Sumaniau ir aš dekoruoti butelius. Beieškodama pavyzdžių internete radau šitą temą, todėl sumaniau užsiregistruoti
Radau tikrai puikių idėjų, visas jūsų įdėtas nuotraukas išsisaugojau (tik aišku ne tas, kur dekupažas, man tai kol kas per sunku ), bandysiu imtis dekoravimo...
Svarbiausia, dekoruoti, o ne kopijuoti
Sveikutes esu visiskai naujoke siame psl... bei taip pat dar tik pradedancioji dekoravime labai graziu darbeliu pridejusios gal kuri yra bandzius dekoruoti taures?
aussrrina, gal galetum mane pakonsultuoti apie toki dekoravima? nes jau kiek esu klausinejusi paneliu... tai pastebejau, kad ziuri kaip i konkurente ir nieko nesako
QUOTE(Nansy @ 2009 08 08, 10:22)
aussrrina, gal galetum mane pakonsultuoti apie toki dekoravima? nes jau kiek esu klausinejusi paneliu... tai pastebejau, kad ziuri kaip i konkurente ir nieko nesako
Labukas cia dekoruota karstais klijais, tiks pistoletas yra pirkti senukuos,klijuota atspausdinta nuotrauka,servetele.purksta aukso areozoliniais dazais,ir viskas.sekmes bandymuos.
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 07, 21:48)
Nuostabūs butelaičiai, peržiūrėjau visą albumą . Bandžiau ir aš kažkada butelį dekupažint, bet tuščią, dariau kaip vazą. O čia nuostabi dovana gaunasi . Tik tokio grožio nieks nenorės gadinti, liks pilnas amžinai
QUOTE(rimute7 @ 2009 08 08, 22:16)
Nuostabūs butelaičiai, peržiūrėjau visą albumą . Bandžiau ir aš kažkada butelį dekupažint, bet tuščią, dariau kaip vazą. O čia nuostabi dovana gaunasi . Tik tokio grožio nieks nenorės gadinti, liks pilnas amžinai
Aciu tau rimute7,sake patiko jaunavedziams ir sveciams.Dazniausiai kur dovanoju buteliai lieka pilni,gaili atidaryt
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 09, 08:35)
Aciu tau rimute7,sake patiko jaunavedziams ir sveciams.Dazniausiai kur dovanoju buteliai lieka pilni,gaili atidaryt
O buteli ar gruntuoti reikia ? Ar gal su svitriniu reikia pereit? Tikriausiai reikia kazkaip paruosti pavirsiu pries dekoruojant ?
As uz tai kad dovanojant dekupazuotu buteli jis turi buti padarytas taip kad ji isgerus jis liktu tokia pat grazi puosmena. ta prasme padaryti kazkoki kamsti ar pan cia ideja jums
QUOTE(rimute7 @ 2009 08 09, 21:33)
O buteli ar gruntuoti reikia ? Ar gal su svitriniu reikia pereit? Tikriausiai reikia kazkaip paruosti pavirsiu pries dekoruojant ?
As negruntuoju,nuvalau etiketes svariai nuplaunu ir dazau.o butely atidarius jis taip grazus lieka ir be kamscio.
Labas mergaites. Matau kiek daug ideju ir grozio cia pridejot. Kai kuriu darbelius jau esu maciusi ir kitur, mano kai kurios merginos manau jau irgi mate. Tik va noreciau ir cia pasirodyti ka moku ir kaip piesiu, bet nemoku ideti nuotraukos. Gal galite pakonsultuoti?