blansyte, aciu labai uz issamius paaiskinimus bandysiu dar karteli
Gal pas jus būtų galima gauti patarimą? Truputį bandau velti, ir noriu paklausti, kaip va taip sugarbanoti gražiai tą kraštelį? Kad jis toks banguotas gautūsi? Vakar bandžiau daryti gėlytę, tampiau aš ten ją visaip, bet vistiek taip neišėjo padaryti
as dar nekokia velike,bet pastebejau,kad is balto lb greit susivelia ir ten nieko neina sustebet, o jei koki spalvpta (as tueau morkini) tai reikejo stengtis, kad susiveltu, veliau ant lino tai nelb ir prikibo manau reiks dar kazkoki dekora daryt, kad uztikrintai laikytusi...
tad manau bandyk su spalva ir gausis tos bangos bent jau man taip gavosi pamatyti ir patirti kada tas nbangavimasis ivyksta
tad manau bandyk su spalva ir gausis tos bangos bent jau man taip gavosi pamatyti ir patirti kada tas nbangavimasis ivyksta
Papuošti namams
Lelija
Lelija
Katinyti, tavo lelija nuostabi!!!!!
ziureciau ir ziureciau....ir ziuriu deja jau 10 min...puikiai padaryta.
man toks jausmas kad ji dar ir nuostabiai kvepia:))
ziureciau ir ziureciau....ir ziuriu deja jau 10 min...puikiai padaryta.
man toks jausmas kad ji dar ir nuostabiai kvepia:))
QUOTE(Katinytis @ 2010 05 30, 21:30)
Matosi, kad idejai darbo Labai grazi lelija!
Katinyti, lelija nuostabi , labai tikroviška
Na ji kol kas nekvepia, nes mintis, kad galim pakvėpinti ja mėgstamais kvepalais .
Dėkui visoms
Dėkui visoms
Eina sau, kokia lelija.........ar cia tikrai ne tikra? Niu trūksta žodžių, koks grožis.
Katinytis , nustebinai ...tokį grožį sukūrei Tikrai tikra tikriausia lelija gavosi