abieju vaikuciu soskiukus atemem kai jiems buvo 1.8m.,parodem,kad ismetam pro langa ir pasakem,kad sulese pauksciukai
dukra kokia savaite jo ilgejosi vis ziuredama pro langa ir kartodama:
"tiute,cyp cyp niam niam niam" ,bet patikejo,kad tikrai pauksteliai suvalge ir mums jos nebeprireike
o sunui kai sitaip pasakem tai jam nuo tos minutes jos ir nebereikejo
net pas kitus vaikus matydamas nereikalavo
tiesa,sunui soskiuko reikedavo visada tik pries miega,o dukrai visa diena,gal todel jai ir buvo sunkiau jo netekti

dukra kokia savaite jo ilgejosi vis ziuredama pro langa ir kartodama:
"tiute,cyp cyp niam niam niam" ,bet patikejo,kad tikrai pauksteliai suvalge ir mums jos nebeprireike

o sunui kai sitaip pasakem tai jam nuo tos minutes jos ir nebereikejo

net pas kitus vaikus matydamas nereikalavo

tiesa,sunui soskiuko reikedavo visada tik pries miega,o dukrai visa diena,gal todel jai ir buvo sunkiau jo netekti

mano vaikai kazkaip patys atsisake ciulptuku nereikejo nei slepti nei ka
va ir dabar maziausiosi tiesiog nebepaeme i burna ciulptuko ir kaip kisau o ji rekt
tai ir nebeduodu
jai dabar dar tik vienuolika menesiu

aš atėmiau iš dukrytės soskę kai jai buvo apie 10 mėn. tiesiog pastebėjau, kad naktį keluosi po 10 kartų ir daugiau ikišt damutei soskę kai jin pameta
tai vieną kartą supykau
atsikėliau ryte ir išmečiau soskę šiukšlynėn
ir nieko.. prieš pietų miegą žiūrėjo nesuprasdama kada gaus soskę, bet užmigo ir be jos.. antrą ir trečią dieną bandė protestuot, bet supratus kad nieko nebus apsiramino ir nuo to laiko nebežino kas per daiktas- soskė

Mano princesė tik prieš savaitę atsisveikino su savo brangiausia tiute
Lauke pametė kažkur, aišku aš ją radau, o kai reikėjo eit miegot galvoju pabandysiu atpratint. Kalusė kur tiutis, sakau o kur pasidėjai? Nežinau. Tai sakau ir aš nežinau. Sakau pametei o pelytė rado ir nunešė mažiems vaikučiams, nes Eva jau didelė. Taip ir užmigo. Kitą dieną vėl: kur tiutis? Aš jai vėl tą patį. Po kelių dienų dar močiutė turėjo patvirtinti kad tikrai pelytė nunešė. Taip ir nebereikia. Ir be jokių didelių triukšmų iškeliavo mūsų tiutis pas mažus vaikus
Dar kartais vis prisimena bet kuo toliau tuo rečiau

Lauke pametė kažkur, aišku aš ją radau, o kai reikėjo eit miegot galvoju pabandysiu atpratint. Kalusė kur tiutis, sakau o kur pasidėjai? Nežinau. Tai sakau ir aš nežinau. Sakau pametei o pelytė rado ir nunešė mažiems vaikučiams, nes Eva jau didelė. Taip ir užmigo. Kitą dieną vėl: kur tiutis? Aš jai vėl tą patį. Po kelių dienų dar močiutė turėjo patvirtinti kad tikrai pelytė nunešė. Taip ir nebereikia. Ir be jokių didelių triukšmų iškeliavo mūsų tiutis pas mažus vaikus

QUOTE(londa @ 2007 05 10, 02:55)
as sukarpiau ciulptuka i ilga juosta kai sunui buvo 1 metukas tai ne i burna nebeeme tiesa kelias naktis blogiau miegojo bet iprato

mes irgi atpratom nuo 1 metuku.gal ipatingai lengva buvo mum ir del to,kad diena kai jinai jo nematydavo tai jei jo ir nereikejo,tik kai miegodavo

Atsisakė pati 6 mės, viena diena išspjovė ir viskas

QUOTE(Bulkute2 @ 2007 05 31, 14:15)
Na o pas mus atvirksciai, iki 6 men visai nereikejo

Sveikutes
Musu stai tokia istorija.
Dar nebuvo 2metuku, tai mes taip zaisdavom. Dedavom soske i kamputi - pelytems tipo. Kai ji nematydavo - paslepdavau ir sakydavau, jog pelyte nusinese. Po to sugrazindavau. O veliau soske nukirpau. Padejau i kamputi. Kai dukryte rado tokia soske, tai pasakiau, kad pelyte nugriauze. O ji ne kvailute, zinojo, jog ne viena turi. Nukirpau ir antra (o trecia atsargai palikau). Vargsiuke dvi naktis nerami buvo. Ir tuom viskas baigesi.

Musu stai tokia istorija.
Dar nebuvo 2metuku, tai mes taip zaisdavom. Dedavom soske i kamputi - pelytems tipo. Kai ji nematydavo - paslepdavau ir sakydavau, jog pelyte nusinese. Po to sugrazindavau. O veliau soske nukirpau. Padejau i kamputi. Kai dukryte rado tokia soske, tai pasakiau, kad pelyte nugriauze. O ji ne kvailute, zinojo, jog ne viena turi. Nukirpau ir antra (o trecia atsargai palikau). Vargsiuke dvi naktis nerami buvo. Ir tuom viskas baigesi.
mes jau savaite kaip be tucio
Bandem kelis kartus atpratinti bet nesekmingai
O pries savaite artimi draugai susilauke vaikucio tai as savajai pasiuliau nunesti leliukui dovanu savo tuti
o ji , mano nuostabai be jokiu ceremoniju sutiko. Pirmoji naktis buvo sunkoka, nes vis prase kad parnesciau, bet antra nakti be jokiu problemu praejo, tik MAN (
) primine, kad tutis "gumos gabalas"
, o ji "turi pilna burna dantu" ir be to jis visai "neskanus"
Stai tokia musu istorija, net pati stebiuosi kad taip ramiai viskas praejo na tikrai

Stai tokia musu istorija, net pati stebiuosi kad taip ramiai viskas praejo na tikrai

maniskis jo isvis neeme, tai atsikratyti nebuvo ko