Mano butelaiciai
ir dar butelaitis su dezute, atskirai butelio nenufotkinau, dovana
amura , koks grozis !
o antras butelis , koks ten skeldejimas-sendinimas detas
o antras butelis , koks ten skeldejimas-sendinimas detas
QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
as savo nuomones nepakeiciau...liux butelai ciai
Sužavėta Jūs visos šaunuolės Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man Tik kažin kaip tie pirmi blynai baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia
QUOTE(Amor69 @ 2009 03 15, 20:23)
Sužavėta Jūs visos šaunuolės Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man Tik kažin kaip tie pirmi blynai baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia
Jau geriau nudegti sparnus beskrendant, negu is karto juos nusikirpti...Megink, kas neaisku klausk...pamatysi kaip iseis...jei neiseis tai "isvysi"
nu saunuoles visos jus , labai grazus darbeliai
QUOTE(jari @ 2009 04 11, 16:01)
kokia cia technika naudojama tam paskutiniam buteliui? baisiai ispudingai atrodo
Aciu dazai, vienkomponentis sendintojas, servetele, karsti klijai ,lakas
QUOTE(rarika @ 2009 01 04, 15:38)
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti
padaryti ir odos
padaryti ir odos
va cia tai rubai originalus, nematyti dar( bent jau man ), labai idomiai atrodo
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 08, 12:13)
labai grazu
QUOTE(sobieska @ 2009 03 08, 23:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek
QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
Mano butelaiciai
nuostabu gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 04 17, 15:22)
nuostabu gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius
Aciu reikia tik pameginti jei yra noras ir tikiu, kad pasisektu dar net ir geriau