Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

Dekoruoti linu šampano buteliai krikštynoms 4u.gif Per krikštynas, jie bus papuošti gyvomis gėlėmis bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 19, 09:03)
man tokios knygos toks nuvalkiotas reikalas, ir kur toki det gavus doh.gif

drinks_cheers.gif Baisios kaip karas tos knygos. Beskonybės viršūnė.
Atsakyti
butelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kai kurie labai gražūs, kiti šiaip sau. Pati norėčiau gaut, bet ilgai to butelio nelaikyčiau tik tol kol ištuštėtų. lotuliukas.gif tongue.gif

Man gražiau kai padaro buteli su valgomu dekoru. rolleyes.gif Turbut esat mačiusios, nes nuotraukos ar kitokio pictur'o neturiu. Pamenu kai mama gavo per savo jubilieju man gal buvo penkeri, tai jis man toks skanus atrodė, tai stovėjo sekcijoj (aišku tuščias, kažkaip ten ji atsargiai atidarė, kad nepažeidė dekoracijų) tol kol mudu su broliu tuos skaniuosius papuošimus apvalgėm. blush2.gif lotuliukas.gif thumbup.gif buvo laaaaaabai skanu. Tie sustingę putėsiai panašūs kur ant tortų būna įvairių spalvų. rolleyes.gif
Atsakyti
Na o mano naujausi buteliukai matomi mano parase. paskutiniai du mirksiukas.gif Abu pagal zmoniu pageidavimus, tad grozio per didelio ner, bent jau man paciai. bet kliento noras - man isakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 06 28, 08:11)
Na o mano naujausi buteliukai matomi mano parase. paskutiniai du  mirksiukas.gif Abu pagal zmoniu pageidavimus, tad grozio per didelio ner, bent jau man paciai. bet kliento noras - man isakymas  lotuliukas.gif

labai grazus darbai..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 06 30, 22:16)
labai grazus darbai..
user posted image

ax.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 29, 17:12)
Dekoruoti linu šampano buteliai krikštynoms  4u.gif  Per krikštynas, jie bus papuošti  gyvomis gėlėmis  bigsmile.gif

user posted image

sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau ir aš papuoštąjį biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 04 liepos 2011 - 09:33
Gera ideja biggrin.gif sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 04, 14:26)
Gera ideja  biggrin.gif  sauniai atrodo  thumbup.gif