Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 19:11)
aš manau galima teipuoti floristine juosta gėlių galiukus,atpjauti nedidelius gabalėlius  oazės sušlapint(aišku paslėpti sunkiau bus) arba tiesiog dėti į kapsulę ir ją padekoruoti smile.gif gan nesunku ir laikysis tikrai ne vieną dieną (dar priklauso nuo gėlės)

Aciu, na tuomet neatmesiu ir as galimybes apie gyvas geles, labai graziai ziurisi wub.gif wub.gif

Dar norejau paklausti tu kurios dazo butelius. kiek suprantu reikia nulupti etiketes nuo butelio pries dazant ji? Nedarius dar niekad, zalia sitoj srity blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 07 20, 07:18)
Aciu, na tuomet neatmesiu ir as galimybes apie gyvas geles, labai graziai ziurisi wub.gif  wub.gif

Dar norejau paklausti tu kurios dazo butelius. kiek suprantu reikia nulupti etiketes nuo butelio  pries dazant ji? Nedarius dar niekad, zalia sitoj srity blush2.gif

As tai atmirkinu vandenyje ir nuimu. Buna lengvai nusiima, bet buna kad klijai bjaurus tai lieka viskas ant butelio. tada ir grandau ir po karstu vandeniu su kempine ir muilu plaunu, o kas lieka su nagu valikliu nuvalau.
Atsakyti
Sveikos,

sprogo man šampano butelys (1,5l doh.gif ) bedažant, t.y. kai džiovinau pirmą dažų sluoksnį...Galvoju, turbūt dėl karščio taip sureagavo, o gal yra kokių gudrybių norint to išvengt? g.gif

anksčiau kiek esu darius, tai tokių pokštų nepasitaikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 07 20, 10:40)
Sveikos,

sprogo man šampano butelys (1,5l doh.gif ) bedažant, t.y. kai džiovinau pirmą dažų sluoksnį...Galvoju, turbūt dėl karščio taip sureagavo, o gal yra kokių gudrybių norint to išvengt? g.gif 

blink.gif blink.gif o kokiais dazais dazei??? nera man buve tokiu bajeriu
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 20, 09:36)
As tai atmirkinu vandenyje ir nuimu. Buna lengvai nusiima, bet buna kad klijai bjaurus tai lieka viskas ant butelio. tada ir grandau ir po karstu vandeniu su kempine ir muilu plaunu, o kas lieka su nagu valikliu nuvalau.

Aciu wub.gif wub.gif
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 07 20, 10:40)
Sveikos,

Man yra sproges vien nuo karscio praejusia vasara. Nedazytas, nieko jam nedaryta, tiesiog matyt buvo pernelyg karsta ir sekcijoj buvo didelis bummm doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikinimui
My WebpageMy Webpage
Papildyta:
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2011 07 22, 23:58)
Sveikinimui
My WebpageMy Webpage
Papildyta:
schmoll.gif

neatidaro... unsure.gif
Atsakyti
O cia mano pirmas blynas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Blynas gal ir nieko, bet apacioje tu roziu, mano nuomone, jau nereikejo. Siek tiek per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2011 07 27, 23:38)
O cia mano pirmas blynas  4u.gif

QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 28, 07:47)
Blynas gal ir nieko, bet apacioje tu roziu, mano nuomone, jau nereikejo. Siek tiek per daug  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif blynas neprisvilęs, jei apačioj nuimti rožes labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ačiū,kad dalinatės patirtimi,mano sesers vestuvės jau už savaitės,tad sugalvojau,kad būtų gražu stalą papuošti,dekoruotais buteliais,na ir kibau į darbą ,tai mano pirmieji darbeliai ir turiu pasakyti,labai patiko su jais dirbti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Viršus palikau baltus,kad žinotų ,kokį šampaną geria.
Dar kartelį didelis jums ačiū už pamokėles 4u.gif
P.S. bus dar 8 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 07 31, 11:11)
Sveikutės  4u.gif
Ačiū,kad dalinatės patirtimi,mano sesers vestuvės jau už savaitės,tad sugalvojau,kad

graži armija, pasirodyk ir su kitais. Gražiai atrodys ant stalo thumbup.gif
Atsakyti