Sveikos velejos
Noriu savo suneliui nuvelt liemene. Kaip reik velt, kad nebutu baisiai kieta: ar velt ant medziagos, ar ploniau vilna det ar nedavelt? aciu uz atsakyma
Sveikos, auksarankės,
mačiau tokį pano, vilna užvelta ant tokio kaip ir vatinio audinio. Padaryti natiurmortai ir pan
Nežinot ten sausai ar šlapiai daryta?
mačiau tokį pano, vilna užvelta ant tokio kaip ir vatinio audinio. Padaryti natiurmortai ir pan
Nežinot ten sausai ar šlapiai daryta?
Padekite kaip reikia teisingai isvelti garbanota salika? niekaip nesigauna isstysta
sveikos mergaites, gal zinote kur yra Vln pikrti skaidriu kaliosiuku?
arba gal kas parduoda?
labai lauksiu i AZ
arba gal kas parduoda?
labai lauksiu i AZ
[quote=looo,2010 12 09, 19:23]
arba gal kas parduoda?
labai lauksiu i AZ
[/quote
gal patarsit,kaip sutvirtint gele,man ji nelabai tvirta gavom,minksta.Ka ne taip darau?
arba gal kas parduoda?
labai lauksiu i AZ
[/quote
gal patarsit,kaip sutvirtint gele,man ji nelabai tvirta gavom,minksta.Ka ne taip darau?
Džiaugsmoji diena,jei butum moksleive ,tai pakviesciau i savo bureli .dirbu su mokinukemis
Ausruze geras isradimas sakykit mergaites,kas per daiktas vilnos garbaneles?(as tik pradedancioji,tai turiu daug kvailu klausimu)man jos negarbanotos o tiesios gaunasi,gal jas reikia suslapint pries deliojant,as delioju sausas tokios http://mazaseriukas....ab6795ba4c7becc
QUOTE(Ausruze @ 2011 01 09, 22:06)
va koki daikta parsiveziau is kaimo,kociojimui rankos ne taip pavargsta. cia kocelas,kur senovej patalyne lygindavo-kociodavo.
Ant jo ir trinti galima, labai liuks
Uj, kaip aš norėčiau tokio daikto. Kažkada senam bute tėvai turėjo, bet kai kraustėsi į naują butą daug ką išmetė. Gaila..
SVEIKUTE GAL KURI UZMATETE KUR NORS PAMOKELE KAIP VELIAMAS PALTAS?