Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Mano butelaiciai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

ir dar butelaitis su dezute, atskirai butelio nenufotkinau, dovana smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 09 kovo 2009 - 16:09
amura thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , koks grozis !
o antras butelis wub.gif , koks ten skeldejimas-sendinimas detas
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
Mano butelaiciai  smile.gif

[]

mirksiukas.gif as savo nuomones nepakeiciau...liux butelai thumbup.gif ciai
Atsakyti
ku ku kur jus dingot visos... biggrin.gif , as dar pora butelaiciu ikeliu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prasom, gal kam patiks rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sužavėta smile.gif Jūs visos šaunuolės 4u.gif Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man smile.gif Tik kažin kaip tie pirmi blynai doh.gif baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais verysad.gif Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amor69 @ 2009 03 15, 20:23)
Sužavėta smile.gif Jūs visos šaunuolės 4u.gif Ačiū Jums už grožį ir idėjas-reikės pabandyti ir man smile.gif Tik kažin kaip tie pirmi blynai doh.gif baisoka pradėti,o jei nusivilsiu savo sugebėjimais verysad.gif Bet Jūsų nuostabūs pavyzdžiai įkvepia blush2.gif

Jau geriau nudegti sparnus beskrendant, negu is karto juos nusikirpti...Megink, kas neaisku klausk...pamatysi kaip iseis...jei neiseis tai "isvysi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 09, 00:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif  Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek biggrin.gif
user posted image
dar
user posted image
ax.gif
user posted image

kokia cia technika naudojama tam paskutiniam buteliui? baisiai ispudingai atrodo cool.gif
Atsakyti
nu saunuoles visos jus , labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jari @ 2009 04 11, 16:01)
kokia cia technika naudojama tam paskutiniam buteliui? baisiai ispudingai atrodo cool.gif

Aciu 4u.gif dazai, vienkomponentis sendintojas, servetele, karsti klijai ,lakas
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2009 01 04, 15:38)
Savo darbelius vadinu drabuzeliais,jie yra suvarstomi ir buteli galima keisti 4u.gif

padaryti ir odos

va cia tai rubai thumbup.gif originalus, nematyti dar( bent jau man ax.gif ), labai idomiai atrodo

QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 03 08, 12:13)
sveikutes, cia pas jus 
ir as noreciau ikelt pora savo butelaiciu

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(sobieska @ 2009 03 08, 23:17)
Tai jeigu tema yra, reikia joje sudalyvaut, ania mirksiukas.gif  Nezinau kiek jus "isgeriat", pradzioj statau tiek

QUOTE(Amura @ 2009 03 09, 17:05)
Mano butelaiciai 

ir dar butelaitis su dezute, atskirai butelio nenufotkinau, dovana 

nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi rolleyes.gif rolleyes.gif ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 04 17, 15:22)
nuostabu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  gal kad pati tos technikos nemoku ji mane tai zavi  rolleyes.gif  rolleyes.gif  ir dovana originali ir man pvz, visai tiktu sviesioj verandoj name, prie pintu baldu, kur visada patogu isitaisyti su mezginiu.... saunuoles merginos, sekmes jums kuriant tokius grozius  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif reikia tik pameginti jei yra noras ir tikiu, kad pasisektu dar net ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti