Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoravimas

QUOTE(saulute32 @ 2010 12 17, 22:48)
kazin imanoma tokius butelius nusiust pastu g.gif ar nesusigadintu ir aplamai ar sveiki pasiektu adresata g.gif  blush2.gif

nu jei netoli tai turetu but viskas grj. pvz i kokia deze idet, apkamsyt ir uzdaryt biggrin.gif

QUOTE(dailija @ 2010 12 17, 23:00)
o kur tu dazu yra pirkti? Kokios ju kainos?

dazu parduotuvese kokiose, arba prie auto detaliu. mano sidabriniai va tokie user posted image
SOL ratlankiams. kainos ivairios nuo 10-25lt. manau lb brangiu nereiktu pirkti, bet ir nepigiausiu 4u.gif
Atsakyti
O as daugiau nesiryztu su dazais purksti po pirmo bandymo. Kaip jau rasiau, mano dovanotas butelys visas apsitrine. Gal reikejo kuo nors dar padengti g.gif
kaledinis albumelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 12 18, 09:18)
O as daugiau nesiryztu su dazais purksti po pirmo bandymo. Kaip jau rasiau, mano dovanotas butelys visas apsitrine. Gal reikejo kuo nors dar padengti g.gif

o kazin kodel jis apsitryne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 12 18, 09:18)

gal dar dazai nenudziuve buvo g.gif
Atsakyti
Aš manau, kad dažai apsitrynė neautomobiliniai, o paparasti aerozoliniai. Mes šiemet darėm angeliukus iš makaronų eglutei papuošti ir dubenyje jau savaitėlę guli ir vienas į kitą jau apsitrynė šiek tiek. Bet kaip savo eglei tai nieko, sueis.
Atsakyti
Dazai tikrai buvo isdziuve, nes po savaites padarymo dovanojau. Ir kai perleido buteli per rankas visiems pasiziureti, tai ir apssitryne.
O kokie dazai buvo, neatsimenu g.gif , bet tokie tikrai yra temoje parodyti kaip pvz.
kaledinis albumelis
Atsakyti
nenusipirkau visdelto as tu kliju su pistoletu,tai va taip pasipuosiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
As siais metais dovanojau stai tokius butelius
user posted image
user posted image
Atsakyti
Antrasis tikra Kalėdinė gėlė thumbup.gif
Atsakyti
oho bigsmile.gif o kaip tu tiek daug saldainiu sutalpinai virsuj?tokia galinga bonka atrodo thumbup.gif su klijais klijavai?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 12 18, 22:05)
oho bigsmile.gif  o kaip tu tiek daug saldainiu sutalpinai virsuj?tokia galinga bonka atrodo thumbup.gif  su klijais klijavai?

ant oazes, ane Knielita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2010 12 18, 22:05)
oho bigsmile.gif  o kaip tu tiek daug saldainiu sutalpinai virsuj?tokia galinga bonka atrodo thumbup.gif  su klijais klijavai?

Saldainiu siek tiek virs 1 kg. Triufeliai ir raudonoji aguona ax.gif Saldainiukai su klijais, nors neturint imanoma ir kitaip tvirtinti, bet su klijais daug greiciau ir lengviau 4u.gif

QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 19, 17:17)
ant oazes, ane Knielita?  ax.gif

Taip, man su ja patogiausia dirbti biggrin.gif
Atsakyti