, bet gal principas kiek panašus į burbulinius šalikus? ir paskui tie burbulai prakarpomi g.gif
Atsakyti
Kerpena, aciu! Man labai brangi jusu nuomone 4u.gif

Ai irnesakyk.gif , atskleisiu visas kortas kaip ka dariau mirksiukas.gif
1. Paemiau tokios medzegeles kur lengvai "sukimba" su vilna
2. Siek tiek paveliau panasiai kaip salikely. Vilna dejau is abeju pusiu - raudona is vienos, zalia is kitos. Pavelt reik tiek, kad tik vilna truputely sukibtu su audiniu.
3. Guziukams naudojau plokscias sagutes (kur burbuliukai - apvelti vilnos karoliukai). Dejau sagute is "raudonos" puses, ir dar ja uzklojau geltona vilnele. Pati guziuka jau risau is "zalios" puses nerimui skirtais siulais (be mazgo)
4. Na o dabar tiesiog viska davelt, kaip paprastai veliat mirksiukas.gif . Vilna savaime susitraukia ir apgaubia sage is visu pusiu thumbup.gif .
5. Na ir paskutinis zingsnis - istraukiam siulus ir zirklutem prakerpam guziukus 4u.gif
Atsakyti
O stai nufotografavau kaip atrodo labiau prakirpti tie patis "guziukai" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai kitaip galvojau blush2.gif

O jeigu:
1. suraišome medžiagą;
2. suklojame vilną ant burbulingos, guzuotos pusės;
3. veliam ir karpom.

Bet matyt neišeis, velt tai, jaučiu, reiktų rankytėmis, be to vidurys gautųsi medžiagos, o ne vilnos spalva doh.gif
Atsakyti