Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

thumbup.gif
Atsakyti
abieju vaikuciu soskiukus atemem kai jiems buvo 1.8m.,parodem,kad ismetam pro langa ir pasakem,kad sulese pauksciukai cool.gif
dukra kokia savaite jo ilgejosi vis ziuredama pro langa ir kartodama:
"tiute,cyp cyp niam niam niam" ,bet patikejo,kad tikrai pauksteliai suvalge ir mums jos nebeprireike thumbup.gif
o sunui kai sitaip pasakem tai jam nuo tos minutes jos ir nebereikejo unsure.gif
net pas kitus vaikus matydamas nereikalavo thumbup.gif

tiesa,sunui soskiuko reikedavo visada tik pries miega,o dukrai visa diena,gal todel jai ir buvo sunkiau jo netekti wub.gif
Atsakyti
mano vaikai kazkaip patys atsisake ciulptuku nereikejo nei slepti nei ka blush2.gif va ir dabar maziausiosi tiesiog nebepaeme i burna ciulptuko ir kaip kisau o ji rekt blink.gif tai ir nebeduodu ax.gif jai dabar dar tik vienuolika menesiu tongue.gif
Atsakyti
aš atėmiau iš dukrytės soskę kai jai buvo apie 10 mėn. tiesiog pastebėjau, kad naktį keluosi po 10 kartų ir daugiau ikišt damutei soskę kai jin pameta doh.gif tai vieną kartą supykau blush2.gif atsikėliau ryte ir išmečiau soskę šiukšlynėn blush2.gif lotuliukas.gif ir nieko.. prieš pietų miegą žiūrėjo nesuprasdama kada gaus soskę, bet užmigo ir be jos.. antrą ir trečią dieną bandė protestuot, bet supratus kad nieko nebus apsiramino ir nuo to laiko nebežino kas per daiktas- soskė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano princesė tik prieš savaitę atsisveikino su savo brangiausia tiute ax.gif
Lauke pametė kažkur, aišku aš ją radau, o kai reikėjo eit miegot galvoju pabandysiu atpratint. Kalusė kur tiutis, sakau o kur pasidėjai? Nežinau. Tai sakau ir aš nežinau. Sakau pametei o pelytė rado ir nunešė mažiems vaikučiams, nes Eva jau didelė. Taip ir užmigo. Kitą dieną vėl: kur tiutis? Aš jai vėl tą patį. Po kelių dienų dar močiutė turėjo patvirtinti kad tikrai pelytė nunešė. Taip ir nebereikia. Ir be jokių didelių triukšmų iškeliavo mūsų tiutis pas mažus vaikus mirksiukas.gif Dar kartais vis prisimena bet kuo toliau tuo rečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 05 10, 02:55)
as sukarpiau ciulptuka i ilga juosta kai sunui buvo 1 metukas tai ne i burna nebeeme tiesa kelias naktis blogiau miegojo bet iprato
smile.gif

mes irgi atpratom nuo 1 metuku.gal ipatingai lengva buvo mum ir del to,kad diena kai jinai jo nematydavo tai jei jo ir nereikejo,tik kai miegodavo ax.gif tai viena diena surinkau visus kiek turejom ir paslepiau thumbup.gif 3 naktis buvo sunkoka,o paskui viskas thumbup.gif
Atsakyti
Atsisakė pati 6 mės, viena diena išspjovė ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulkute2 @ 2007 05 31, 14:15)
Atsisakė pati 6 mės, viena diena išspjovė ir viskas  blink.gif

Na o pas mus atvirksciai, iki 6 men visai nereikejo smile.gif , o paskui priprato ir tiek, ypac ciulpia kai dantys dygsta, dabar jai 16 men reiks bandyti atpratinti, bet mano mama sako, kad bus sunku g.gif , nes kai pamatys pas maziuka ( as, siuo metu laukiuosi antro) ir ji nores ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Musu stai tokia istorija.
Dar nebuvo 2metuku, tai mes taip zaisdavom. Dedavom soske i kamputi - pelytems tipo. Kai ji nematydavo - paslepdavau ir sakydavau, jog pelyte nusinese. Po to sugrazindavau. O veliau soske nukirpau. Padejau i kamputi. Kai dukryte rado tokia soske, tai pasakiau, kad pelyte nugriauze. O ji ne kvailute, zinojo, jog ne viena turi. Nukirpau ir antra (o trecia atsargai palikau). Vargsiuke dvi naktis nerami buvo. Ir tuom viskas baigesi.
Atsakyti
maniskei beveik 2 metai ir kolkas miega su soske, bet as ir neatimineju. Manau, ateis laikas pati ismes.
Atsakyti
mes jau savaite kaip be tucio lotuliukas.gif Bandem kelis kartus atpratinti bet nesekmingai doh.gif O pries savaite artimi draugai susilauke vaikucio tai as savajai pasiuliau nunesti leliukui dovanu savo tuti lotuliukas.gif o ji , mano nuostabai be jokiu ceremoniju sutiko. Pirmoji naktis buvo sunkoka, nes vis prase kad parnesciau, bet antra nakti be jokiu problemu praejo, tik MAN ( blink.gif ) primine, kad tutis "gumos gabalas" blink.gif lotuliukas.gif , o ji "turi pilna burna dantu" ir be to jis visai "neskanus" tongue.gif
Stai tokia musu istorija, net pati stebiuosi kad taip ramiai viskas praejo na tikrai thumbup.gif
Atsakyti
maniskis jo isvis neeme, tai atsikratyti nebuvo ko thumbup.gif
Atsakyti