Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

Sveiki, mes isgi jau manem kad bus be galo sunku atsisakyti ciulptuko, tuo labiau, kad kuo toliau prie jos dukrele eme prisiristi. Pati tai dar turedavau kantrybes nepasiduodi jos reiklavimams ir duodavau ciulptuka tik miegeliui, bet vat tetukas ar mociute (o ji tai istisom dienom kol teveliai darbe ir augina maze) budavo ir nusileisdavo 2.gif ... o du metukai jau beveik ant nosytes buvo... Tai mes labai sekmingai isnaudojom vasaros atostogas. Kai nuvaziavom rugpjuti prie juros, tai jau pacia pirma diena "tiutiuka" imetem i jura zuvytems... Atiduoti problemu nesudare jokiu, bet uztat kai reikejo eiti miegelio... Per pietus tai "nuluzo" vezimuke bevaziuojant i namus, o vat vakare tai prasidejo intensyvus reikalavimams. Tuomet teko priminti, kad pati imete i jura zuvytems clap.gif , ir pasekti pasakele, kaip dabar zuvytes dziaugiasi ir jos "tiutiuku" dalinasi, - viena paciulpia, kita, kaip zuvytems dabar gera ir smagu... Keista, bet pasakele labai greit suveike... kadangi mazoji giliu nakties miegu niekad nepasizymejo, tai su nerimu laukeme nakties. Bet nakti prabudus, vel pakako pasekti ta pacia pasakele ir netrukus mazoji uzmigo... taciau ryte - buvo graudus verksmai koki 15 - 20 min.reikalaujant ir aiskinant "kad labai leikia tiutiuko"... kadangi nepasidavem prasymams ir graudenimams taip per pora dieneliu ir "pasveikom". thumbup.gif

Tiesa sakant as maniau kad bus sunkiau - nes ciulptukas mazei visada buvo pirma priemone uzmigti, nusiraminti uzsigavus, ar kai labai ilgu mamytes... bet pastebejau, kad pasinaudojus gera vaikucio sirdele (ir gailesciu mazesniems uz save) galima kuo puikiauisiai issisukti... Tarp kitko - mazoji kartais vis dar uzveda kalba apie savo "tiutiuka" ir kaip dabar zuvytes dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
reiks ir mums pabandyti... tik va prie juros jau nenuvaziuosim...
Gal Kaledu seneliui po eglute palikti g.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O mano Matuoklis nuo 15 men. atsisake soskiuko. Padejo ..... sloga. Pasigavom super sloga, kad per nosyte is vis negalejo prakvepuoti, tai ir soskiuko negalejo pakramtyti. Kelios dienos sunkios buvo, bet pasveikom, o soskes daugiau ir nebereikejo, naudojom tik kaip zaisliuka. Taip ir nuo naktinio valgymo atpratom clap.gif
Atsakyti
Nu zinokit savo akimis nepatikejau!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Net nesitikejau kad viskas bus taip lengva... Vakar pietu ir nakties miega Matukas miegojo be soskes... Pamaniau, ai duosiu jei labai prasys... O jis ne zodziu neuzsimine! Ir miegojo sau ramiausiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net nustebau blink.gif
Atsakyti
Maniškė soskės atsisakė pati ir labai lengvai. Susirgo angina. Gydytoja liepė ant čiulptuko uždėti vaistukų. Taip ir padariau, tačiau nei tų vaistų nei čiulptuko nuo to karto negali pažiūrėti. Tai likau labai patenkinta, kad taip greitai ir efektyviai atsisakė soskiuko thumbup.gif
Atsakyti
mes rgi buvom apsirge sloga kosulys ciuptukas padeti tik blogno nori miegot o per nosyte kvepuot neiseina tai nedavau gal koki pora dienu pakalbedavo po pagalvempaeiskodavo ir dabar jau 5 savaite mes be pupos thumbup.gif tik va dar su puodu reik sutarti paradet ir viskas bus gerai
Atsakyti
Aš nukirpau soskės galiuką, tai daugiau jau ir nečiulpė. Tik labai pyko - sakė, kad jos pypa sugedo ir reikia važiuoti į Akropolį pirkti naujos. Jau 3 mėn. praėjo ir dar atsimena smile.gif
Atsakyti
Mano mazius ne toks jau mazas, 2 m 10men.Bet soske reikalinga pries uzmiegant ir merliukas is paskos visur su soske eina. Nezinau kaip atsikratyt, buvau paslepus, tai savaite laiko miegot negalejau, verkia pries uzmigdamas, verkia prabudes ir taip visa nakti. Teko vel atiduot. Kazin dabar ilgam... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2005 03 03, 20:21)

