Dekoruoti linu šampano buteliai krikštynoms Per krikštynas, jie bus papuošti gyvomis gėlėmis
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 19, 09:03)
man tokios knygos toks nuvalkiotas reikalas, ir kur toki det gavus
Baisios kaip karas tos knygos. Beskonybės viršūnė.
Kai kurie labai gražūs, kiti šiaip sau. Pati norėčiau gaut, bet ilgai to butelio nelaikyčiau tik tol kol ištuštėtų.
Man gražiau kai padaro buteli su valgomu dekoru. Turbut esat mačiusios, nes nuotraukos ar kitokio pictur'o neturiu. Pamenu kai mama gavo per savo jubilieju man gal buvo penkeri, tai jis man toks skanus atrodė, tai stovėjo sekcijoj (aišku tuščias, kažkaip ten ji atsargiai atidarė, kad nepažeidė dekoracijų) tol kol mudu su broliu tuos skaniuosius papuošimus apvalgėm. buvo laaaaaabai skanu. Tie sustingę putėsiai panašūs kur ant tortų būna įvairių spalvų.
Man gražiau kai padaro buteli su valgomu dekoru. Turbut esat mačiusios, nes nuotraukos ar kitokio pictur'o neturiu. Pamenu kai mama gavo per savo jubilieju man gal buvo penkeri, tai jis man toks skanus atrodė, tai stovėjo sekcijoj (aišku tuščias, kažkaip ten ji atsargiai atidarė, kad nepažeidė dekoracijų) tol kol mudu su broliu tuos skaniuosius papuošimus apvalgėm. buvo laaaaaabai skanu. Tie sustingę putėsiai panašūs kur ant tortų būna įvairių spalvų.
Na o mano naujausi buteliukai matomi mano parase. paskutiniai du Abu pagal zmoniu pageidavimus, tad grozio per didelio ner, bent jau man paciai. bet kliento noras - man isakymas
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 29, 17:12)
Dekoruoti linu šampano buteliai krikštynoms Per krikštynas, jie bus papuošti gyvomis gėlėmis
sauni ideja
Sveikos, pasirodau ir aš papuoštąjį
Gera ideja sauniai atrodo
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 04, 15:26)
Gera ideja sauniai atrodo
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 07 04, 18:45)
Ačiū mergytės