Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

Mes ciulptuko atsisakem 8 men berods... pamirsom pas tevus... o jau iprates buvo 2.gif Gal kelias dienas neramesnis buvo, bet per savaite tikrai uzmirsom sose. Po keliu menesiu, kai jau pradejo kraustyt stalcius, rado ten mazesnio dydzio ciulptuka, tai isidejo i burna, paciulpe, issitrauke, apziurejo ir vel isidejo. Atseit, geras daiktas biggrin.gif Bet as isemiau is burnos, tai ne nesureagavo. Dar kelis kartus isikisdavo ir paskui pats ismesdavo, dabar jau nebeima.
O is buteliuko vis dar geria, bet cia del mamos patogumo - kelionej. Nes pats is puoduko ar net is butelio (mineralini) labiau megsta gert. smile.gif
Atsakyti
atsisakem ir mes pagaliau savo "pupos" biggrin.gif thumbup.gif ir be galo lengvai, net nesitiki, kad taip lengvai.

kazkaip abi savo mylimiausias pupas, jis sugebejo prakast ir kuo toliau, tuo tos skyles didejo doh.gif , bet nusprendem specialiai naujos nebepirkt. pastoviai aiskinom jam kokia negrazi, neskani ta jo pupa, kad ismest jau reikia. ir po keliu savaiciu prikalbinom ismest, nuejo ismete i siuksliu kibira, uzdare spinteles duris, sako feeeeeeeeeeee, ka-ka ir viskas, nuo to karto nebereik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažoji savo tiūtės dar neatiduoda, bet kad jos tik užmigimui tereikia jai, ir lauke, dėl viso pikto. Užtai papasakosiu apie savo atpratinimo nuo čiulptuko istoriją ax.gif Tai va.. Labai ilgai mėgau aš tą gumą čiulpt, iki 2 metų ir 8 mėnesių. Tėvai visaip bandė atimt, bet aš nepasiduodavau nei gąsdinimams kreivais dantimis nei panašiems triukams rolleyes.gif Na ir išvažiavom atostogų į Palangą.. Ten gyvenom kažkokiam a la viešbutuke, su labai bjauriom girgždančiom ligoniniškom lovom. Vieną vakarą užkrito mano sosia po mano lova.. Prašiau mamos, kad ištrauktų, bet ji pasakė, kad ten baubas gyvena, todėl ji ten tikrai nelįs, o aš, aišku, irgi pabijojau kišt savo nosytę po ja blush2.gif Naujo čiulptuko nieks man nebepirko, taigi iki atostogų pabaigos savo įpratimą ir pamiršau smile.gif Visai nesunku, ar ne wink.gif? O beje, šį savo gyvenimo įvykį prisimenu pati 4u.gif Vienas iš pirmųjų mano prisiminimų tas sosės pametimas smile.gif
Atsakyti
musu dukrytei atsisakyti soskes padejo cia auksciau aprasytas budas - nukirpti galiuka. Pamacius tokia "issiziojusia soske labai raudojo, liepe skambint teciui, kad nauja atveztu.Laimei, nekele ragelio, nes uzmigo ir be jos. thumbup.gif Daugiau nebeprisireike, nors keleta dienu dar neleido ismesti. Iki tol soske buvo reikalinga tik uzmigimui.
Atsakyti
su ciulptuku mes visiskai nedraugovom.o jei pamatydavo vaikuti koki su ciulptuku isimdavo is burnos ir ismesdavo ant zemes.pabande ir jisai paragaut ciulptuko,bet nepatiko ir isspjove.
miegojo su teveliais lovoj nuo keturiu men.iki 1.8men,tada atsisakem kruties.i lovyte iskeliau labai lengvai.nors dar pasitaiko,prabudes nakti ateina pas tevus i lova.
Atsakyti
Pelyte pasieme... 4u.gif Kaip buvo maziausioji 8men.
Atsakyti
Mums reiki jo tik miegant, bet nežinau, kaip reiks atpratint g.gif
Atsakyti
Mūsų mazius 3 diena be ciulptuko 2.gif kazkaip nusprendėm kad reikia nebeduoti ir viskas, nes jau toks didelis o dar su ciulptuku blush-anim-cl.gif kazkaip nieko baisaus tik kai eina miegoti siek tiek ilgiau lovoj muistosi. Kai pradeda prasyti ciulptuko sakom kad nebėra kazkur pametėm ir viskas wub.gif o is buteliukų gertiirgi ne per seniausiai atpratinom, liko sunkiausias- sauskelnės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 03 20, 16:30)

skriste, 20 Kov 2005 - 16:30, parašė:

skriste, 20 Kov 2005 - 16:30, parašė:

uzmigimui ir kai verkiam tai vis galvoju kaip cia pradeti atpratinti, gal tikrai galiuka nukirpti g.gif
Atsakyti
manajai jau dveji, taciau einant miegot mirtinai reikia popsio (mes tuti taip vadinam) biggrin.gif bandziau kelis kartus neduoti tai asaru pakalne, nervai ir jai ir man-nieko gero schmoll.gif net nezinau,ir gedinam ir pati kartais sako fuuuu, dantukai suges,bet kai reik gultis tai brangiausias daiktas tampa blink.gif
O kaip pastebejau nuo tutes dantukai i prieki eina sad.gif Nezinau ka daryt
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2005 03 16, 12:01)

shpika, 16 Kov 2005 - 12:01, parašė:

shpika, 16 Kov 2005 - 12:01, parašė:

[color=blue]atsisakem ir mes pagaliau savo "pupos" biggrin.gif  thumbup.gif  ir be galo lengvai, net nesitiki, kad taip lengvai.

kazkaip abi savo mylimiausias pupas, jis sugebejo prakast ir kuo toliau, tuo tos skyles didejo  doh.gif

[color=blue]atsisakem ir mes pagaliau savo "pupos" biggrin.gif  thumbup.gif  ir be galo lengvai, net nesitiki, kad taip lengvai.

kazkaip abi savo mylimiausias pupas, jis sugebejo prakast ir kuo toliau, tuo tos skyles didejo  doh.gif

vat ir maniskei taip buvo! Tik nuperki nauja ir jau pragrauzta. Ir viena vakara pana sako: nenoliu tiutes. Ir nuejom miegoti be jos. Po keliu dienu ir diena nebereikejo. Ech, kad taip su sauskelnem..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 23, 10:39)

Afroditte, 23 Kov 2005 - 10:39, parašė:

Afroditte, 23 Kov 2005 - 10:39, parašė:

manajai jau dveji, taciau einant miegot mirtinai reikia popsio (mes tuti taip vadinam) biggrin.gif bandziau kelis kartus neduoti tai asaru pakalne, nervai ir jai ir man-nieko gero schmoll.gif net nezinau,ir gedinam ir pati kartais sako fuuuu, dantukai suges,bet kai reik gultis tai brangiausias daiktas tampa blink.gif

matyt, dar ne laikas mirksiukas.gif mums jau du su puse ir jau buvom atsisakę tiūtės, bet atvažiavo seneliai.... ir vėl viskas iš pradžių...
Atsakyti