Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 10:24)
Va mano Kaledine bonke smile.gif

user posted imageuser posted image

va cia tai orginalu thumbup.gif o kaip juos pritvirtinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 27, 11:24)
Va mano Kaledine bonke smile.gif

user posted imageuser posted image

Isduok paslapti, kiek saldainiu kg prireike ir koks cia butelys? Shampainis?
Atsakyti
Parodysiu ir aš[tik už fotkes tai atsiprašau blush2.gif ]

http://public.fotki....buteli-dekoras/
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 08 19, 12:45)
O as butelius dekoruoju taip
Buteliai

kazkas nuostabaus...kaip tai padaroma? g.gif
Atsakyti
Jei niekas nesupyks blush2.gif bandysiu speti, kad su kliju pistoletu ant butelio "prirastuojama" doh.gif (nezinau kaip pasakyti) ir tada nupurskiama dazais. Ar teisingai galvoju? Tikrai visai graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crowned: 08 lapkričio 2008 - 22:35
Anksčiau labai nemažai esu tokių padarius, su tais mažiukais saldainiukais ax.gif Dabar reik kada kokiai progai irgi pasidarbuoti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 11 09, 00:47)
Anksčiau labai nemažai esu tokių padarius, su tais mažiukais saldainiukais ax.gif Dabar reik kada kokiai progai irgi pasidarbuoti ax.gif

butu labai malonu, jeigu dar jus galetumet pasakyti kaip jus tos saldainius pritvirtinat blush2.gif
Atsakyti
Lipnia juosta, iki pusės klijuoji kraštelį, kitą pusę ant butelio, ir taip ratu.
Atsakyti
as butelius dekupuoju ir ju paskirtis - vaza. aisku, ne puokstei, vienai gelei.
mano buteliai yra CIA

del tu puosybu su gelytem medziaginem ir pan, man tai irgi nera grazu, ir kvepia kicu blush2.gif bet zinau, kad ir apie mano dekupuotus butelius kazkas gali pasakyti ta pati g.gif todel ko gero turetume gerbti viena kitos pomegius ir nevertinti tiesmukai vienareiksmiskai g.gif
mano daryti buteliai buvo konkretiems zmones ir derinti prie ju konkrecios aplinkos, todel tikrai zinau, kad jie tapo originalia namu puosybos detale. taciau isplesus juos is konteksto, net ir man jie galetu pasirodyti per ryskus ir per geleti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 11 10, 00:16)
Lipnia juosta, iki pusės klijuoji kraštelį, kitą pusę ant butelio, ir taip ratu.

butinai padarysiu vaiku gimtadieniui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 11 10, 01:16)

gal galit parašyti kokia lipnią juostą naudojat. ar paprasta kanceliarine ar statybine 4u.gif
Atsakyti
Paprastą paprasčiausią, anksčiau tą plačią kirpau pusiau, bet dabar ir su siauriausia gaunasi normaliai.
Atsakyti
[quote=ziogelis2,2008 11 10, 11:37]
as butelius dekupuoju ir ju paskirtis - vaza. aisku, ne puokstei, vienai gelei.
mano buteliai yra CIA

thumbup.gif fantastika ir as noriu taip moketi daryti ax.gif
o buteli pirmiausia reikia nutepti kokiu nors dazu ar iskart servetele klijuoti? ax.gif as dekupazo technikos nelabai zinau rolleyes.gif
Atsakyti