Geriausia dėti tokią plėvelę, kuri klojama po laminatu ar parketlentėm, dedant grindis. O šiaip galima išsikirpti ir iš storesnės plevelės, ar kokio storesnio maišelio, tik jis bus toks nestandus, tai sunkiau apvelti kraštus. Net iš kartono galima, tik tada šablonas jau bus vienkartinis, nes sušlapęs suplyš, bet neturint daugiau nieko, tam kartui galima panaudoti.
gal kas zinot kaip reik nuvelti vilnoni daikta iskart su iskilimais. pvz. salikeli su tokiais burbuliukais?
Jumi, ar gali patarti, darei rusvą rankinuką su burbuliukais , kaip tuos burbuliukus prilipinti? Aš gakvoju, kad juos reikia ne iki galo suvelti, dėti tada ant sudėtų sluoksnių, tada burbulinė plėvelė iš viršaus ir apačios ir velti, ar gerai galvoju???
laumar,siulau isbandyti ivairius variantus Tiek taip kaip pati sakai,tiek paieskoti dar kazkokiu kitokiu. Jeigu viska pasakysiu juk neidomu atrasti bus.
Burbuliuku "priklijavimo" budu yra tikrai ne vienas
Burbuliuku "priklijavimo" budu yra tikrai ne vienas
Ačiū Gaila, kad daugiau nieko nesugalvoju su taip burbulais , o taip gražu...
Mergaites, ivertinkit mano pirma blyna saliku srityje. Zinau, kad netobulai, bet jau taip dziaugiausi tais banguotais krastais...
http://images29.fotk...IMG_2174-th.jpg
http://images29.fotk...IMG_2174-th.jpg
Bandau ikelti nuotraukyte, tik nezinau ar gausis...
Papildyta:
Jau jus man atleiskit, kad delioju tas savo nuotraukas, bet norisi ismokti...
Papildyta:
Jau jus man atleiskit, kad delioju tas savo nuotraukas, bet norisi ismokti...
labai grazus šalikelis
Ajara, labai gražus
O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt Rankos kažkokios kreivos paskutiniu metu
O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt Rankos kažkokios kreivos paskutiniu metu
QUOTE(Liep@ @ 2009 02 06, 13:23)
Ajara, labai gražus
O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt
O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt
O tai kaip jis cia pas Tave deformuojasi, ar kaip?
As tai neseniai blansytes pagalba ismokau banguotus krastelius daryt Jau koks grozis
Nesideformuoja, bet aš vilną vietom per plonai sudėlioju, o kai suveliu, tai tos plonesnės vietos gaunas tokios kreivos ir nelygios