iga, 03 Kov 2005 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

iga, 03 Kov 2005 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano mazius ne toks jau mazas, 2 m 10men.Bet soske reikalinga pries uzmiegant ir merliukas is paskos visur su soske eina. Nezinau kaip atsikratyt, buvau paslepus, tai savaite laiko miegot negalejau, verkia pries uzmigdamas, verkia prabudes ir taip visa nakti. Teko vel atiduot. Kazin dabar ilgam... rolleyes.gif

Nenusimink, Iga
Tiesiog pabandyk padaryti kaip aš padariau - nukirpk soskytės galiuką. Gal tada visai nebenores imti. Pasakysi, kad sugedo. Jis jau supras. Jei vistiek čiulps - nukirpk dar ir t.t.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2004 11 06, 10:26)

murzinyte, 06 Lap 2004 - 10:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

murzinyte, 06 Lap 2004 - 10:26, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nu zinokit savo akimis nepatikejau!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif
Net nesitikejau kad viskas bus taip lengva... Vakar pietu ir nakties miega Matukas miegojo be soskes... Pamaniau, ai duosiu jei labai prasys... O jis ne zodziu neuzsimine! Ir miegojo sau ramiausiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Net nustebau blink.gif

Nu zinokit savo akimis nepatikejau!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif
Net nesitikejau kad viskas bus taip lengva... Vakar pietu ir nakties miega Matukas miegojo be soskes... Pamaniau, ai duosiu jei labai prasys... O jis ne zodziu neuzsimine! Ir miegojo sau ramiausiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Net nustebau blink.gif

Vat nuo tos dienos ir be soskės. Vakar rado savo senąją "tūtę" ,tai įsidėjo į burną , po to išspjovė, sako " veeeee..." biggrin.gif
Gal tai taip pat individualu kaip ir su puoduku... ( turiu omeny siusiojimą...) g.gif
Atsakyti
Mes irgi labai lengvai tutuko atsikratėm clap.gif . Greit bus dvi savaitės smile.gif .
Kartą prieš pietų miegelį sėdėjom ant puodo, tutukas jau buvo burnytėje (jis buvo reikalingas tik užmigti). Sūnus pasisiojo, išsitraukė tutuką ir imetė į puodą. Jei turi sisiodamas ką rankoje, visada taikosi įmesti blink.gif . O šįkart sumąstė vaikinas savo "draugą" išmaudyti. Nuėjau pyktelėjusi į vonią tutuko plauti ir sumasčiau kiaulystę. Grįžtu su tuščiu puodu toookiu liūdnu veidu verysad.gif ir pradedu makaronus kabinti, kaip išpyliau puoduką į klozetą, nepamačiau kad tutukas įkrito, vandenį nuleidau...ba-baaa tutuko. Klauso ausis ištempęs išsigandęs toks tongue.gif . Dar keliskart istoriją pakartojau. Žiūriu, ogi patikejo thumbup.gif . Delnukus tik tuščius rodo, "ba-baaa" sako, taip liudnai liudnai sad.gif ir man į akis taip įdėmiai vis pasižiūri smile.gif . Tąkart migdėmės gal valandą, vakare irgi, o jau kitą dieną buvo lengviau thumbup.gif . Taip per savaitę ir pamiršo. O naktį miegoti daug ramiau pradėjo, nebepabudinėja. Žodžiu vienu sykiu du zuikius nušovėm clap.gif .
Atsakyti
Mūsų čiulptukas ėmė vieną gražią dieną ir suplyšo unsure.gif Reikėdavo jo tik miegant ir maniau kad tikrai sunkiai seksis be jo užmigti , bet liūdėjo tik vieną dienelę smile.gif O vat su buteliuku buvo daug sunkiau atsisveikinti doh.gif
Atsakyti