Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Geriausia dėti tokią plėvelę, kuri klojama po laminatu ar parketlentėm, dedant grindis. O šiaip galima išsikirpti ir iš storesnės plevelės, ar kokio storesnio maišelio, tik jis bus toks nestandus, tai sunkiau apvelti kraštus. Net iš kartono galima, tik tada šablonas jau bus vienkartinis, nes sušlapęs suplyš, bet neturint daugiau nieko, tam kartui galima panaudoti.
Atsakyti
gal kas zinot kaip reik nuvelti vilnoni daikta iskart su iskilimais. pvz. salikeli su tokiais burbuliukais?
Atsakyti
sveiki... as pirma kart rasau, tai noreciau paklausti, kaip galima padaryti segę? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Jumi, ar gali patarti, darei rusvą rankinuką su burbuliukais , kaip tuos burbuliukus prilipinti? Aš gakvoju, kad juos reikia ne iki galo suvelti, dėti tada ant sudėtų sluoksnių, tada burbulinė plėvelė iš viršaus ir apačios ir velti, ar gerai galvoju??? 4u.gif
Atsakyti
laumar,siulau isbandyti ivairius variantus smile.gif Tiek taip kaip pati sakai,tiek paieskoti dar kazkokiu kitokiu. Jeigu viska pasakysiu juk neidomu atrasti bus.
Burbuliuku "priklijavimo" budu yra tikrai ne vienas
Atsakyti
Ačiū ax.gif Gaila, kad daugiau nieko nesugalvoju su taip burbulais , o taip gražu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 04 sausio 2009 - 15:50
Mergaites, ivertinkit mano pirma blyna saliku srityje. Zinau, kad netobulai, bet jau taip dziaugiausi tais banguotais krastais... ax.gif
http://images29.fotk...IMG_2174-th.jpg
Atsakyti
Bandau ikelti nuotraukyte, tik nezinau ar gausis...

user posted image
Papildyta:
Jau jus man atleiskit, kad delioju tas savo nuotraukas, bet norisi ismokti...
user posted image
Atsakyti
labai grazus šalikelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ajara, labai gražus wub.gif

O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt bash.gif Rankos kažkokios kreivos paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liep@ @ 2009 02 06, 13:23)
Ajara, labai gražus  wub.gif
O man niekaip neišeina lygaus krašto išvelt  bash.gif

O tai kaip jis cia pas Tave deformuojasi, ar kaip?

As tai neseniai blansytes pagalba 4u.gif ismokau banguotus krastelius daryt thumbup.gif Jau koks grozis wub.gif
Atsakyti
Nesideformuoja, bet aš vilną vietom per plonai sudėlioju, o kai suveliu, tai tos plonesnės vietos gaunas tokios kreivos ir nelygios doh.gif
Atsakyti