Pasirodysiu ir aš butelaičiu gimimo dienai
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 02, 09:30)
labai grazus o rozes dirbtines? lb graziai atrodo. o oazes dejai ar iskart ant butelio lipdei saldaines? nes taip idomiai atrodo ant sono
toks sviesus
toks sviesus
Jo rozyte dirbtine , dejau nedidele ne oaze , bet is laiksrasciu ....aciukas jei patiko
Papildyta:
QUOTE(Saga 28 @ 2011 02 01, 18:12)
Fainuoliai **sea**taviškiai...
Mano buteliukas, tiksliau visas butelis 1,5l, ir saldainių čia gerokai virš kilogramo
Mano buteliukas, tiksliau visas butelis 1,5l, ir saldainių čia gerokai virš kilogramo
Ohoho as kaip suprantu dejai ant virsau oaze? O kaip paskui sampana galima atidaryti? Durnas turbut klausymas, bet ....
QUOTE(**sea** @ 2011 02 07, 00:51)
Jo rozyte dirbtine , dejau nedidele ne oaze , bet is laiksrasciu ....aciukas jei patiko
Papildyta:
Ohoho as kaip suprantu dejai ant virsau oaze? O kaip paskui sampana galima atidaryti? Durnas turbut klausymas, bet ....
Papildyta:
Šampana atidaryti galima nieko nenuemus, tik nuotraukoj kamscio nesimato, biski uzsislepes uz saldainiu, bet siaip matosi realybeje....
Papildyta:
na cia matosi ir kamstis ir netgi banderole
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 12, 10:05)
ikeliu ir as savo, vkr tik pabaigta
beto as dariau ant kamscio tai reiktu tada pirma numaut ta oaze, o tada atidaret, arba suvalgyt saldaines ir tada nuimt..
beto as dariau ant kamscio tai reiktu tada pirma numaut ta oaze, o tada atidaret, arba suvalgyt saldaines ir tada nuimt..
graziai spalvas suderinai bet man nepraktiskas sitas variantas, nors ir graziai atrodo
QUOTE(Revera @ 2011 02 12, 21:04)
graziai spalvas suderinai bet man nepraktiskas sitas variantas, nors ir graziai atrodo
o tai tu iskart isgert nori sampe ?
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 12, 22:34)
o tai tu iskart isgert nori sampe ?
aga: geri sampe ir valgai saldainius
QUOTE(Revera @ 2011 02 12, 21:54)
aga: geri sampe ir valgai saldainius
nu tai nuemi burbula, pasidedi sone, atidarai sampe, valgai saldainius
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 12, 23:03)
nu tai nuemi burbula, pasidedi sone, atidarai sampe, valgai saldainius
nieko sau,geria cia vienos ir nasidalina
QUOTE(inguliukas56 @ 2011 02 13, 23:08)
nieko sau,geria cia vienos ir nasidalina
prasom jungtis pas mumis i kompanija
aciu uz pamokeles , sekanti karta tikrai bandysiu kaip jus , nes labai jau grazus jusu !!
o cia mano valentinukais !!!
o cia mano valentinukais !!!
Sveikutes. Uzejau pasiziureti ideju buteliu dekoravimui. Ir pasirodu su savo pirmom 2 butelkom