Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Eglentina @ 2011 07 13, 08:49)
Labai gražūs buteliai thumbup.gif  o gėlės dirbtinės ar gyvos?

Žinoma, kad gyvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 07 12, 22:09)
Pasirodau ir aš su savo buteliais puoštais krikštynom smile.gif
Mano lininė apdaila, o gėlytės klijavo floristė  4u.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Labai graziai atrodo krikstynu buteliukai, tik idomu kiek per tokius karscius islaikytu gelytes? ar imanoma kad bent nuo ryto iki vakaro grazios isliktu?
Atsakyti
aš manau galima teipuoti floristine juosta gėlių galiukus,atpjauti nedidelius gabalėlius oazės sušlapint(aišku paslėpti sunkiau bus) arba tiesiog dėti į kapsulę ir ją padekoruoti smile.gif gan nesunku ir laikysis tikrai ne vieną dieną (dar priklauso nuo gėlės)
Atsakyti
Na, nusprendziau pasirodyti kaip puosiu butelius. Siaip darau ta savo malonumui, tada geriausiai man ir pavyksta, na, bet kartais ir kiti papraso, tai pagaminu kazka. 4u.gif Siaip tai cia vienas is budu man atsipalaiduoti po visu darbu. Na, tai laukiu ivertinimo jusu ax.gif

buteliai

Na, tikiuosi geriai nuoroda ikeliau ir matysite
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 17:21)
Labas labas biggrin.gif savos chebros žiū ir čia yra biggrin.gif
Aš va šiandien irgi prie bonkų "palinkus" biggrin.gif pabaigsiu,pasirodysiu smile.gif
Man aplamai gyvos gėlės  wub.gif  nors ir laikinas dalykas,bet labai labai patinka thumbup.gif

Yra yra. kad jau is ten pabegau, tai va kitur susitinkam biggrin.gif O tu pasirodo ir menais uzsiimi. Ka darai is buteliuku?
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 13, 21:44)
Yra yra. kad jau is ten pabegau, tai va kitur susitinkam biggrin.gif O tu pasirodo ir menais uzsiimi. Ka darai is buteliuku?

aš irgi pabėgus biggrin.gif atšalau... dabar tik gėlės ir va floristiniai "velniai" užliūliavo smile.gif buteli dekoravau ale ,nu gal ryt pasirodysim,nes svečius ką tik išleidau...Dar saldainius lankstėm krikštynom,popierėlius,tai nusikalus jaučiuosi smile.gif
Ką tu užsiimi? smile.gif Tik dekoruoji?Labai patiko tavo keletas taurių wub.gif o ir šiaip darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 13 liepos 2011 - 23:37
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 13, 23:36)
aš irgi pabėgus biggrin.gif atšalau... dabar tik gėlės ir va floristiniai "velniai" užliūliavo smile.gif buteli dekoravau ale ,nu gal ryt pasirodysim,nes svečius ką tik išleidau...Dar saldainius lankstėm krikštynom,popierėlius,tai nusikalus jaučiuosi smile.gif
Ką tu užsiimi? smile.gif Tik dekoruoji?Labai patiko tavo keletas taurių  wub.gif o ir šiaip darbeliai  thumbup.gif

O tai bliudo nebeturi? Nu pasirodyk pasirodyk. idomu paveiziet smile.gif Na as dekoruoju tik kai uzsako kasnors ka nors. Siaip tai sau nieko nebedarau, nes paskui ner nei kur kist doh.gif Vakar zvakes krikstynom dariau. Planuose buteliukas. Po darbo parlekus ir sukuos, nors kartais noriu tiesiog poilsio.
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 14, 08:27)
O tai bliudo nebeturi? Nu pasirodyk pasirodyk. idomu paveiziet smile.gif

Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 14 liepos 2011 - 12:54
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 14, 12:44)
Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį  biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif  ax.gif
user posted image user posted image

As sakiau gal turesiu vel, kai savo namus turesiu ir jau zinosiu, kad is ju tikrai niekur nebeisiu.

nu va. kazkas naujo ir originalaus. dailu ir idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 07 14, 13:44)
Nebeturiu smile.gif bet svaigstu apie didelį  biggrin.gif
Nu rodau...ne kažkas,bet realiai gražiai atrodo smile.gif  ax.gif

labai patinka, kad saikingai puošta thumbup.gif
Atsakyti
Na va pasirodau ka sivakara paruosiau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti